Kuinka pukea armytakki 2/4

Jatketaan asuhaasteen parissa myös tänään! Tässä toinen asu, joka on ollut kesän aikana kovassa käytössä niin arkena kun reissatessakin. Harmi että tota jumpsuitia ei enää saa, nimittäin se on mitä täydellisin vaatekappale. Ei mene matkalaukussa ryppyyn ja luontuu töihin sekä vaikka juhlamenoihin. Eli jos törmäätte vastaavanlaiseen vaatteeseen, niin täältä lämmin suositus.

Tänään on kiva päivä tiedossa, sillä Linda saapuu päiväksi Suomeen. Osallistutaan yhdessä yhteen Maybellinen päivätapahtumaan ja vähän keretään nyt aamusta hengailemaankin. Hauska päivä siis takuulla luvassa!

It’s time for another outfit of this week’s outfit challenge. I have been wearing this jumpsuit multiple times during the summer, it’s perfect for any occasion; for work, traveling, dinner – you name it. Too bad it’s from the previous collection, but if you see a similar one, I warmly recommend getting it. 

Soon I’m heading to Linda’s hotel to catch up with her and later on we are attending an event together. Lovely day coming up for sure!

Skinnydip Sunnies
Levis Jacket (similar here and here!)
Club Monaco Jumpsuit (similar here!)
Gucci Bag
Acne Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Marianne August 31, 2017

  Tyylikäs yhdistelmä! Ihana tuo jumpsuitin rusetti yksityiskohta :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 2. Charlotta August 31, 2017

  Kiva asu! Leveet lahkeet näyttää tyylikkäiltä tässä :)

  x Charlotta | http://www.charlottaeve.com

  Reply
 3. Natali August 31, 2017

  Simple and great outfit! I love jumpsuits!

  https://lartoffashion.com

  Reply
 4. Roosa Mononen September 1, 2017

  Upea asu Alexa! Ja pakko vielä sanoa, että oli aivan huippua päästä tapaamaan sut Maybellinen tapahtumassa, olet ollut mun esikuva jo useamman vuoden! Olit vieläkin ihanamman oloinen livenä, kuin mitä blogi oli jo antanut ymmärtää ❤️

  Reply
  • Alexa September 1, 2017

   Voi kuinka ihana olet! Kiitos ? Ja hei kyllähän mä olisin sut tiennyt, en osannut vaan heti yhdistää. Ihanaa viikonloppua! ❤️ xx

   Reply