Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIUSALLISIN PODCAST-JAKSO

june 7, 2018, podcast
Kiusallisin eli todellakin paras podijakso tähän mennessä on ulkona! Päästään meidän lempiaiheeseen, eli vessajuttuihin tietenkin. Me ollaan aina Lindan kanssa oltu keskenämme todella räävittömiä keskenämme, mutta sama ei tosiaan päde ainakaan deittailussa! Uusimassa jaksossa kerrotaan siis kiusallisimpia deittalukokemuksia, nimenomaan vatsavaivaisten näkökulmasta. Paljon hyviä stooreja ja naurua on siis luvassa! Kummalla on kakkadiagnoosi ja kumpi kärsii ujosta pissasta? Se selviää päivän jaksossa!
NONSENSE by Alexa & Linda podcastia voi kuunnella Soundcloudissa, puhelimien omien podcast-appien avulla sekä tähän postaukseen upotetun boksin kautta. Itse käytän podien kuunteluun podcast-appia, joka löytyy jokaisesta iPhonesta oletuksena. Jos käytätte sitä, niin muistakaa käydä arvostelemassa meidän podi siellä!
P.S. Ollaan perustettu meidän podille IG-tili, jossa pidetään tänään illalla livelähetys. Menkää siis seuraamaan @nonsensepodi -tiliä, luvassa on yhtä räävitöntä materiaalia! Lupasin pitää siellä myös tänään intiimi-ostosten esittelyn, sekä jotain arvontoja on myös myöhemmin luvassa.

Photos by Lisa Höök

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *