Kuulumisia – Remontti Osa 6

Olen jo pitkään halunnut postailla rempasta, mutta asunnossa vallitsee sellainen sekamelska että jo pelkkä kuvaaminen tuottaa hankaluuksia. Lattia on osittain laitettu ja siltä osin myös peitetetty. Seiniin on levitetty pohjamaali ja pintamaalia levitetään parhaillaan. 
 
Kylppärin lattia on jo kaakeloitu (näyttää saakelin hyvältä! oi miksi en kuvannut?) ja seinät valmistunee tällä viikolla. Sekä kylppärin että WC:n lattia kaakeloidaan jokikivillä, heh siinä on vähän saumaamista. Seinissä luotetaan taas klassisiin isoihin (70 x 30cm) valkoisiin kiiltäviin laattoihin.
 
Suunnitelmana olisi että asunto olisi periaatteessa tällä viikolla siinä kunnossa (lattiat ja seinät kokonaan tehty) että ensi viikolla “saataisiin” kasata vaatekaappeja. Kuvia lisää ensi viikolla!
 Eli muutto elokuussa näyttää todennäköiseltä:)
 
// I’ve wanted to post about the renovation for a long time, but the apartment is so messed up (boxes everywhere etc.) that it’s difficult to take pictures. The floor is almost done and we have been painting every night, so everything is falling into place
 
Bathroom is in progress and it is a pity that I didn’t take any photos of it! The floor will be made of river stones and it looks gorgeous already!

At the moment it looks like we could move in in August! Looking forward to it :)

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Veronica July 26, 2012

  Ihanalta kuulostaa, itse luen mielelläni suurempien remonttien lopputuloksesta tai no se katselu siinä on parasta! Ja etenkin teidän kaltaisten asuntojen muutoksia, korkeat/valoisat huoneet ja suuret ikkunat! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 26, 2012

   Hihi jeps! Kohta päästään jo ihailemaan lopputulosta, viimein! :) xx

   Reply
 2. Essi July 26, 2012

  Oi tulee varmasti tosi kiva koti teille! Ootan kuvia jo valmiista:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 26, 2012

   Hihi mäkin :)!xx

   Reply
 3. Anonymous July 26, 2012

  Hei,
  saako kysellä, että remppaatko vuokra- vai omistusasuntoa? Itse asun vuokralla ja voi vitsi kun tekisi mieli vaihdattaa ainakin keittiö lattia (sellanen ruskealaikukas muovihirvitys!), mutta tuntuisi niin turhalta maksaa, kun se jää sitten tänne jonkun muun iloksi. Tuskin asun tässä edes kahta vuotta enää. Jos olisi pidempi vuokrasuhde niin ehkä sitten:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 26, 2012

   Omistusasuntoa tässä remppaillaan :) Joo samaa mieltä kyllä olen, että kun jo vuokrarahatkin menevät jonkun muun taskuun niin turha häntä on sen enempää “ilmaisella” rempalla sponssata! Eli mielestäni kannattaa odottaa omaan asuntoon muuttoa :) xx

   Reply
 4. Riika July 26, 2012

  JEIJ, remonttipostaus ! :) En malta odottaa, että näen kuvia kylpyhuoneesta, lempparihuone kaikista lähes kaikissa taloissa. Onko jokikivet yksivärisiä vai vaihteleeko väritys esimerkiksi tummasta vaaleaan, isohkoja vai pieniä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 26, 2012

   Joo hei yritän tehdä heti ens viikolla uuden! Sen verran kivalta jo näyttää :)

   Jokikivet on tummia, mutta väri vähän vaihtelee. Ne on kuitenkin käsitelty niin että pinta olisi hieman kiiltävä ja että värierot eivät olisi kauhean suuria. :) Hmm sellasia keskikokoisia, ehkä? :D xx

   Reply
 5. Anonymous July 26, 2012

  Mun mielestä keskeneräisestä just olis hauska saada kuvaa :P Tyylillä ennen- kaaostilassa – jälkeen :) Ja kaikki “kesken”-kuvat ainakin parantais omaa remonttikuumetta, kun tietää ettei jaksais pölyn/laatikoiden/kiviaineksen jne määrää :) Mitenkäs kalustepuolella, pitääkö teidän hankkia paljon uutta kalustetta ja kuinka ajankohtaista se on?:) T. nimim. kaksi viikkoa meidän uudessa kodissa takana:)

  -Rii-

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 26, 2012

   http://alexadagmar.blogspot.fi/search/label/remontti remontti-tagin alka löytyy kyllä vaikka kuinka paljon matskua :) Sinne vaan kurkkailemaan! Olisin siis muuten toki kuvannut, mutta kun noita kaapin paloja yms. laatikoita on joka paikassa niin mistään ei saa mitään tolkkua! Heti kun saa vähän roskia vietyä jne. niin kuvaan lisää :)

   Hmm no en edes halua ajatella kalustepuolta, kun remppaan meni tuplasti enemmän kun budjetoitiin :D Mutta onneksi suurinosa kalusteista on jo hankittu ja pärjätään niillä ainakin alkuun! Sohva ja sohvapöytä ainakin toistaiseksi vielä puuttuu, mutta mieleiset on kyllä jo löydetty :) Haha rikastumista odotellessa! xx

   Reply
 6. Michaela July 26, 2012

  Väntar SÅ på att de e klart! :) xx

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 26, 2012

   Alltså på riktigt!! :D xx

   Reply
 7. J July 26, 2012

  Tää ei liity mitenkään mihinkään, mut muistan sinun joskus jossain postauksessa sanoneen, että toivoisit, että jokaisella olisi yhtä hyvä suhde äitiinsä kuin sinulla. Seurailtuasi blogiasi jonkin aikaa ja todettuani, että oot aika loistava tyyppi ainakin sen perusteella, millaisen kuvan tästä saa, on mun sanottava, että itse toivoisin jokaisen olevan yhtä sinut ja tasapainossa itsensä kanssa, kuin mitä sinä vaikutat olevan. Vaikutat onnelliselta ja tyytyväiseltä itseesi, vahvalta ja tasapainoiselta. Olet näyttävä nuori nainen, mutta mitä kauemmin olen blogia seurannut, sitä kauniimmaksi olet muuttunut vain siitä syystä, mitä olet kirjoitellut – ajatusmaailmasi tekee sinut yhä kauniimmaksi. Tästä tuli tällainen ylistyspuhe ja to be honest mä en normaalisti oo mikään perseennuolija, mutta halusin jättää tän kommentin ihan vain siksi, että oon miettinyt tätä asiaa niin kauan. Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos ihanasta blogista! :) Ps. Jossain faktapostauksessa kerroit myös mm.poikaystäväsi olevan perfektionisti ja kirjoitit että “ei perkele jos lattialla on leivänmuru…” – tämä sinetöi orastavan ihastukseni sinuun :D Nauran tolle vieläkin. Oot huippu mimmi, älä muutu!

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 26, 2012

   Voi että, kiitos kovasti! Teit mun päivästä kerrassaan mahtavan :) Ja itsekin olen sitä mieltä että turhat nuolemiset voi unohtaa, mutta jos on oikeasti jotain positiivista sanottavaa niin miksi jättää sanomatta! :) Mutta kiitoksia vielä ihanainen! xx

   Reply
 8. Anonymous July 29, 2012

  Haha, luin aluksi, että lattiat kaakeloidaan jalokivillä!

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 29, 2012

   Hahaha joo “perus” :D xx

   Reply