Last NYC Moments

brooklyn-bridge

Tässä viimeisen päivän tunnelmia NYC:istä. Herättiin tosiaan jo varhain aamulla, jotta kerettäisiin Brooklyn Bridgelle ennen muita turisteja. Aamuherätys mahdollisti myös sen että saatiin ihan hurjasti aikaiseksi ja päivä tuntui positiivisella tavalla pitkältä. NYC:issä kun liikkuminen paikasta toiseen kestää ja joka paikassa saa odottaa vähintään hetken, niin siellä sitä aikaa tarvitsee jos jossain.

Here is the last photo diary from NYC. The last day we woke up pretty early, to get ourselves to the Brooklyn Bridge before anyone else. Next time we need to wake up 6 A.M every day, the city is magical during early mornings. 

1a7c9551 1a7c9172

slayish

Otettiin hotellilta taksi Brooklynin päähän ja käveltiin sieltä siltaa pitkin takaisin Manhattanille. Sillalla tuli vietettyä aika pitkä aika, kun napattiin kaikille kuvat ja fiilisteltiin upeita näkymiä. Siltakaan ei ole ihan pieni, joten kävelemiseenkin saa kulutettua tovin. Usea aamuvirkku myös pyöräili tai lenkkeili sillalla, siinä on kyllä omalle bucket listille kohta lisää jos minulta kysytään.

We took a cab from the hotel to the other side of the bridge and first we took some outfit photos and later on we walked back to Manhattan to catch some breakfast. 

1a7c7565

bubbys-new-york3

Muutaman tunnin session jälkeen mentiin sillan läheisyydessä sijaitsevaan Bubby’s -kahvilaan aamupalalle. Näistä ihanista kahviloista kirjoitinkin kootun suosituspostauksen, joten kannattaa kurkata se täältä jos kiinnostaa.

Bubby’s was pretty close to the bridge, so we decided to try their breakfast menu. It was so delicious! You can find a list of my favorite NYC cafés from here

bubbys-nyc2 bubbys-new-york

1a7c8657

Iltapäivällä treffattiin ihastuttava Barbora, jota olen seurannut Instagramissa jo vuoden päivät. Ilahduin kovasti kun Barbora laittoi minulle viestiä ja sovittiin sitten porukalla treffit Upper East Sidelle. Muotiviikkojen paras puoli on nimenomaan vanhojen tuttujen tapaaminen, sekä uusien kaverisuhteiden luominen.

Later on we met lovely Barbora, an inspiring girl that I have been following on Instagram for years. I was so happy when she asked me to meet up. The best thing about fashion week is to meet old friends and make new ones. 

new-york-upper-east-side new-york-roof-top

new-york-roof-top-bar

Lopuksi päätettiin mennä kattoterassille skoolailemaan viimeisen illan kunniaksi. Ei yhtään hullumpi tapa päättää onnistunut reissu!

The last thing we did before packing was celebrated our last night at one gorgeous roof top bar in Upper East Side. It was definitely a trip to remember!

1a7c9304 1a7c9334

Tähän loppuun vielä laitettava suurkiitos mimmeille ihan loistavasta yhteishengestä. Ei ole tosiaan mikään itsestäänselvyys että neljä naista tulee helposti toimeen viikon verran yksiössä, vieläpä muutaman tunnin yöunilla. Meidän reissu oli ihan huikea ja yhteishenki oli koko matkan ajan parhaimmillaan. Kiitos tytöt. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Natali September 22, 2016

  You girls had the best of times! Thanks for sharing all of these wonderful NYC moments with us. :)

  https://lartoffashion.com/visit-helsinki-boulevard-social-2/

  Reply
 2. Erica September 22, 2016

  Tavallaan olen aika helpottunut että NYC oli nyt tältä erää tässä, eipä tarvitse kuumotella sitä päivittäin ;)

  Reply
  • Alexa September 22, 2016

   Hahaha :D Asukuvia vielä coming up! Onneksi on varastossa postauksia, sillä olen maannut nyt useamman päivän kuumeessa kotona :D Kauhea turhautuminen kun ei voi tehdä mitään työjuttuja. Toisaalta ehkä ihan hyvä että joskus on vaan pakko levätä :D xx

   Reply
 3. Selja September 22, 2016

  Ihania kuvia, iskipä näiden myötä kova NYC-ikävä! Ei voi kuin ihailla miten tyylikkäitä leidejä olette koko poppoo :)

  http://www.itsselja.com

  Reply
  • Alexa September 22, 2016

   Voi ihana, kiitos! Ja siis NYC toimii kyllä aina, niin inspiroiva kaupunki. Tosin sinne en voisi kyllä koskaan muuttaa, sillä rakastan Helsingissä sitä kuinka nopeasti täällä pääsee paikasta toiseen – vaikka kävellen :) xx

   Reply
 4. Annn September 22, 2016

  Aina kiva katsella näitä Nyc kuvia. Millä alueella teidän hotelli oli? Minä vuodenaikoin/ kuukausina olet Nycissä vieraillut? itse mietin menisikö talvella vai ei..

  Reply
  • Alexa September 22, 2016

   Midtownissa, tarkemmin Garment Distrcitin tienoilla. Olen ollut NYC:issä jokaisena vuodenaikana ja suosittelen joko joulua (ihana tunnelma!), loppukevättä tai alkusyksyä. Talvella voi olla todella kylmä ja kesällä taas super kuuma :) xx

   Reply
 5. Annn September 22, 2016

  Ennen joulua tai jälkeen ajattelin :) Pitää miettiä :)

  Reply
 6. sini September 22, 2016

  Ihania kuvia! Matkakuume sen kuin kasvaa:D En malta odottaa, että pääsen 2kk päästä tuonne itsekin vihdoin :) Ja postaukseen liittymätön kysymys: mistä olet ostanut purkin, jossa säilytät riisikakkuja?:D Omiin purkkeihin kun eivät juuri ja juuri mahdu sisälle… Oli muuten aivan parasta viihdettä, kun veljesi otti snäppisi hetkeksi käyttöön, mahtavaa :)))

  Reply
  • Alexa September 22, 2016

   Oi ihanaa, nauti reissusta! Olen sen purkin ostanut Pentikistä. Hahah toivon että saan Axun taas pian videolle tai snäppiin vieraaksi :) xx

   Reply
 7. Anna Sofia September 22, 2016

  Alettiin jo katsomaan Thomasin kanssa mahdollisia lentoja NYCiin, kiitos teidän kuvien :D

  Reply
  • Alexa September 22, 2016

   Eikä hahah :D Super hyvä! Broidikin varasi heti meidän reissun jälkeen, taisi inspiroitua. xx

   Reply
 8. Leanne September 22, 2016

  Such perfect pictures. I was so glad I could follow your trip on Instagram.

  Arum Lilea

  Reply
  • Alexa September 22, 2016

   Thanks so much Leanne, so nice to hear! :) I’m glad we were able to hire photographer to follow us around. xx

   Reply
 9. Sonja Sjögren September 23, 2016

  Kivoja vinkkejä on tullut ja oikein jännittää oma reissu! Tuli mieleen sellainen, että olet varmaan jo tottunut tähän, mutta kuinka tippauskulttuuri on sujunut? 15-20 pinnaa ilmeisesti ok, mutta kuinka se on käytännössä sujunut? Onko käteinen vai credit ollut järkevämpi? Tippasitteko päivittäin hotellilla myös?

  Sen verran aikaa viimeisestä reissusta ja mukana tällöin oli seuralainen, joka haltsasi homman niin ei tarvinnut itse vaivata päätään :D

  Kiitos jo etukäteen ;)

  Reply
  • Alexa September 23, 2016

   Jee loistavaa, nauti reissusta! Me maksettiin aina lähes kaikki (taksit, ravintolat jne.) porukalla käteisellä ja siitä sitten aina laskeskeltiin että jokaiselta tulee sopiva summa tipiksi suhteessa loppusummaan. Ei siitä kannata stressata! :) xx

   Reply
 10. Meri September 23, 2016

  Heippa! Ihania kuvia – as always :)

  Itse Midtownin asukkina mietin mikä kattobaari kuvissa? (The Peninsula?) Näyttää kivalta – niinkuin NYC-kattobaarit aina..Ikinä ei kyllästy näkymiin ja uusiin “kuvakulmiin” niistä..

  Reply
  • Alexa September 23, 2016

   Voi kiitos ihana! Hitsi en yhtään muista paikan nimeä, se tuntui olevan muutenkin “salapaikkamainen”. Ulkona oli vaan portsari (ei mitään kylttiä missään), joka päästi pitkän käytävän kautta hissiin ja sieltä baariin. Se oli tosiaan Upper East Sidella, lähellä 5th avenueta :) xx

   Reply
 11. Krisse September 24, 2016

  Kai itse nycin muotiviikon näytöksiiin liittyen tulee vielä postausta, sitä ainakin itse olen eniten odotellu sun nycin raporteista :D kun kai se pääjuttu teidän reissussa oli nimenomaan muotiviikot :)

  Reply
  • Alexa September 24, 2016

   Ei tule multa ainakaan, koska se ei ollut se pääjuttu siellä tällä kertaa. Käytiin muutamissa näytöksissä (samoissa kun viimeksi), mutta selkeästi syksyn näytöksiin on vielä enemmän tunkua kun talven näytöksiin (en ihmettelekään, sillä viime sesongilla oli -25 astetta). Tulijoita siis on älyttömästi ja näytöspaikkoja on vähän, joten tällaisena pienenä suomalaisbloggaajana ei ihan helposti pääse parhaille apajille. Näiden muutamien näytösten lisäksi käytiin tapahtumissa, tavattiin kontakteja ja kuvattiin yksi tuleva kampanja :)

   Sinänsä ihmettelen sitä että näytöspostausten perään kysellään, sillä aikaisemmilla muotiviikoilla ne eivät ole kiinnostaneet ketään.
   xx

   Reply