KUTSUIN TUNTEMATTOMIA KOTIIN VIDEO

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakodit

Muistatte varmaan kun viime kuussa huhuilin teitä lukijoita meidän kotiin pullakahville? Viime viikon lauantaina koitti the pullakahvi-päivä ja vitsi meillä oli hauskaa! Olen iloinen että päätin kuvata meidän kahvitteluista videon, nimittäin tämän avulla te kaikki pääsette tunnelmaan mukaan ja näette että minkälaisia nämä blogimiitit ylipäätään onkaan. Todella vapaamuotoisia ja rentoja tapahtumia kaiken kaikkiaan, aina yhtä hauskaa järjestää näitä! Tällä kertaa tosin oli hiukan jännempi konsepti kun kutsuin teidät meille kotiin, mutta se osoittautui ihan jymymenestykseksi. Niin huikeaa nähdä ja kuulla että minkälaisia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella oikein on.

Videosta pääsette fiilikseen mukaan ja jos kiinnostuitte Lumo-vuokrakodeista, niin täältä ja täältä löytyy kattavampi postaus aiheesta ja täältä pääsette selaamaan asuntojen tarjontaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Sofie January 20, 2019

  Heippa! Onpas kiva idea ? Mistä sun ihana poolo on?

  Reply
  • Alexa January 20, 2019

   No eikö vaan? ? Oli ihan sairaan hauskaa! Se on Soft Goatilta. ☺️ xx

   Reply
 2. Sanna L. January 20, 2019

  Ihanaa kun jaksat tehdä erilaisia tempauksia ja teet oman näköistä sisältöä. By the way, rakastuin teidän olohuoneen mattoon. ??Kenen matto se on?

  Reply
 3. Tiinaaa January 20, 2019

  Voi rakkaus miten ihana idea tää olikaan! Keksit kyllä kaikkee kivaa. teillä näytti myös olevan hauskaa ihan oikeasti. Sä olet kyllä nainen ihan täys kymppi <3

  Reply
  • Alexa January 20, 2019

   Voi kuinka ihana olet, kiitos! ?❤️ xx

   Reply
 4. Julia January 21, 2019

  Hei mistä tuo Lindan kauluspaita on ostettu? Aivan ihana! ?

  Reply
 5. Noora February 3, 2019

  Moikka! Kysymys saattaa olla vaikea, mutta mahtaako olla tietoa mistä videolla näkyvät punainen pusero ja punainen käsilaukku ovat hankittu? Kiitos kivasta blogista :)

  Reply