Muutamia kysymyksiä ja vastauksia

Kyselin Instagramin puolella postaustoiveita ja sain niiden lomassa myös muutamia kysymyksiä, joihin ajattelin vastata nyt heti!

Miten teidän asuntoprojekti etenee?
Tästä olen saanut varmasti eniten kyselyjä! Ja hitaasti etenee. Meillä on siis luvat ja urakoitsija, mutta muutamat paperihommat on vielä kesken. Täytyy sanoa että nyt puolentoista vuoden jälkeen meikäläisenkin kärsivällisyyttä koetellaan! En edes uskalla enää arvioida että koska päästään aloittamaan, mutta kerron heti kun jotain tapahtuu!

How is your apartment project going?
As you can see from the lack of posts regarding the project, it’s really really slow with all the paperwork…

[group]

[half]

Lemppari matkakohteet?
Tukholma, Pariisi, New York, Lontoo ja Kapkaupunki.

Miten sulla on varaa matkustaa noin paljon?
Suurinosa matkoistani on työmatkoja, eli että olen reissussa asiakkaan vieraana (ja silloin myös asiakkaan kustantamana) tai oman yritykseni tiimoilta (ja oman yritykseni kustantamana). Toki teen myös muutamia lomamatkoja vuodessa, jotka kustannat tietysti itse. Toimeen tulen ihan hyvin oman liiketoimintani, eli somehommien avulla.

Your favourite destinations?
Stockholm, Paris, New York, London and Cape Town

How you afford your traveling?
I’m mostly traveling for business, which means that my client’s company or my own company is covering the costs. Of course I’m traveling for fun a couple of times a year as well, that I’m funding myself.
[/half]

[/group]

Onko sulla vinkkejä itsevarmuuden kehittämiseen?
Ole lempeä itsellesi! Siitä kaikki lähtee. Älä soimaa itseäsi turhaan tai etsi peilikuvastasi virheitä. Jos tulee mokattua, niin sen sijaan että rankaisisit itseäsi, niin mieti mitä opit ja ota se elämänkokemuksena.

Miten pysyt inspiroituneena?
Onneksi nykyään kanavia on paljon, sillä aina on inspiraatiota jonkun kanavan tekemiseen. Välillä videot innostaa enemmän ja toisinaan on sata podcast-ideaa. Tietysti olen kokenut sellaisiakin päiviä kun ei inspiroi ollenkaan ja jopa kyseenalaistan että miksi teen tätä, kun olen ihan surkea kaikessa! Onneksi sellaisia päiviä on harvoin, mutta varmasti jokainen kokee sellaisia tuntemuksia välillä. Inspiraatio vaatii myös välillä aikaa ja jopa tylsistymistä, mikä saattaa kuulostaa alkuun hassulta. Täysin rentoutuneena on vaan enemmän kapasiteettiä miettiä ja ideoita, ja yleensä parhaat ideat tuleekin nukkumaan mennessä ja lomalla.

Any tips for better self-confidence? 
Be gentle towards yourself! Don’t be too harsh and critical, which is sometimes easier said than done.  If you screw up, try to think what you learned instead of punishing yourself, take that as a life lesson. 

How do you keep yourself inspired?
I’m happy that I’m working with multiple projects and channels at the same time, I always have inspirations towards some of time if not all of them. Of course there are times that I feel like complete failure, but I’m sure we all have those days! If I’m feeling stuck and have some serious lack of inspiration, I’ll allow myself to get bored. Sounds a bit weird, but when I’m doing absolutely nothing and feeling bored I feel like I have more space in my brain to think and get inspired.

Minkälaisia tavoitteita sulla on sun uralle?
Säilyttää tämä mieletön yhteisö mikä mulla on ja jatkaa somehommia niin kauan vaan kun hyvältä tuntuu, eli siis kauan. Tavoitteena on myös olla osakkaana viidessä eri yrityksessä, sillä mulla on kova palo kehittää yrityksiä ja olla toiminnassa mukana omilla vahvuuksillani. Tänä vuonna pääsen lähelle tätä tavoitetta, josta olen kovin iloinen. Toinen tavoitteeni on palkata Aada kokopäiväisesti itselleni töihin. Siihen on vielä matkaa, mutta se tulee tapahtumaan! Aada on ihana ja reipas, meillä vaan menee kaikki niin yksiin. Kolmas uratavoite on tehdä tulevaisuudessa enemmän asuntoihin liittyvää liiketoimintaa. Mitä se sitten on, niin en tiedä. Sisustusarkkitehdiksi en ole koskaan halunnut, mutta jossain vaiheessa voisi asettua omaan kämppään ja tehdä asuntosijoittamista sivussa. Siihen on vielä pitkä matka, mutta ehkä kymmenen vuoden päästä – ja silloinkin olen vasta 36-vuotias.

Mitä odotat eniten vuodelta 2019?
Meidän asuntoprojektin alkamista, ihania reissuja, ystävien häitä ja polttareita, podcastin kehittymistä ja muita hyviä projekteja. Tästä tulee hyvä vuosi!

Do you have any career goals?
Totally! I want to do social media as long as it feels good, I have been doing this for almost eight years, so I think I’ll be doing this for years to come. I also want to be involved in other companies, I’d love to develop businesses by using my own strengths and with other passionate people. 

What do you look forward the most in 2019?
Our apartment project, wonderful trips, weddings, bachelorette parties and exciting business ventures. 

Hurjasti toivoitte videoita ja kuten olette huomanneet, meikä on liekeissä! Pyrin postaamaan videoita kahdesti kuussa ja olen kyllä super innoissani niistä. Niiden lisäksi toiveet liittyivät suurimmilta osin remppaan, muotiin ja kauneuteen. Tosi paljon ideoita on tulille ja toiveita saa toki aina laittaa lisää. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 comments

 1. Natali January 8, 2019

  Lovely Q&A, thank you for sharing! I also love your outfit, very elegant and business woman like! :)

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   Thanks Natali! 😘 xx

   Reply
 2. Roosa January 8, 2019

  Oot ehdottomasti mun lempibloggaaja ja somevaikuttaja (Lindan lisäksi tietty<3) Oot niin ahkera, teet sun työt kunnolla ja intohimolla. Jaksat aina vastailla viesteihin ja oot muutenkin täydellinen esikuva kaikille tytöille ja miksei myös pojille. Oot näyttäny et olemalla ahkera, sillä pääsee pitkälle. Sun blogi ja muut somet harvoja jotka aina avaan mielenkiinnolla, sillä laatu on aina niin hyvä.
  Jatka samaan malliin <3

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   Hei kuinka ihana olet, kiitos Roosa! 😍 Teidän kommenttien takia tätä on ihana tehdä, kiitos kun seuraat ja olet matkassa mukana! 😘 xx

   Reply
 3. Jenni S. | big mamas home January 8, 2019

  Ihana kun puhut avoimesti noista huonoista hetkistä. Tällaiselle pienelle/opettelevalle vaikuttajalle nuo huonot päivät on niin tuttuja. Mutta onneksi sen tekemisen kautta löytyy se oma ääni tässäkin hommassa.

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   No se on just näin! ☺️ xx

   Reply
 4. K January 8, 2019

  Hi, Alexa! Thank you so much for English, I love love love reading your blog. And also your vlogs – I still watch them although I don’t understand a word:P But I believe that it’s much more convenient to make vlogs in your national language than in English. Btw, I have already asked you (as everybody else) about the size and price of the Kelly but what is the exact colour? It’s gorgeous! And I always thought you should be on a list or something to get one but you just walked in to Hermes store and found a perfect one? I’m zooming them on Vestiaire but it seems that it is more reasonable to buy one from the store as new. You look fabulous and stylish as always! xo Greetings from Estonia

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   Aww you are so sweet! Thanks so much for supporting 😍 The color is Chocolate, it’s absolutely beautiful! And I actually dreamt about the bag for two years before getting it. They don’t do waiting lists in France (some countries they might do), but I was persistent so I eventually got it 😅 I was down with any warm neutral color and this was totally perfect! I’ll do a more in depth post regarding the bag this spring 😘 xx

   Reply
 5. Nelli January 8, 2019

  Ehdottomasti videoita! Vietän sairastupaa sängyn pohjalla ja oon kahlannut sun ja monen muun bloggaajan ja vloggaajan videot läpi. Varsinkin my day -videot ovat ihan parhaita. :)

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   Hei ihana kuulla! 😘 Paranemisia! xx

   Reply
 6. Carita January 8, 2019

  Ihana postaus! Kiitos päivittäisestä inspiraatiosta oikeastaan kaikilla osa-alueilla tällaselle 20v nuorelle naiselle xx. Saako vielä kysyä mistä toi pipo on?

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   Voi kiitos ihana kuulla! 😘 Pipo on KN Collectionilta! xx

   Reply
 7. Jasmin January 8, 2019

  Ihana Alexa! Tälläiset postaukset on myös kivoja :)

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   Kiitos hurjasti 😘 xx

   Reply
 8. Nina Lahtonen January 8, 2019

  Nuo pipot ovat tosi kivannäköisiä! Hauska kuulla, että sinuakin kiinnostaa asuntosijoittaminen! Se on mielenkiintoista ja sitä voi tehdä todella monella eri tavalla. Olen itse sitä harrastanut kohta seitsemän vuotta ja seuraava viidentoista asunnon tavoite on parin päässä. Mutta todennäköisesti jatkan siitä eteenpäin, se itseasiassa helpottuu paljon alkuajoista. Loistavaa vuotta sinulle!

  Reply
  • Alexa January 8, 2019

   Oi vitsi onpa siistiä! 😍 Todellakin kiinnostaa. Täytyy ottaa podiin jossain vaiheessa asiantuntija mukaan, jonka kanssa voisi juuri tutustua vaihtoehtoihin enemmän. 😍 xx

   Reply
 9. Miimu January 9, 2019

  Minä oon ainakin yksi niistä, joka tykkää videoista ja sun edellinen my day oli niiiin hyvä, vaikka ite epäilit, että se on tylsä. Ei ollu.
  Siis sanon vaan, että oot super mukavan oloinen tyyppi ja ihan huppu kaunis, se meikkivideo ois sillai, että en sanois ei 😄

  Reply
  • Alexa January 10, 2019

   Voi kiitos ihana! Tulipa hyvä mieli 😘❤️ xx

   Reply