Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kevään suosikkitrendi

april 14, 2017, Fashion

1. Ray-Ban Sunnies /  2. Mango Shirt / 3. Essie Really Red / 4. Mango Shirt / 5. Levis Jeans / 6. Samsoe Samsoe Shirt / 7. Gucci Bag / 8.Gucci Sneakers

Laitan huomenna jakoon Milanosta nappaamiani street style -kuvia, mutta inspiroiduin siellä niin paljon että oli pakko koota tällainen inspiraatiokollaasi – jota tekin olette kovasti toivoneet. Tämän kevään suosikkitrendi on ehdottomasti vaaleansinisen ja punaisen kaunis kombo. Siihen päälle vielä ryöhelöt ja ripaus kultaa, niin täydellinen paketti on kasassa. Innostuin tästä yhdistelmästä jo viime keväänä (täältä löytyy yhdet suosikkiasukuvistani) ja uskon että tulen käyttämään punaista Valentinon laukkuani nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kaapissa roikkuu myös useampi vaaleansininen pusero ja niitä onkin tullut viime aikoina käytettyä hurjasti, niin ihanan raikas tuulahdus talven jälkeen. Milanon katukuvassa näkyi paljon värejä ja juurikin tämä vaaleansinisen ja punaisen yhdistelmä (leikkisillä yksityiskohdilla höystettynä) iski ja kovaa, mutta lisää niistä huomenna. Kuvattiin eilen viimein se asuhaaste farkkujen kera ja se postaus tulee ulos ensi viikolla. Ihanaa pitkänperjantain iltaa!

I’m going to share some street style photos I took in Milan tomorrow, but before that I need to share my current spring inspiration board. I got so excited about spring fashion in Milan, they are definitely one of the most stylish people in the world. My favorite trend this spring is the combo of light blue and red, it just looks so fresh and beautiful. I’m also into playful details, like the little hearts on the Gucci sneakers. Yesterday I shot a ton of spring outfits inspired by this board, so I’m going to share the photos with you next week. Have a lovely weekend!


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Pinterest

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *