KOTI JÄRJESTYKSEEN

august 29, 2018, Fashion

kaupallinen yhteistyö: Clas Ohlson

Tässä näettekin pienen vilkasun mun työhuoneeseen, jonka sisustaminen on vielä hiukan kesken! Mulla on tällä hetkellä menossa joka elokuinen järjestelyprojekti, eli kesämekot laatikoihin ja syksyn neuleet esiin. Mun vaatteet ei koskaan mahdu kerralla kaappiin, niin teen joka kevät ja syksy aina saman järjestelyn – suosittelen! Vaikka en mielelläni vielä ottaisi talvikamoja esiin, niin kyllä nekin on kohta kaivettava. Vaatekaapin järjestely on aina oma hommansa, mutta on niin palkitsevaa nähdä tehdyn työn tulos! Ja voin sanoa että se helpottaa huomattavasti arkea, kun kaapissa on ainoastaan kuluvan sesongin vaatteet. Vinkkinä myös että esim. vähäisellä käytöllä olevat juhlavaatteet kannattaa myös kasata laatikkoon yläkaappeihin. Jos kaipaatte vielä lisämotivaatiota järjestelyyn, niin kannattaa laittaa podcast pyörimään taustalle, niin siivouspäivä sujuu huomattavasti mukavammin!
I always organize my closet twice a year; in the beginning of spring and in the beginning of fall. It’s the best way to keep my wardrobe in order. I would love to wear my summer dresses forever, but unfortunately winter is approaching and I need to get my fall / winter wardrobe organised. So my best tip would be putting away all of the summer clothes that you are not using anymore, because they are just simply taking space from your wardrobe. I also love the feeling when I can unbox the boxes after the winter and discover the summer clothes again, they suddenly feel like brand new ones. 
Olen jo muutama vuosi sitten vinkkaillut Clas Ohlsonin SmartStore-säilytyslaatikoista, ne on ihan huippuja! Meillä on ollut niitä vino pino jo usean vuoden ajan, ja olen käyttänyt niitä nimenomaan talvi/kesävaatteiden säilömiseen sekä myös elektroniikan organisoimiseen. Molemmat muutot ovat myös sujuneet kätevästi, kun osa tavaroista oli jo valmiiksi pakattu SmartStore-laatikoihin.  Laatikon saa pakattua täyteen kun lukitus on toimiva ja laatikoita on myös helppo pinota päällekäin. On aina parasta kaivaa laatikot puolen vuoden jälkeen yläkaapeista ja löytää sieltä vaikka mitä viime vuoden helmiä, jotka olin jo ehtinyt unohtamaan. Tuntuu melkein siltä kun olisi kasa uusia vaatteita, kun niitä ei ole nähnyt puoleen vuoteen.

Clas Ohlsonilla on näistä huikeista SmartStore-säilytyslaatikoista -20% kampanja tämän loppuviikon ajan. Eli nyt kannattaa todella laittaa koti järjesteykseen.

Photos by Hanna Väyrynen

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *