Lately

Viime aikoina mielessä on pyörinyt asunto – ja remppakuviot, tulevat reissut ja tulevaisuus. Ihmettelen että en ole yhtään ahdistunut remontista, päinvastoin. Viime remontti oli meidän ensimmäinen, ja täytyy sanoa että se ei ollut todellakaan ruusuista aikaa. Valvottiin yöt, riideltiin paljon, ja kaikki tuntui niin epävarmalta. Mulla meni kauan ennenkuin pystyin katsomaan remonttikuvia saamatta kylmiä väreitä, tai fyysisesti huonoa oloa. Juurikin tuo kokemattomuus ja epävarmuus oli ensimmäisessä remppakerrassa ikäviä, mutta onneksi siitäkin selvittiin kunnialla – ja lopussahan se kiitos seisoi. Eli jos joku siellä on aloittamassa ensimmäistä isoa remonttia, niin kovasti tsemppiä sinne! Kyllä se odotus palkitaan, ja nimenomaan parhaimmalla mahdollisella tavalla – juuri sinun näköisellä kodillasi.

Nyt koko projektiin pystyy asennoitumaan eri tavalla, kun tietää mitä on odotettavissa. Samanlaista epävarmuutta ei ole enää, ja kokemusta on kertynyt eri osa-alueilta roimasti. Se että tietää mitä haluaa helpottaa kovasti. Ei tarvitse pyöritellä eri vaihtoehtoja viikkotolkulla, tai käyttää aikaa väittelemiseen paremman puolison kanssa. Onneksi meidän tyyli on vuosien saatossa sulautunut yhteen, joten enää ei tarvitse kiistellä makuasioista – ainakaan niin usein. Saatiin itse asiassa juuri Nixiltä mallinnuksia keittiöstä, ja olen tosi tyytyväinen niihin. Palataan niiden pariin paremmin uuden blogin tiimoilta!

Asunto on aika kovasti dominoinut mieltä, mutta kyllä noi ensi viikon reissutkin ovat kovasti inspiroineet. Ihan innoissani olen jo miettinyt pakkailuja, enkä malta odottaa että pääsen kuvailemaan uusissa maisemissa! Tänään syöksyn maaseudun rauhaan ihanan Anna Sofian kanssa rentoutumaan, mukavaa sunnuntaita teillekin!

Lately I’ve been thinking about the upcoming trips and the renovation. It’s weird that I’m not anxious about the apartment project, even though the last one was one of the hardest times of my life. It’s nice to renovate and fix, but it’s definitely not glitz and glam when the budget is tight. I’m glad we have gone through it once, so I know exactly what to expect – though renovations are always have unexpected surprises… We actually got the first 3D drawings from a company called Nixi, and I’ll share them with you soon.  Everything looks exactly how we planned it, I can’t wait to get started!

Besides the apartment project, I’ve been planning my garderobe for the upcoming trips. Copenhagen and London next week, I’m so excited. Now I’m off to the countryside with Anna Sofia, I’m so in a need of it right now. Talk to you tomorrow! 

 Pics: Kata LiliusCéline Sunnies – Zadig & Voltaire Knit – Zara Skort – Givenchy Bag – Mai Piu Senza Pumps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. Natali September 21, 2014

  Looking lovely and cozy in this outfit!
  Enjoy your get away :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Thank you Natali!:) xx

   Reply
 2. Marika September 21, 2014

  Ihanan nuorekkaita kuvia :) Hih, sellain niinku Ihq :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Haha no kiitos :D xx

   Reply
 3. Laura September 21, 2014

  mun mielestä on jotenkin tosi hienoa, että uskallatte lähteä näinkin pian uuteen projektiin, jos edellisen remontin aikana kaikki ei aina mennyt niin hyvin. muutenkin ihailen tosi paljon sitä kuinka aikuismainen olet ja uskallat tehdä isoja ja rohkeutta vaativia päätöksiä näinkin nuorena :) oot vaan vuoden mua vanhempi ja vaikka itekin koen olevani aika aikuismainen, niin silti tunnut olevan vielä jollain ihan eri levelillä muhun verrattuna! ihanaa syksyn jatkoa ja onnea remonttiin:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Voi kuinka kaunis kommentti, kiitos siitä! :) Ihanaa syksyä sinnekin! xx

   Reply
 4. AnnaM September 22, 2014

  Moikka! :) Minkä malliset nuo sinun Celinen lasit ovat?

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Malli on Preppy :) xx

   Reply
 5. Soile September 22, 2014

  Me rempattiin meidän kolmio viime talvena, vaaleilla sävyillä ja klassisella meiningillä. Meidän keittiö on Nixiltä, ja se on todella kaunis, laadukas ja käytännöllinen, eli voin suositella lämpimästi! Aivan toista luokkaa kun muut keittiövalmistajat, joiden valikoimia kävimme katsomassa (Kvik, Puustelli esimerkiksi).

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   No mutta loistavaa kuulla! Luulen kyllä että päädytään tohon Nixiin, sillä olen kuullut heistä pelkkää hyvää! xx

   Reply
 6. Miia September 23, 2014

  Minäkin odotan aivan suunnattomasti teidän asuntoprojektia sekä ratkaisuja sisustuksen suhteen, niin huippuhienoa jälkeä saitte aikaan nykyisessä asunnossa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla! :) xx

   Reply