KOTIKUULUMISIA

kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Olette kovasti toivoneet kotikuulumisia, niin täältä pesee! Varmasti kysytyimmät kysymykset viime aikoina ovat olleet “Meinaatteko perheenlisäyksen myötä muuttaa” ja “Mitä asuntoprojektille kuuluu?”

Kuten arvata saattaa, niin meidän asuntoprojektin starttailu on venynyt ja paukkunut tämän erikoisen kevään myötä. Tällä hetkellä urakoitsija sanoo, että elo-syyskuussa olisi startti, mikäli toista aaltoa ei tule, mutta tämän kolmen vuoden säädön jälkeen ollaan “tapahtuu kun tapahtuu” -fiiliksellä. Ei oikein auta stressata, etenkin kun nämä viimeiset kuukaudet eivät ole meistä kiinni. Paperihommat ja suunnitelmat ovat valmiina ja tuleva taloyhtiökin odottaa, että urakka alkaa. Ei siis auta kun toivoa, että se olisi kuitenkin tämän vuoden puolella.

Kiitos luojan meillä on tämä maailman ihanin koti juuri nyt, jossa ollaankin asuttu jo kaksi vuotta! Tästä meidän Lumo-kodista on siis tullut meidän pitkäaikaisin asunto ja sen takia tämä tuntuukin ihan kodilta. Ollaan molemmat niin kiitollisia siitä, että hiffattiin ajoissa panostaa tähän asuntoon, sillä nyt tosiaan meidän esikoinen myös syntyy tänne ja ollaan täällä varmuudella ainakin vuosi lisää.

On sanomattakin selvää, että ollaan viihdytty täällä paremmin kuin hyvin. Meidän Lumo-taloyhtiössä kaikki toimii aina saumattomasti ja kodin toimintoja parannellaan aina ennen kuin niille ehtii edes tapahtumaan mitään. Se on kyllä vuokra-asumisen luksusta. Sijaintina olen täysin rakastunut Eira-Hernesaari -akseliin, sillä täällä on samalla meri ja luonto läsnä, mutta myös lyhyt kävelymatka keskustaan. Olen siis oikeastaan todella iloinen, että meidän esikoinen päättikin ilmaantua suunniteltua aikaisemmin, sillä täällä on mitä parhaimmat vaunulenkkimaisemat.

Tässä on meidän tuleva lastenhuone, tosin ei olla vielä sisustettu sitä siihen kuntoon. Tähän asti se on toiminut tällaisena pyykki / pukeutumishuoneena, mutta se mukautuu kyllä sitten helposti vauvan huoneeksi.

Vielä sisustaminen ja muut vauvan hankinnat tuntuu kaukaiselta, kun laskettu aika on vasta marraskuusta, mutta lupaan päivittää ajatuksia siihenkin liittyen.

Mutta hei, jos teillä muuttaminen tai uuden vuokra-asunnon etsiminen on ajankohtaista, niin voin lämpimästi suositella Lumo-koteja. Pidin vuokrausprosessissa erityisesti siitä, että kodin pystyi heti nappaamaan Lumo-verkkokaupasta ensimmäistä vuokraa vastaan, eli meidän ei tarvinnut stressata näytöstä tai siitä, että emme saisi unelmiemme asuntoa. Tuon varauksen jälkeen käytiin vielä toteamassa asunto paikan päällä ja vähintään yhtä hienolta täällä näytti myös livenä. Lumo-koteja on useissa kaupungeissa ympäri maan ja asuntoja pääset selailemaan täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Lilja June 10, 2020

  Hei, ehkä olet vastannut tähän jo joskus mutta: mistä nuo sohvan päällä olevat ihanat mustavalkoiset valokuvataulut ovat? Niissä on ihana tunnelma.

  Reply
  • Alexa June 10, 2020

   Zarrosta on ? Ne on kyllä ihanat! xx

   Reply
 2. miki June 11, 2020

  I’ll never get bored to tell you that I adore how you styled your house!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

  Reply
  • Alexa June 11, 2020

   Aww you are so sweet, thank you darling! ❤️ xx

   Reply
 3. Ilona November 19, 2020

  Hei mistä toi sohva on? :) Samanlainen hakusessa!

  Reply
  • Alexa November 19, 2020

   Zarista Luca-sohva! ?? xx

   Reply