Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kitchen

may 17, 2015, Interior design

classy-modern-kitchen4
Keittiöstä ollaan toivottu postausta, joten tässä se tulee! Omasta mielestäni keittiö meni todella nappiin, eikä valitettavaa juurikaan löydy. Paitsi meidän roskis! Se on tosi epäkäytännöllinen kun se koostuu neljästä pienestä säiliöstä. Pitäisi siis käydä vaikka Etolasta etsimässä kaksi vähän suurempaa säiliötä, jotta ratkaisu olisi toimivampi. Mietittiin suunnitteluvaiheessa myös “näyttävämmän” liesituulettimen laittamista, mutta muistaakseni meillä oli joku tosi hyvä syy siihen miksi päädyttiin tavalliseen vedettävääb. Kyllä se näyttävämpikin olisi tohon ihan hyvin istunut, mutta ei tuo tavallinen huono ole ollenkaan. Marmoritasosta olen saanut ihan hirveästi kyselyä kommenttiboksiin, meiliin ja milloin minnekin. Se on edelleen ihan priima, eikä sen kanssa ole ollut mitään ongelmia. Välillä joku mehutahra on saattanut olla siinä useitakin päiviä ja no problem. Marmorihyssytys on mielestäni tyypillistä suomalaista ylivarovuutta. Eletään kuitenkin kerran ja jos siitä tasosta nyt pitää, niin onko se nyt niin justiinsa. Ei jos multa kysytään! Maailmalla marmoria käytetään todella runsaasti, niin kylppärissä kun tasoissakin, joten kyllä se on ihan käyttötavaraa. Varmasti se ensimmäinen tahra harmittaa, mutta elämisen jälki saa mun mielestä näkyä.

Mua on myös huvittanut ihmisten mielipiteet meidän säilytystilasta. Jonkun mielestä sitä on liian paljon ja taas toisen mielestä liian vähän. Myöskin vähäisestä laskutilasta on ollut puhetta. Tämä on kuitenkin meidän koti joka on remontoitu meidän toiveiden mukaisesti. Laskutilaa on siis juuri sen verran kun me tarvitsemme ja sama koskee myös kaappitilaa. Joskin sitä on kyllä todella runsaasti, mutta sitä ei voi olla koskaan liikaa – eikö vain?

No johan mulla oli nyt asiaa! Olisin halunnut ottaa keittiöstä vielä stailatummat kuvat, mutta päätin tehdä postauksen ihan spontaanisti. Asunto kuvataan myös yhden sisustuslehden lokakuun numeroon, joten silloin viimeistään pääsen näpertämisen kanssa ihan uusiin ulottuvuuksiin!

You have been wishing for a post about our kitchen so here it is! I have been really satisfied with the result. The kitchen ended up being bigger than I thought and I really love the fact that we decided to combine the living room with the kitchen – It’s perfect especially when having a lot of guests. There’s not much I would change about our kitchen, I love the doors and the handles, it’s just our style. The Tulip dining table is a gift from my family and it really means a lot to me. We used to have it in my childhood home when I was little, so there are a lot of memories. 

I took these pictures really spontaneously, I wish I had time to do some styling. We are shooting the apartment for a Finnish interior magazine at the end of summer, so then I’ll be styling my ass off haha. 
classy-modern-kitchenclassy-white-kitchenmodern-classy-kitchen3magis-pina-chairmodern-classy-kitchen2white-kitchen

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *