KPH PEILI

Kuvassa meidän kylpyhuoneeseen teetetty peili, joka on vielä upeampi mitä olisin osannut kuvitella! Tila johon peili tulee on pieni, joten jouduimme hieman kikkailemaan suunnitelman kanssa. 3D -kuvasta (näet täällä) pystyy aika hyvin hahmottamaan kohdan, ja se on tosiaan vähän ahdas. Valaisimet peilin sivuilla vie paljon tilaa, joten päädyimme kiinnittämään valaisimet peiliin. Peilissä on nyt vain valaisimen kiinnitysosat ja itse valaisimet asennetaan myöhemmin. Aikasemmassa postauksessa jo paljastinkin suunnitelmia, ja kyseessä on Astron Roma -seinävalaisin. Kyseistä valaisinta saa siis peiliin kiinnitettävänä versiona eli se vaatii vähän erikoistekniikkaa asennuksen kannalta. Lopputulos on varmasti todella kaunis ja kompakti, tykkään!

Here you can see the new customized bathroom mirror we ordered awhile ago. We are going to install the wall lamps directly through the mirror, because it saves a lot of space from the wall and the wiring is easy to hide behind the mirror. You can see the 3D draft of the bathroom here!

mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Emily January 21, 2015

  Moi, Ihanana näköinen peili! Saanko kysyä mistä peili on teetetty? Olemme itse tekemässä kylpyhuone remppaa maaliskuussa ja etsimme juuri meille sopivaa peiliä, mutta tuntuu ettei mistään oikein löydy sopivaa. Ehkä peilin teettäminen olisikin oikea ratkaisu :)

  Reply
  • Alexa January 21, 2015

   Eikö vaan! Urakoitsija on teettänyt sen omilla kontakteillaan mun ohjeita vastaan! :) Suomessakin voi kyllä teettää edullisesti peilejä, itselläni vaan hyvää sanottavaa esim. InterArtista :) xx

   Reply