Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOKKIHOUSUISSA PARIISISSA

september 12, 2018, outfit

Pariisin reissu meni tällä kertaa sisustusmessujen merkeissä, eli koko reissu tuli pyörittyä suunnilleen samoissa vaatteissa, ilman sen kummempaa ehostamista. Tämä asu oli useampaan kertaan päällä, sillä mukavat housut jalassa oli helppo pyöräillä pitkin Pariisin katuja. Vahva suositus muuten pyöräilylle Pariisissa, se on ihan parasta siellä kun pyöräkaistat on selkeitä ja tiet leveitä. Liikkuminen on pyöräillen ihan hurjan nopeaa ja samalla saa nauttia mitä kauneimmista maisemista. Meidän hotellissa (Hotel Brighton) sattui vielä olemaan lainattavat sähköpyörät, joten se oli kyllä ihan loistava valinta. Käveltyjä askelia tuli joka päivälle 17 000 ja siihen vielä parikymmentä kilometriä pyörän selässä, eli tuli kyllä liikuttua työmatkaksi ihan mukavasti.

Asussa mua huvittaa eniten mun isän kommentti! Isäni on vanha kokki ja hän naureskeli mun asuvalinnalle “Päätitpä sitten laittaa mun työvaatteet päälle!” Noihan on tosiaan ihan selkeät kokin housut ja yhdistinpä ne sitten vielä valkoiseen T-paitaan… Oli miten oli, niin mukava asu joka tapauksessa!

It was so nice to be in Paris for a couple of days. I was there with my mom and we attended the annual interior design fair there. I was wearing this outfit a couple of times during the trip, it’s just so easy-going and comfy. Though my dad was really amused by the trousers, because he thought that they look like his chef pants from the early days of his career, haha! 

Exo Sunnies | Zara Jacket | &Other Stories Shirt | Zara Pants | Chanel Bag | Gucci Shoes

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *