Koh Samui Lately

alexa-dagmar-bikini2 kookos

Sunnies Ray-Ban / Bikinis Gina Tricot* / Kimono Tiger Mist 

Tässä “päivänasu” kuluneelta viikolta. Biksut ja tunikat ovat aina välillä vaihdelleet, mutta noin muuten päivät ovat menneet aika kevyissä vetimissä. On kyllä ollut ihanaa lähteä rannalle vain flip-flopit jalkaan heittäen, mukavaa vaihtelua sille että selkä vääränä solmii Timberlandeja jalkaan. Rantaloma on ollut kaikin puolin todella paikallaan, mutta on kyllä ihanaa päästä pian takaisin kaupungin sykkeeseen. Illalla otetaan nokka kohti Bangkokia ja siellä vietetään viimeiset päivät. Jee!

Here’s my outfit of the week. I have been wearing mostly bikinis and tunics during the past week. It has been so relaxing to just be barefaced and wear flips-flops haha. Still I’m pretty excited to travel to Bangkok tonight. It’s nice to see people and feel the buzz of the city. We are going to stay a couple of days there and then we are heading back home. 

thailand-koh-samui-tour

Viime kerralla kierrettiin paikkoja omin neuvoin, joten tällä kertaa otettiin hotellista opas meille muutamaksi tunniksi näyttämään paikkoja. Käytiin muutamassa temppelissä, vesiputouksilla, saaren korkeimmalla vuorella ja kauneimmalla rannalla. Muutamassa tunnissa ehti hyvin näkemään ja kokemaan!

Tästä hotellista höpöttelin enemmän viime vuonna, mutta tykätään edelleen kovasti tästä paikasta. Resortti on sopivan kokoinen ja ruoka niin hyvää! Kuulemma skandeja ei täällä kauheesti käykään, mutta on ollutkin ihanaa että ei ole kuullut äidinkieltään reissun aikana – tuntuu vielä asteen enemmän lomalta.

Last time we did sightseeing on our own, so this time we decided to take the “Navigator Tour” from our hotel. It was totally worth it! It took three hours and we saw beautiful temples, a huge waterfall, experienced the highest peek of the island an saw the most gorgeous beach I have ever seen. I already mentioned earlier, but I have still got questions about our hotel, so we are staying at the Renaissance Koh Samui – the same place as we stayed last year. Really cozy and luxurious and the food is so delicious! 

thailand-koh-samui _MG_0977 koh-samui-beach2 thai-food-market

Tässä muutamia kuvia päivän seikkailulta. Tuo “food market” jäi kyllä mieleen, nimittäin pelkästään nuo värit saa jo hymyn kasvoilleni.

alexa-dagmar bcbg-dress-zalando

Tässä muutama kuva auringonlaskun aikaan ennen illalliselle menoa. Paremmat asukuvat tästä asusta löytyvät täältä. Ja siis mitä mun hiuksille on tapahtunut? Viime kesällähän me napsastiin paljon pituutta pois!

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Natali March 16, 2016

  Wow! Incredible photos! Lucky you Alexa, enjoy your holidays!!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Sandra March 16, 2016

  Näyttääkö vain vai onko sulla tuolla helteessäki tollanen kamala meikkipohja?!

  Reply
  • Alexa March 16, 2016

   Tämänkin kysymyksen olisi voinut esittää käyttämättä sanaa “kamala”. Mutta joo, kyllä laitoin vähän korostusvoidetta ja fix+ sprayta ennen kuin napattiin kuvat. :) xx

   Reply
 3. Jennpu March 16, 2016

  Hei ihania kuvia, ja vitsit miten sulle sopii tuo tukka tuollalailla puoliksi kiinni, näytät jotenkin niin freshille <3
  Hei, anteeksi off topic juttu, mutta oletko saanut sun kuivuusköyhän silmänympäryksen "rikastumaan"? Mullla nimittäin Dermalogican ihoanalyysista tuli sama tuomio ja etsin kuumeisesti sopivaa tuotetta silmänympärykselle. Nyt kokeilussa Biothermin Aquasource :)
  Nautihan lomasta, terveisin konttorirotta :D

  Reply
  • Alexa March 16, 2016

   Voi kiitos :D Toi oli vielä ihan vahinkokampaus, kun halusin että tukka kuivuu luonnostaan, mutta etuhiukset oli tiellä :D Alan ehkä käyttämään tota enemmänkin, just kätevä!

   Täällä on lämpö ja vesi auttaneet silmänalusiin ja nyt testissä on Dermalogican Intensive Eye Repair, jos se vaikka auttaisi :) xx

   Reply
 4. papukaisa March 16, 2016

  Näytät kauniilta! <3
  Ihanaa Bangkokia – mulla tj 25h ja Vancouver!!

  http://mminimalisticss.com/

  Reply
  • Alexa March 16, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 5. Sini March 16, 2016

  Oot kyllä kaunis ja ihania kuvia :) voi kumpa voisin teleportata itsenkin sinne!! Siis tuutte jo pian kotiin? Miten olin lukevinani että tuutte sillon kun kelloja siirretään, mutta eikös se oo vasta viikon päästä?

  Reply
  • Alexa March 16, 2016

   Voi kiitos ihana! Tullaan nyt viikonloppuna :) xx

   Reply
 6. Elisabeth March 16, 2016

  Onpa ihania kuvia, huippua matkaa sinulle/teille!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  Reply
 7. Karolina March 17, 2016

  Upeita kuvia kuvia ja upea paikka?
  Mikä onkaan hotellin nimi?

  Reply
  • Alexa March 17, 2016

   Renaissance Koh Samui! :) xx

   Reply