Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN KROPPA SANOO SEIS

july 4, 2018, outfit

Ensin oli noro ja nyt tämä varvashomma, eli oikeastaan viimeiset kaksi viikkoa on mennyt pitkälti levossa. Tällaiselle Duracell-pupulle viikon kestävä Netflix-maratooni ei ole se mieluisin aktiviteetti, mutta onneksi olen jo parempaan päin ja pystyn kävelemään. Juuri eilen yksi ystäväni sanoi että tämä oli ehkä mun kropan tapa sanoa että nyt olisi aika levätä. Tottahan se on että kevät oli aika haipakkaa häineen päivineen, enkä ollut edes suunnitellut kunnon kesälomaa. Sen sijaan tällä viikolla mun piti vielä osallistua killerille treenibootcampille, mutta toisin kävi! Tuudittaudun aina siihen että kaikella on todella tarkoitus, joten ehkä tosiaan lepo ja pysähtyminen oli juuri nyt ihan paikallaan. Ehtii sitä treenaamaan ja huhkimaan myöhemminkin! Ajoitus ei toisaalta olisi voinut olla parempi, sillä heinäkuu on muutenkin meidän alalla tosi hiljaista, joten työhommista voi ottaa hyvällä omallatunnolla vähän lomaa. Lomalta tämä tosiaan tuntuukin, kun meili ei laula ja kalenteri näyttää aika lailla tyhjältä – ihanaa että välillä näinkin! Tosin podcasteista ei oteta lomaa, nimittäin nauhoitettiin viime viikolla jaksoja reippaasti varastoon. Nyt kesällä tulee itsekin kuunneltua podeja vielä kahta kauheammin, kun on enemmän aikaa. Eli tiedätte odottaa että jaksoja tulee tavalliseen tahtiin joka viikko!

At first I had stomach flu and then I hurt my toe, so I have been taking it super easy the past two weeks. I’m all about being effective, so it feels pretty weird to just lay down and chill – not my favourite thing for sure. Yesterday my friend said that my body is telling me to slow down and it was actually an accurate point. This year I have been busier than ever (with work, the wedding, apartment project and so on), so I definitely need to chill for a while. The timing couldn’t be any better, because July is the holiday month in Finland and I have barely any scheduled meetings or campaigns, so I can actually take it easy during this month. Hope you are able to chill and enjoy the summer as well!

Kuluneen parin viikon aikana on saanut vaihtaa kesämekot takaisin farkkuihin, mutta onneksi helteet tekee (kai?) kohta comebackin. Mä en ole ainakaan vielä valmis luovuttamaan kesän suhteen, nyt kun meillä on uudessa kämpässä kunnon parvekekin! 💙

The weather has been pretty awful lately, so I have been switching my summer dresses to jeans again. Hopefully we will get the warm weather back soon!

Ray-Ban Sunnies
Tiger of Sweden Trench Coat*
Nakd Earrings
&Other Stories Shirt
&Other Stories Jeans
Chloe Bag
Gucci Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Metti Forssell

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *