Kitchen

classy-modern-kitchen4
Keittiöstä ollaan toivottu postausta, joten tässä se tulee! Omasta mielestäni keittiö meni todella nappiin, eikä valitettavaa juurikaan löydy. Paitsi meidän roskis! Se on tosi epäkäytännöllinen kun se koostuu neljästä pienestä säiliöstä. Pitäisi siis käydä vaikka Etolasta etsimässä kaksi vähän suurempaa säiliötä, jotta ratkaisu olisi toimivampi. Mietittiin suunnitteluvaiheessa myös “näyttävämmän” liesituulettimen laittamista, mutta muistaakseni meillä oli joku tosi hyvä syy siihen miksi päädyttiin tavalliseen vedettävääb. Kyllä se näyttävämpikin olisi tohon ihan hyvin istunut, mutta ei tuo tavallinen huono ole ollenkaan. Marmoritasosta olen saanut ihan hirveästi kyselyä kommenttiboksiin, meiliin ja milloin minnekin. Se on edelleen ihan priima, eikä sen kanssa ole ollut mitään ongelmia. Välillä joku mehutahra on saattanut olla siinä useitakin päiviä ja no problem. Marmorihyssytys on mielestäni tyypillistä suomalaista ylivarovuutta. Eletään kuitenkin kerran ja jos siitä tasosta nyt pitää, niin onko se nyt niin justiinsa. Ei jos multa kysytään! Maailmalla marmoria käytetään todella runsaasti, niin kylppärissä kun tasoissakin, joten kyllä se on ihan käyttötavaraa. Varmasti se ensimmäinen tahra harmittaa, mutta elämisen jälki saa mun mielestä näkyä.

Mua on myös huvittanut ihmisten mielipiteet meidän säilytystilasta. Jonkun mielestä sitä on liian paljon ja taas toisen mielestä liian vähän. Myöskin vähäisestä laskutilasta on ollut puhetta. Tämä on kuitenkin meidän koti joka on remontoitu meidän toiveiden mukaisesti. Laskutilaa on siis juuri sen verran kun me tarvitsemme ja sama koskee myös kaappitilaa. Joskin sitä on kyllä todella runsaasti, mutta sitä ei voi olla koskaan liikaa – eikö vain?

No johan mulla oli nyt asiaa! Olisin halunnut ottaa keittiöstä vielä stailatummat kuvat, mutta päätin tehdä postauksen ihan spontaanisti. Asunto kuvataan myös yhden sisustuslehden lokakuun numeroon, joten silloin viimeistään pääsen näpertämisen kanssa ihan uusiin ulottuvuuksiin!

You have been wishing for a post about our kitchen so here it is! I have been really satisfied with the result. The kitchen ended up being bigger than I thought and I really love the fact that we decided to combine the living room with the kitchen – It’s perfect especially when having a lot of guests. There’s not much I would change about our kitchen, I love the doors and the handles, it’s just our style. The Tulip dining table is a gift from my family and it really means a lot to me. We used to have it in my childhood home when I was little, so there are a lot of memories. 

I took these pictures really spontaneously, I wish I had time to do some styling. We are shooting the apartment for a Finnish interior magazine at the end of summer, so then I’ll be styling my ass off haha. 
classy-modern-kitchenclassy-white-kitchenmodern-classy-kitchen3magis-pina-chairmodern-classy-kitchen2white-kitchen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

24 comments

 1. Rosa May 17, 2015

  Teillä on kyllä niin kaunis ja harmoninen koti. Ja juuri teidän näköisenne, voin hyvin kuvitella teidät asumaan juuri tuonne! Ja juuri niinkuin sanoit, mitä sitä muut kommentoimaan mitä teillä on ja mitä ei, koti on teidän :) Ihanaa sunnuntaita sinne!

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Voi kiitos! :) Samoin sinne! xx

   Reply
 2. -M- May 17, 2015

  Alexa, sulla on niin mahtava asenne! Olen samaa mieltä marmorihyssytyksestä ja samaan kategoriaan menee valkoisen sohvan kauhistelu.
  Hei peili on taas paikoillaan :)
  Ihanaa Pariisin-matkaa! En olisi yhtään pahoillani jos pääsisin sinne nyt muutamaksi päiväksi.

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Voi kiitos ihana! Joo peili on edelleen vähän rikki, mutta viedään se korjattavaksi! :) xx

   Reply
 3. Nexus May 17, 2015

  Keittiössä ja vaatehuoneessa ei voi _koskaan_ olla liikaa säilytystilaa! Olen ollut hiljainen lukija mutta nyt pakko todeta että teidän koti on aivan ihanan näköinen! Itseltä ei löydy luovaa soluakaan ja sisustussilmä on vain haave, joten pakko ihailla aina muita kun saa aikaan jotain näin hienoa varsinkin kun tietää millainen tämä asunto oli kun sen ostitte!

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Voi kiitos ihana kuulla! :) Ja hei, sä olet varmasti lahjakas jossain toisessa asiassa! xx

   Reply
 4. lintu May 17, 2015

  Keittiö on ihana, oikein puhtautta hohtava ja varmasti teidän tarpeitanne vastaava. Itse pidän siitä, että keittiönne näyttää hyvin toimivalta, vaikka se onkin tuollainen pitkulainen. Keittiönpöytä tuoleineen on upea :) Rakastan noita “reikätuoleja”; onko niissä mukava istua? Ja vielä se, että tuo marmoritaso on todella upea!

  Keittiö malliltaan ja kaappien oviltaan ei ehkä vastaa sitä omaa unelmakeittiötäni, mutta kyllähän tuo on tyylikäs! Itse aina tuskailen asuntomarkkinoita tutkiessani kuinka mauttomasti monet suomalaiset ovatkaan sisustaneet.. Ei ole juuri minkäänlaista yhtenäisyyttä eri huoneiden välillä ja pinnat riitelevät keskenään.

  Ja hei näin tuli mieleeni, että mistä olet ostanutkaan nuo kristallilasit ja oliko niitä muita kokoja? Kävin taannoin yhdessä ravintolassa, jossa oli myös kristallilasit ja ai että ihastuin!

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Heippa! Kiitos, ihana kuulla. Nämä tuolit ovat ehdottomasti mukavimmat ikinä! Ja mä jos joku olen koeistunut tuoleja. Kristallilasit on Nougatista Bulevardilta :) xx

   Reply
 5. Louji May 17, 2015

  Moikka, minkä hintaisia ne teidän uudet Zarron valikoimista löytyvät sohvatyynyt on?

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Heippa! Kaikki tyynynpäälliset on 65€! Mä oon ens viikolla töissä ti-to jos tuut käymään! :) xx

   Reply
 6. noora May 17, 2015

  Mulla on ollut marmorista sellainen mielikuva että imaisee heti kaiken nesteen mikä sille kaatuu, mutta kiva kuulla että on toimiva ratkaisu! Pidämpä mielessä sitten omaa asuntoa ostaessa :) Ja kaappitilan kanssahan menee juuri niin, että vaikka sitä kuinka lisäisi, niin kaapit kuitenkin täyttyy. Ei voi mielestäni koskaan olla liikaa!

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Joo siis siitä hyssytetään mun mielestä ihan liikaa. Kyllä kaikki pinnat saa pilattua jos oikein haluaa. Punkku varmasti imeytyy jos se makaa marmoripinnan päällä useita päiviä, mutta jos sen huomaa pyyhkäistä nopeasti niin ei mitään ongelmaa. Ja nimenomaan, kaappitilaa ei voi olla liikaa! :) xx

   Reply
 7. em May 17, 2015

  Ah, miten ihanat noi tuolit! :) ja meillä ainakin täyttyi uuden asunnon valtavat kaapit hyvinkin äkkiä, vaikka kaappitilaa on noin puolet enemmän kuin entisessä asunnossa… Kumma juttu! :D

  Reply
  • Alexa May 17, 2015

   Haha mä tiedän :D Mitä enemmän tilaa, sitä enemmän tavaraa kertyy! xx

   Reply
 8. Doppwoman May 17, 2015

  Kaunis ja valoisa keittiö ja kiva kun pöytä on pyöreä ja keskellä huonetta, eikä aina tyypillisesti ikkunan alla:)

  Reply
 9. Sasha May 18, 2015

  What a beautiful kitchen!
  xx

  SASHA

  Reply
 10. Lotta May 25, 2015

  Ikean sisätyynyt= elämäni rakkaus <3 :D

  Reply
 11. Annn October 4, 2015

  Mistä tuo ruusujen maljakko on? Just passeli noille:)

  Reply
 12. Hanna-Kaisa December 26, 2015

  Kaunis keittiö! Mitä mahtaa olla nämä ihanat keittiöntuolit?

  Reply
  • Alexa December 27, 2015

   Zarrosta, totta kai! ;) Maailman mukavimmat! xx

   Reply
 13. Oona May 24, 2016

  Kerroit jossain postauksessa, että kaapistot on Nixi keittiöiltä. Mikä malli ovissa on? :)

  – Oona

  Reply
  • Alexa May 24, 2016

   Apua en yhtään enää muista. Kannattaa varmaan näyttää kuvaa ja kysyä sieltä ? :) xx

   Reply