Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUVIA TULEVASTA ASUNNOSTA

december 11, 2017, Apartment Blog 2.0
Otsikko on tavallaan vähän harhaanjohtava, sillä kyseessä ei ole toistaiseksi asunto eikä edes työmaakaan! Kuvia on kuitenkin kovasti toivottu, joten yritin napata sieltä muutamat että saisitte vähän mielikuvaa siitä miltä tila nyt näyttää. Ensimmäisen kuvauskerran jälkeen tajusin että tilasta ei tajua yhtään mitään jos siinä ei ole ihminen mukana, joten menin muutamaan kuvaan malliksi, jotta pystyisitte hahmoittamaan tilan mittasuhteita.
So here are some pictures from the space that we have bought. It still looks pretty weird, but trust me it’s going to be amazing after the renovation. 
Tila on tällä hetkellä täynnä kaikenlaista rompetta ja kuten kuvasta näkyy, luonnonvaloa on todella vähän. Vanhoja tukirakenteita on paljon ja ne tullaan kokonaan uusimaan. Tähän projektiin tulee tosiaan palkata arkkitehdin lisäksi myös rakennesuunnittelija, LVI-suunnittelija jne., joten ei ole ihan mikään pieni projekti kyseessä. Mutta kuten kuvista näkyy, niin tila on kyllä ihan huikea ja potentiaalia täynnä! Korkeus on ihan mieletön ja matalia tai vinoja seiniä on vähän. Tarkoituksena on anoa lupaa useammalle ikkunalle toki, mutta mielestäni oli hauska idea suunnitella kattoikkuna tuonne 8 metrin korkeuteen “olohuoneen” kohdalle. Tulen jakamaan muutamia eri ideoita pohjalle tässä piakkoin! Kirjottelin ideoistani inspiraatiokuvien kera viime viikolla, joten se kannattaa katsastaa jos se on jäänyt välistä.
I know it’s going to be a long process to build the apartment, but I’m so excited already! If you want to see my visions for the renovation, you should check this post. 
Ei yhtään hullumat näkymät olisi ikkunasta tai terassilta.
This would probably be the view from the terrace. 

55 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *