Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIITOLLINEN KIIREESTÄ

september 24, 2018, outfit

Tällä viikolla syksy alkaa ihan ryminällä! Viikon aikataulu on sellainen, että hyvä jos itse tulen pysymään perässä. Olen mukana yhdessä isommassa kuvaustuotannossa ja sen lisäksi luvassa on toiset studiokuvaukset sekä podinauhoitukset – niin ja muutamassa palavereissakin pitäisi lounastauolla käydä. Loppuviikosta sunnataan myös Lindan kanssa extempore Pariisiin. Tänä syksynä kun New Yorkin muotiviikot jäi väliin, niin mennään vaihteeksi fiilistelemään Pariisin muotiviikkoja. Siitä tulee varmasti super kiva reissu, etenkin kun emme ole koskaan käyneet Pariisissa yhdessä – eli jo on jo aikakin! Vaikka ilmeisen tapahtumarikas viikko on luvassa, niin olen pelkästään innoissani ja kiitollinen kaikista mahdollisuuksista. Viime syksynä vain unelmoin tällaisista jutuista, silloin nimittän tunsin junnaavani paikoillani, enkä oikein tiennyt mihin suuntaan työuralla mennä. Kirjottelen niistä ajatuksista lisää myöhemmin, nimittäin se vaatii ihan oman postauksensa.

This week is probably the craziest week of this year! I have so many amazing work projects (from big commercial productions to exciting trips) going on, I need to pinch myself all the time! Especially because I clearly remember last September, when I felt a little bit lost and I really didn’t know where to aim in my career. I need to write an entire post about it, it’s probably something everyone goes through in their twenties. 

Kuvasin eilen teille syysmuotiin liittyvän videon, jota olette kovasti toivoneet. Se on parhaillaan työn alla ja yritän saada sen julkaistua vielä tämän viikon sunnuntaina. Vaikka viime vuonna julkaisin yli kolmekymmentä videota, niin tuntuu siltä kun olisin vasta aloittanut! Pientä alkukankeutta, mutta kyllä se siitä. Teidän ihanat palautteet kyllä tsemppaa tekemään enemmän!
Tästä hameesta on tullut hurjasti kyselyitä. Se on Realisation Par-merkiltä. Todella kaunis hame, mutta hitsi silkki on kyllä käytössä haastava. Ei tarvitse kun kerran istua, niin hame on rypyssä. Sama pätee moneen muuhunkin silkkivaatteeseen, ihana iholla mutta haastava käytössä…

Exo Eyewear (Zalando*)
H&M Sweater* (similar here!)
Realisation Par Skirt (similar here!)
Chanel Shoes
Chloé Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä | *tuotteet saatu

Photos by Pasi Haaranen

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *