Lately

_MG_5449
Ah ihanaa viimein viikonloppu! Luulenpa että se menee pitkälti juuri sängyssä makoillen ja uusia huonekaluja fiilistellen. Saatiin nimittäin eilen meidän sohvapöydät tänne ja niitä todella kelpaa ihailla. Samassa kuormassa tuli myös mun työpöytä, mutta haetaan se vasta tänään varastolta tänne meille. Tiedossa on siis paljon sisustuspostauksia jee! Eipä täältä kotoa malta oikein olla poissa, kun täällä on niin mukavaa. Täytyy myös antaa herralle pisteet valkokankaan hankkimisesta. Olemme viettäneet leffailtoja melkeinpä joka ilta muuton jälkeen. Normaalisti en juuri telkkaria katso, ja räpellän aina puhelinta samaan aikaan. Kyllä leffaan keskittyminenkin on jo eri luokkaa kun on iso kangas ja kunnon äänentoistolaitteet. Eli viikonloppuna on taatusti myös jonkinlaista Netflix -maratonia luvassa. Ihan kuin joulu olisi!

Finally, weekend! I guess I’ll be lying in bed, resting and enjoying our new home. I love this place so much, I wouldn’t mind being here the whole weekend with my boyfriend. Our coffee tables got delivered yesterday and we are getting my desk today, so a lot of home related posts coming up on the apartment blog. 

I have been really into the silver screen my boyfriend bought for our new home. I wasn’t a fan of it at first, but now I’m totally into watching movies. It’s so cool, it’s like being in a movie theater in your own home. I got to make a video about the whole thing! Have a great weekend folks! 
_MG_0504
Käytiin Mariannan kanssa meidän salapaikassa kahvilla. Siellä on yleensä vain mummoja ja me.

Eating cinnamon buns with Marianna at our favorite secret café. 
_MG_4854
Aloitin lukemaan uusia kirjoja.  Tällä hetkellä luen Sophia Amoruson #GIRLBOSS -kirjaa ja seuraavaksi luvassa on pariisilaisnaisten kirjoittama “How to be Parisian – Wherever You Are”. Kirja -postauksia tulossa siis myöhemmin!

I started reading new books! At the moment I’m reading Sophia Amoruso’s #GIRLBOSS book and next on my list is “How to be Parisian Wherever You Are”. I’m going to review them later, so stay tuned!
_MG_5432
Meikkihifistelijällä ei ole koskaan liikaa meikkejä… Tilasin NAP:ilta paljon hehkutettuja Charlotte Tilburyn meikkejä testiin, ja YSL:n tapahtumasta sai muutamat ihanat tuotteet kotiinviemisiksi. En malta odottaa että pääsen testailemaan!

I’m such a makeup junkie… I ordered some hyped products from Charlotte Tilbury and got some lovely products gifted from YSL Beauty. Can’t wait to try them! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Sasha March 7, 2015

  Lovely photos!
  xx
  SASHA

  Reply
 2. Sanna March 7, 2015

  Mahtavaa, uusia sisustuspostauksia odotellen! Mikä huonekorkeus teidän asunnolla on, ja ovatko ovet standardikorkuisia? :)

  Reply
  • Alexa March 7, 2015

   Meillä on huonekorkeus kolme metriä ja ovet on normaalia korkeampia :) xx

   Reply
 3. Ansku March 7, 2015

  Haha! Meillä on kanssa sellainen valtava valkokangas mutta mä en jotenkin tykkää siiitä. Ottaisin tilalle seinään kiinnitettävän telkkarin mieluummin.

  Mukavaa ja rentoa lauantaita :)

  http://www.peaceandstyle.fi

  Reply
  • Alexa March 7, 2015

   Aijaa haha! No meillä on se hyvä että se menee katon sisälle piiloon, niin sen ei tarvise olla esillä muuten. Samoin sinne! :) xx

   Reply
 4. Elli March 7, 2015

  Meinaatko opiskella itsellesi jonkin ammatin, mikä koulu sua kiinnostaisi?
  Teillä on aivan upea koti!

  Reply
  • Alexa March 7, 2015

   Kiitos! En usko että menen enää opiskelemaan, vaikka ei se toki mahdotonkaan ajatus ole. Koulutuksesta ei ole koskaan haittaa, mutta siihen pitää löytyä intohimoa jotta siitä hyötyy jotenkin. Kumpikaan vanhemmistani ei ole kouluttautunut, joten siksi en ole kokenut sitä pakolliseksi vaihtoehdoksi itsellenikään. Kouluttamattomuus ei ole mielestäni este menestykselle :) xx

   Reply
 5. Karolina March 7, 2015

  Have a nice weekend!
  Kisses from Poland ;)

  Reply
  • Alexa March 7, 2015

   Thanks, hope you have a nice weekend too! xx

   Reply
 6. Piritta March 7, 2015

  Ihana tuo Artwoodin sängynpääty. Mikä sävy teillä on? Kuinka korkea patja tuon päädyn kanssa menee.

  Olemme miettineet samanlaista, mutta pohdin onko jenkkisänky liian korkea päädyn kanssa.

  Reply
  • Alexa March 7, 2015

   Se on ihan super ihana! Meillä on sävy “linen sand” ja meillä on tosiaan todella korkea patja. Moottorisänkykin on itsessään jo todella korkea, joten varmasti menee teidän jenkkisängynkin kanssa :) xx

   Reply
 7. Ulla March 7, 2015

  Dear lovely Alexa ♥

  Have a nice and relaxing weekend!
  Your new flat is absolutely adorable.

  Nice greetings from Germany,
  Ulla

  https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

  Reply
 8. eeva March 8, 2015

  Ihana huivi

  Reply
 9. jenny March 8, 2015

  Moi! :) Olen aivan totaalisen rakastunut asuntonne herringbone parkettiin, ja oman asuntoni remppaan haluaisin sisällyttää saman ihanan lattian! Saako kysyä paljonkon lattian materiaalikulut olivat? Entä onnistuiko asennus teidän remppamiehiltänne vai tarviiko siihen jonkun erityisosaajan? Mun asuntoni on pinta-alaltaan hieman isompi koska tämä on omakotitalo mutta tietäisi ainakin suunnilleen onko kyseiseen lattiaan budjetissa tilaa :)

  Reply
  • Alexa March 8, 2015

   Heippa! Se on aivan ihana :) En muista tarkalleen paljon lattian asennus maksoi, sillä se kuului urakkaan. Meidän remppamiehet olivat tosiaan sen verran osaavia, että he osasivat asentaa sen. Sen verran kuitenkin muistan että asennus oli huomattavasti monimutkaisempaa kun tavallisen “napsautettavan” parketin asentaminen, joten hieman kalliimpaa se toki on. Uskon että Timberwiselta osataan vastata kysymykseen paremmin :) xx

   Reply
 10. Emmi March 10, 2015

  Hei! Miten tuon kellon asettaminen näytönsäästäjäksi mac bookille onnistuu? :)

  Reply
  • Alexa March 10, 2015

   Heippa! Se pitää ladata netistä erikseen! Siitä on jo aikaa kun sen tein, niin en täysin muista :( Luulisi että googlaamalla löytyy! xx

   Reply