Kun huonosta päivästä tulikin hyvä päivä

Kuvat on Milanosta, mutta saavuin Suomeen jo eilen illalla. Oli kyllä ihan super mahtava reissu (vlogi tulee sunnuntaina), mutta harmikseni se päättyi vähän tylsästi. Saavuttuamme Suomeen ja odoteltuani laukkuani tovin, tiesin että laukku on todennäköisesti jäänyt kyydistä. Pienen selvittelyn jälkeen kävi ilmi että laukku ei ollut tullut Helsinkiin, mutta siitä ei ollut muutakaan tietoa – ehkä vielä Milanossa? Ei siinä mitään, kyllä laukuilla on yleensä tapana löytää perille enemmin tai myöhemmin. Haasteeksi osoittautui vaan se että mun oli tarkoitus kuvata tänään yksi isompi kampanja tärkeälle asiakkaalle ja laukussa oli tietysti kamerat ja muut vehkeet, meikit, muotoiluraudat jne. Hetken sain kyllä aamulla miettiä että miten ajattelin nyt toteuttaa tämän keikan ja meneekö koko pääsiäinen (jonka olin luvannut pyhittää poikaystävälleni) sitä työstäen. Ei auttanut muu kun buukata kuvaaja, kaivaa laatikoiden pohjalta löytyvät meikit, käydä random kampaajalla lainaamassa suoristusrautaa (Studio Nina Kalliossa, kiitos siitä!) ja taikoa räntäsade pois. Kumma kyllä, mutta saatiin koko kampanja onnistuneesti kuvattua olosuhteista huolimatta. Laukusta en ole vielä kuullut mitään, mutta mulla on silti toiveikas olo. Katsoin juuri että päivän ainut Milanon lento tulee ennen keskiyötä, joten toivon mukaan matkalaukkuni olisi jo sen koneen kyydissä ja saisin omaisuuteni takaisin pääsiäiseksi. Nyt on jo sen verran hyvä fiilis onnistuneista kuvauksista, ihanasta ilmasta ja siitä että voin viettää pääsiäisen perheeni kanssa rennoissa merkeissä, niin uskon että laukku kyllä löytää tiensä kotiin. Postauksia on vielä varastossa, joten täällä ei vietetä pääsiäisenä hiljaiseloa. Ihanan rentoa viikonloppua sinne! ♥

These pictures are from Milan, even though I arrived home late last night. The trip was absolutely wonderful, but it didn’t end quite well. My luggage got lost and it’s still missing. The most challenging thing was to organise a campaign shoot today without my camera gear, beauty products etc. I thought that I would spend all Easter shooting the campaign, but I powered through and made it happen! At first I tried to find every makeup product I had at home and then I went to some random saloon to borrow the hair straightener. Then I booked a photographer and the venue and just went for it. We ended up shooting the whole thing in three hours and the pictures turned out fab. I’m so glad we made it happen and now I can spend the Easter weekend together with my family. I still haven’t heard a thing about my luggage, but I’m feeling pretty hopeful! Have a lovely weekend! ♥

Bottega Veneta Sunnies
Andiata Jacket* (similar here!)
Chanel Bag
Tiger of Sweden Pants (similar here!)
Gucci Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Linda April 13, 2017

  Ounnou! Toi on kauheeta kun laukku katoo, mulle on käynyt silleen vähän turhan monta kertaa. Pahin oli kun heathrow hukkasi mun laukun. Viikkoon siitä ei kuulunut mitään, lopulta löytyi Malesiasta…. sitten vielä pari päivää lisodottelua että se saatiin kiikutettua sieltä mulle. Toivottavasti saat laukkusi pian! :)

  Reply
  • Alexa April 13, 2017

   No älä vaan! Jestas, sun laukulla oli kunnon trippi ? Toivotaan tosiaan! xx

   Reply
 2. Natali April 13, 2017

  Oh no, so sorry to read that your language got lost and you still didn’t receive it! Also, the fact that you did managed to pull off the whole photo shoot in such a short time and with all of the obstacles just proves that when you really want to make something happen, you will do it no matter what it takes or what are the odds.
  Well done!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa April 13, 2017

   That’s true! ☺️ xx

   Reply
 3. Anne April 13, 2017

  Ensi kerralla kun tulet Milanoon niin ota yhteyttä niin käydään kahvilla :-)

  Reply
  • Alexa April 13, 2017

   Joo, ehdottomasti! ☺️ xx

   Reply
 4. Marianne April 14, 2017

  Kauniita kuvia :)
  Toivottavasti kaikki onnistuu vaikka laukku onkin hukassa!
  Ihanaa pääsiäis viikonloppua <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa April 14, 2017

   Kiitos ihana ja samoin sinne! ☺️ xx

   Reply
 5. n April 14, 2017

  Ihana asu ja erityisesti nuttura! Onko vaikea tehdä? :)

  Reply
  • Alexa April 14, 2017

   Kiitos kovasti! ☺️ Ei oo, ihan vaan kieputin sen noin! xx

   Reply
 6. Linda April 14, 2017

  Tosi kivat kuvat ja asu! Mä en tiedä ootko tehnyt tästä aiheesta aiemmin postausta, mutta olisi kiva tietää miten muokkaat sun kuvia!

  Reply
  • Alexa April 14, 2017

   Kiitos paljon! ? Tein just pari viikkoa sitten IG-kuvien muokkaamisesta! ? xx

   Reply
 7. Maria April 14, 2017

  Voi ei, toivottavasti laukku löytyi! :) Hyvää pääsiäitä, nuo aurinkolasit on aivat ihanat!

  The Chic Pursuit

  Reply
  • Alexa April 14, 2017

   Just sain sen takas! ? Huh! Sinnekin! xx

   Reply