Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muutamia kysymyksiä ja vastauksia

january 8, 2019, outfit

Kyselin Instagramin puolella postaustoiveita ja sain niiden lomassa myös muutamia kysymyksiä, joihin ajattelin vastata nyt heti!

Miten teidän asuntoprojekti etenee?
Tästä olen saanut varmasti eniten kyselyjä! Ja hitaasti etenee. Meillä on siis luvat ja urakoitsija, mutta muutamat paperihommat on vielä kesken. Täytyy sanoa että nyt puolentoista vuoden jälkeen meikäläisenkin kärsivällisyyttä koetellaan! En edes uskalla enää arvioida että koska päästään aloittamaan, mutta kerron heti kun jotain tapahtuu!

How is your apartment project going?
As you can see from the lack of posts regarding the project, it’s really really slow with all the paperwork…

Lemppari matkakohteet?
Tukholma, Pariisi, New York, Lontoo ja Kapkaupunki.

Miten sulla on varaa matkustaa noin paljon?
Suurinosa matkoistani on työmatkoja, eli että olen reissussa asiakkaan vieraana (ja silloin myös asiakkaan kustantamana) tai oman yritykseni tiimoilta (ja oman yritykseni kustantamana). Toki teen myös muutamia lomamatkoja vuodessa, jotka kustannat tietysti itse. Toimeen tulen ihan hyvin oman liiketoimintani, eli somehommien avulla.

Your favourite destinations?
Stockholm, Paris, New York, London and Cape Town

How you afford your traveling?
I’m mostly traveling for business, which means that my client’s company or my own company is covering the costs. Of course I’m traveling for fun a couple of times a year as well, that I’m funding myself.

Onko sulla vinkkejä itsevarmuuden kehittämiseen?
Ole lempeä itsellesi! Siitä kaikki lähtee. Älä soimaa itseäsi turhaan tai etsi peilikuvastasi virheitä. Jos tulee mokattua, niin sen sijaan että rankaisisit itseäsi, niin mieti mitä opit ja ota se elämänkokemuksena.

Miten pysyt inspiroituneena?
Onneksi nykyään kanavia on paljon, sillä aina on inspiraatiota jonkun kanavan tekemiseen. Välillä videot innostaa enemmän ja toisinaan on sata podcast-ideaa. Tietysti olen kokenut sellaisiakin päiviä kun ei inspiroi ollenkaan ja jopa kyseenalaistan että miksi teen tätä, kun olen ihan surkea kaikessa! Onneksi sellaisia päiviä on harvoin, mutta varmasti jokainen kokee sellaisia tuntemuksia välillä. Inspiraatio vaatii myös välillä aikaa ja jopa tylsistymistä, mikä saattaa kuulostaa alkuun hassulta. Täysin rentoutuneena on vaan enemmän kapasiteettiä miettiä ja ideoita, ja yleensä parhaat ideat tuleekin nukkumaan mennessä ja lomalla.

Any tips for better self-confidence? 
Be gentle towards yourself! Don’t be too harsh and critical, which is sometimes easier said than done.  If you screw up, try to think what you learned instead of punishing yourself, take that as a life lesson. 

How do you keep yourself inspired?
I’m happy that I’m working with multiple projects and channels at the same time, I always have inspirations towards some of time if not all of them. Of course there are times that I feel like complete failure, but I’m sure we all have those days! If I’m feeling stuck and have some serious lack of inspiration, I’ll allow myself to get bored. Sounds a bit weird, but when I’m doing absolutely nothing and feeling bored I feel like I have more space in my brain to think and get inspired.

Minkälaisia tavoitteita sulla on sun uralle?
Säilyttää tämä mieletön yhteisö mikä mulla on ja jatkaa somehommia niin kauan vaan kun hyvältä tuntuu, eli siis kauan. Tavoitteena on myös olla osakkaana viidessä eri yrityksessä, sillä mulla on kova palo kehittää yrityksiä ja olla toiminnassa mukana omilla vahvuuksillani. Tänä vuonna pääsen lähelle tätä tavoitetta, josta olen kovin iloinen. Toinen tavoitteeni on palkata Aada kokopäiväisesti itselleni töihin. Siihen on vielä matkaa, mutta se tulee tapahtumaan! Aada on ihana ja reipas, meillä vaan menee kaikki niin yksiin. Kolmas uratavoite on tehdä tulevaisuudessa enemmän asuntoihin liittyvää liiketoimintaa. Mitä se sitten on, niin en tiedä. Sisustusarkkitehdiksi en ole koskaan halunnut, mutta jossain vaiheessa voisi asettua omaan kämppään ja tehdä asuntosijoittamista sivussa. Siihen on vielä pitkä matka, mutta ehkä kymmenen vuoden päästä – ja silloinkin olen vasta 36-vuotias.

Mitä odotat eniten vuodelta 2019?
Meidän asuntoprojektin alkamista, ihania reissuja, ystävien häitä ja polttareita, podcastin kehittymistä ja muita hyviä projekteja. Tästä tulee hyvä vuosi!

Do you have any career goals?
Totally! I want to do social media as long as it feels good, I have been doing this for almost eight years, so I think I’ll be doing this for years to come. I also want to be involved in other companies, I’d love to develop businesses by using my own strengths and with other passionate people. 

What do you look forward the most in 2019?
Our apartment project, wonderful trips, weddings, bachelorette parties and exciting business ventures. 

Hurjasti toivoitte videoita ja kuten olette huomanneet, meikä on liekeissä! Pyrin postaamaan videoita kahdesti kuussa ja olen kyllä super innoissani niistä. Niiden lisäksi toiveet liittyivät suurimmilta osin remppaan, muotiin ja kauneuteen. Tosi paljon ideoita on tulille ja toiveita saa toki aina laittaa lisää. ❤️

Photos by Hanna Väyrynen

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *