L.A. Through my Samsung Galaxy S10

december 11, 2019, Personal

kaupallinen yhteistyö: Samsung

Meidän reissu starttasi vihdoin viime viikon torstaina, kun hypättiin koneeseen kohti Los Angelesia. Olin koneessa kun pieni lapsi, vaikka lento oli 12 tuntia, niin en malttanut nukkua. Kuuntelin rästiin jääneitä podcast-jaksoja ja tallensin Google Mapsiin paikkoja, joissa halusin reissun aikana käydä. Siinä on muuten loistava aktiviteetti lentomatkoille, jos koneessa sattuu olemaan toimiva Wifi.

Suurin osa teistä varmasti tietääkin, että meikäläisellä on ollut Samsungin Galaxy S10 käytössä sen lanseerauksesta lähtien. Se on vilahtanut varmasti jokaisessa viikkopostauksessa ja ilokseni Samsung halusi sponsoroida tämän reissukatsauksen.

Kaikki kuvat on tälläkin kertaa otettu mun Samsung Galaxy S10 -puhelimella. Sen kamera on niin hyvä, että olen tämän vuoden aikana kuvannut kaikki Instagram-kuvani (ja monesti myös blogipostausten kuvat) tällä puhelimella. Lemppariominaisuuksia puhelimessa on loistavasti toimiva laajakuva ja maailman näppärin itselaukasija. Jos ominaisuudet kiinnostaa enemmän, niin kannattaa kurkata tämä vanhempi postaus.

Meidän saapuminen Losiin oli kuin suoraan leffakohtauksesta. Vilkkuvia salamavaloja, paparazzeja ja punainen matto. Jouduin hetken miettimään, että olenkohan sittenkin vain nukahtanut koneessa ja näen vain jotain todentuntuista unta. Totta se kuitenkin oli! Meidän hotellissa oli GQ:n gaala ja aula vilisi räppäreitä ja muita julkkiksia. Bongattiin Migosin tyyppejä, Post Malone ja Billy Idol ainakin, niin hassua!

Musta tuntuu että mihin ikinä matkustankin, niin tuon aina sateen mukanani! Nimittäin Losissa nähtiin viikonloppuna aurinkoa ehkä muutaman tunnin edestä. Eli hyvistä keleistä ei tosiaan päästy nauttimaan pitkään, mutta ihana paikka se kuitenkin on!

Aikaero tänne suuntaan on kyllä niin hyvästä! Ihanaa herätä kuudelta super pirteenä ja mikäs sen parempaa, kun pieni aamutreeni. Ai että olisinpa yhtä reipas myös koto-Suomessa – 5 am club…or not? 😂

Mulla on aina matkassa mukana (oli kyseessä sitten reissu lähikauppaan Helsingissä, treeni tai lentomatka) Samsungin Galaxy Budsit, eli langattomat kuulokkeet. Mulla on useammat langattomat kuulokkeet olemassa, mutta nämä on kyllä mun lempparit. Kooltaan pienet, latautuu nopeesti ja vaimentaa ääntä erittäin hyvin. Välillä kun menen tekemään hommia lähikahvilaan ja haluan minimoida ulkopuolisen melun, niin laitan vaan Budsit korvaan ja pilipali-jazzin taustalle pyörimään – loistava konsepti!

Päätettiin lähteä Warner Brothersin studiokierrokselle! Oli ihan mielettömän kiinnostavaa nähdä sarjojen kulisseihin, tietysti kiinnostavimpana Frendien kulissit. Studiolla oli myös kokonaisia lavaste-kortteleita, joissa oltiin kuvattu lukuisten leffojen ja sarjojen kohtauksia.

Pakko tosiaan antaa mun suosikki reissuvinkki, joka on jeesannut mua ihan super paljon matkustaessa! Nimittäin Google Mapsiin paikkojen merkitsiminen etukäteen. Hotellin tai muun majapaikan voi merkata vaikkapa tähdellä ja paikat joissa haluaa käydä sydämellä tai lipulla. Silloin näkee aina etäisyyden hotelliin ja kaupungilla kävellessä voi tsekata, mikäli liputettu putiikki tai kahvila olisikin sattumalta lähellä. Mulle on ainakin käynyt monta kertaa niin, että olen vasta reissun jälkeen huomannut, että joku kahvila olisikin ollut ihan kulman takana paikasta x, mutta ei ole vain sillä hetkellä tajunnut – eipä käy enää!

Paikkoja merkitessä myös huomaa, että mille alueille kiinnostavat spotit keskittyy, niin tietää helpommin mihin suunnata.

Vasemmalla näkyy jäälatte, joka oli perjantain aurinkoisena hetkenä hyvä idea. Mies oli myös ilmeisen innoissaan tästä peilikuvasta. 😂

Nyt ollaankin jo San Franciscossa, mutta onneksi palataan Losiin vielä jouluksi! Toivottavasti silloin olisi paremmat kelit.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *