Klassisia Löytöjä

Mulla kävi aleissa varsin hyvä tuuri! Olin nimittäin joulupäivänä laittanut virtuaaliseen ostoskoriini Filipan kamelinvärisen villakangastakin, mutta viime hetkellä jäin empimään kokoani ja jätin tuotteen toivelistalle roikkumaan. Takki ei ollut missään nettikaupassa alennuksessa, joten en uskonut löytäväni sitä kivijalkaliikkeen alennusrekistä – mutta toisin kävi! Kokoani oli vielä jäljellä ja takki näytti luonnossa vielä kivemmalta kuin kuvissa. Mulla on entuudestaan ollut Filipalta myös muutamia raitapaitoja, ja etenkin kesällä käytin niitä mielettömästi. Samainen paita löytyi valkoisena alesta, joten hyväksi havaittu seiloripaita lähti myöskin mukaan. 

Aleista suosittelen hankimmaan jotain ajatonta ja hyvälaatuista, niin vaatteesta on iloa pitkään. Etenkin ulkovaatteita tulee täällä Suomessa käytettyä runsaasti, ja laadukkailla yksilöillä voi olla käyttöikää kymmeniäkin vuosia. Joten kannattaa ehdottomasti pitää silmällä alennysmyyntejen takkivalikoimaa. 

I got lucky at the sales yesterday! A few days ago I almost bought a beautiful camel colored coat from Filippa K, but I didn’t because I couldn’t figure what size I was. But I’m glad I didn’t, because yesterday I found it at a -40% discount! I’ve also been craving for a striped shirt from Filippa (I already have one and I totally love it) and its price was also discounted. So I finally bought it too! 

I recommend you to buy classic pieces from the sales, if you get lucky you can find something inexpensive with great quality.

Takki ei pääse kuvissa oikeuksiinsa, mutta se on ihana!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. ReettaM December 28, 2013

  Mulla on tuo sama takki mustana, ostin sen jo alkusyksystä enkä ole ottanut pois varmaan sen jälkeen!:D Ihan mahtava vaate, toivottavasti sulla on myös paljon käyttöä omallesi!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2013

   Joo kattelin sitä mustaa myös, upea! :) Otin jo eilen koekäyttöön ja ah – rakastan! xx

   Reply
 2. Nefer December 28, 2013

  Mä en ymmärrä, että miten jotkut ihmiset _jaksaa_ tunkea ja änkeä H&M ynnä muihin vastaaviin aleostoksille hakemaan kympin huonolaatuisen paidan vitosella… Mustakin alennusmyynnit kannattaa hyödyntää just merkkiliikkeissä, niin kuin sinäkin teit. Tosi mahtavat löydöt!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2013

   Haha joo oon samaa mieltä :) Ja jos jotain ostaa vaan halvan hinnan takia, niin se jää yleensä käyttämättä! Näille löytyy sata varmasti käyttöä, takki on jo koeajettu ja se on IHANA! Mulla ei ole ollut _kunnon_ villakangastakkia oikeastaan koskaan (pelkästään jotain Zaran tekokuitutakkeja) ja siis vau mikä ero! Lämmittää jopa ihan kunnolla :) xx

   Reply
 3. Jii December 28, 2013

  “ja takki näytti livenä vielä kivemmalta kuin luonnossa.”
  Pieni ajatusvirhe ehkä? ;) Mutta näissä sun ostoksissa on kyllä juuri sitä mitä itsekin koitan aleista löytää: ajattomia vaatteita, jotka menee aina. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2013

   Haha hupsis! Hyvä että korjasit :) Nimenomaan! xx

   Reply
 4. Jenna December 28, 2013

  Paljonko takille jäi hintaa? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2013

   Oisko ollut n. 180€ :) xx

   Reply
 5. Kiira December 28, 2013

  Loistavia löytöjä. Tuollainen takki kestää aikaa ja kulutusta. Mun vastaava takkini (eri merkkiä, mutta sama malli) on ainakin 10 v vanha….
  Itse odotan tässä OS Alexan kotiutumista … osuin Mulberryn sivuille oikeaan aikaan :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2013

   Nimenomaan!:) Vau hei onnea hyvästä hankinnasta! xx

   Reply
 6. mapsi December 28, 2013

  Hyvä löytö! Olen samaa mieltä, että alesta kannattaa metsästää hyvälaatuisia tuotteita hyvään hintaan! Pyörittelin eilen Stokkalla mustaa Bossin villakangastakkia, mutta äh, jätin kauppaan, koska viime talvena ostin mustan vk-takin. Mutta kamelinväriselle olisi tilaus :)
  Mutta miinus 40%:lla sekin olisi lähtenyt!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2013

   Haha mä meinasin tulla hulluks siel Stockalla eilen :D siks suljinkin silmät muulta ja “tyydyin” Filipan löytöihin :) Siellä on muuten ollut upea Burberryn vastaava kameli vk, kantsii käydä kattomassa jos ois alessa:) xx

   Reply
 7. aleksi a December 28, 2013

  Siis onko sen new York julisteen kehys myös sieltä ruotsalaisesta nettikaupasta? Minulla on tuo sama juliste eikä sopivan kokoisia kehystä tunnu löytyvän mistään.

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 28, 2013

   Noups! Teetin suosiolla kehystämössä, maksoi n. 80€:) xx

   Reply
 8. Miina December 28, 2013

  Paljonko raitapaidalle jäi hintaa? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2013

   Pyöreästi nelisenkymppiä:)! xx

   Reply
 9. Lotta December 29, 2013

  Toi takki! Ihailin sitä jo monta kuukautta sitten yhden asiakkaani päällä ja piti heti sillon töistä kotiin tultua googlettaa ja todeta, että liian kallis. Ja nyt sä oot löytäny sen alesta! :D Ihanaihana!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2013

   Haha joo mä oon myös nähny ton parin asiakkaan päältä ja siitä se idea sitten lähtikin :D xx

   Reply
 10. smallthingselina December 30, 2013

  Millaisessa alessa takki oli? Oliko rekissä vielä muita kokoja jäljell, mustaa? :)

  Reply