Kim Kardashian looking fab lately!

Eksyin tuossa yksi päivä Stylebistroon bongailemaan uusia asuja ja Kimin asut erityisesti miellyttivät silmääni. Ms. K on kyllä aina ollut tyylikäs, mutta Kourtney-siskon tyyli on enemmän vedonnut minun makuuni. En tiedä sitten, ehkä rakkaus on saanut Kimin tyylin kukoistamaan tai sitten stailaaja on mennyt vaihtoon. Niin tai näin, hyvältä näyttää eikö vain?
 
Olen muuten alkanut miettimään että miltäköhän Kimin kurvit näyttäisivät jos Kim olisi kalpea? Haha älkää kysykö että miksi tällainen on tullut edes mieleeni!

P.S. jos olette ihania ja haluatte auttaa lopputyötä tekevää tyttöä vastaamalla tähän kyselyyn, niin tekisitte yhden tytön todella iloiseksi! Kysely siis liittyy muotiblogeihin ja niissä esiintyvään mainontaan. Mielenkiintoinen aihe siis ;) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Anonymous April 27, 2012

  Hei Alexa, kun sä oot tollanen Helsingin tuntija, niin osaatkos neuvoa jotain kivaa ravintolaa mihin vois mennä äitienpäivänä syömään?:) Meitä on tulossa aika iso lössi, joten ei mikään överihintainen? Itse en tunne helsinkiä kovin, olisi kiva saada vinkkejä..

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2012

   EHDOTTOMASTI KOLO. 3 ruokalaijn menu on n. 40€ ja paikassa on kaikki kohdallaan! Juttelin juuri omistajan kanssa ja hän sanoi että jos tulee enemmän kyselyitä, niin he pitävät äitienpäivänä auki. Eli puhelua sinne niin saatte vielä pöydän:) Paikka on intiimi, ruoka ja henkilökunta loistavaa. Edes kaikki paikalliset eivät vielä tiedä tuota ihanuutta :)!

   xx

   Reply
 2. Nāiádes. April 27, 2012

  Ainoa vartalollisesti verrattavissa oleva nainen joka itselleni tulee mieleen, on Christina Hendricks!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2012

   Totta muuten joo! Mutta oon ihan varma et jos Kim ois kalpea, niin sen kroppaa ei hehkutettais yhtä paljon! Väri tekee ihmeitä nimittäin :D

   xx

   Reply
 3. L April 27, 2012

  Kim on aina yhtä upea!:-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2012

   kyllä!

   xx

   Reply
 4. Tiia April 27, 2012

  Kimin tyyli on kyllä upea ja melko pettämätön. Itsekin tykkään serailla kovasti :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2012

   Hihi jep ;)

   xx

   Reply
 5. Anonymous April 27, 2012

  Tumma läski on paremman näköistä kuin valkoinen läski ;) Ei sillä, että Kimillä sitä olisi, tulipa vaan mieleen tämä hupaisa sanonta. Fanitan Kimin tyyliä ja selailen usein hänen kuviaan eri sivustoilla. Kerrassaan uskomaton nainen, saa kaiken näyttämään hyvältä! Loistava esimerkki siitä, ettei tarvitse olla langanlaiha näyttääkseen hyvältä. Itse en noista nahkapöksyistä niin välitä, mutta muuten kyllä silmä lepää näissä kuvissa. Näitä lisää ;)

  -LadyBlue

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2012

   Haha jep totta :D Täysin totta puhut Kimistä. Ja mielestäni vaatteet istuu paljon kauniimmin kurvikkailla ihmiset. Langanlahoilla vaatteet roikkuu kuin henkarissa konsanaan!

   xx

   Reply
 6. Elina April 27, 2012

  Oivoi, onneksi täälläkin voi kohta siirtyä käyttämään avokkaita :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2012

   No älä muuta sano :)!

   xx

   Reply
 7. Anonymous May 10, 2012

  hahhaha, love ur point :D! Sulla on ihan mahtava blogi, oon aivan koukussa siihen<3

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 10, 2012

   Hihi ihana kiitos :)!

   xx

   Reply