Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEVÄÄN MEKKOMUOTIA KÖPIKSESTÄ

april 29, 2018, Fashion

Oltiin tällä viikolla Lindan kanssa Kööpenhaminassa Y.A.S:in kutsumana ja meillä oli kaikinpuolin ihan huikea päivä! Aloitettiin päivä Y.A.S:in Suomen ja Tanskan tiimin kanssa aamupalalla ja sen jälkeen suunnattiin Köpiksen keskustassa sijaitsevaan upeaan taloon jatkamaan päivää. Oli kyllä ihan mieletön fiilis tavata tiimiä Y.A.S:in takana, etenkin kun vasta puoli vuotta sitten olin brändiin omatoimisesti yhteydessä. Olen kyllä huomannut sen että jos jotain haluaa, niin se kannattaa ehdottomasti sanoa ääneen! Ei siitä ainakaan mitään haittaa ole, päin vastoin, se on monesti se ratkasevin askel kohti päämäärää. Oli sitten kyseessä pieni tai suuri haave, niin ääneen haaveilu kannattaa aina. Yleensä ikimuistoisimmat tarinat, ainakin itselläni, ovat lähteneet juurikin omasta aktiivisuudestani.

Käytiin päivän aikana Y.A.S:in tulevia mallistoja läpi, enkä malta odottaa että syksyn mallisto tulee kauppoihin! Lindan tuoreimmassa postauksessa vilahtaa muutamia upeita vaatekappaleita tulevista mallistoista, eli käykää sieltä kurkkaamassa jos kiinnostaa. Nyt on kuitenkin aika perehtyä tähän kesään ja tällä hetkellä myynnissä oleviin vaatteisiin, mielettömiä helmiä sielläkin. Nämä kaikki löytyy heti Sokokselta ja suurinosa myös Y.A.S.com-nettikaupasta.

Y.A.S invited us to Copenhagen this week and it was such a fun day surrounded by cool people and amazing clothes. We started the day by eating breakfast and then we had a brand presentation and a brief look into the upcoming collections – so many amazing pieces coming up! It was so cool to be there with my best friend, especially because I was the one getting in contact with them six months ago. I’m so happy to be able to collaborate with Y.A.S, I love the brand and the people behind it. It’s like a small fashion house, with reasonable prices. If you want to see our favourite pieces from the upcoming fall collection, you should check Linda’s post, but now let’s focus on the current spring and summer collection. 

Tässä mekossa on kaikki mun lempielementit; materiaali, korkea kaulus, pienet hihat ja söpöt frillat helmassa. Hiukan vastaavaa mallia löytyy myös valkoisena.

I just love everything about this dress! The high neck, the crochet material and the ruffles – so cute!
Olen viimeisen vuoden aikana hurahtanut kietasumekkoihin – ja puseroihin. Se on niin naisellinen ja imarteleva malli, toimii todella aina. Tämä mekko löytyy myös YAS:in nettikaupasta
I have been obsessed with wraps shirts and dresses lately, so feminine and elegant. 
Tämä sini-valkoinen mekko toi minulle heti mieleen kaikki kevään valmistujaisjuhlat. Malli on myös tosi imarteleva ja mukava päällä. Tästä samasta mallista löytyy muuten myös hame!
This dress reminded me of graduation parties. It’s really comfy and flattering. It’s also available as a skirt. 
Orange is the new black vai miten se meni? Tämä jumpsuit on ihan mielettömän mallinen! Niin imarteleva ja mukava päällä. Yläosan sisään on myös ommeltu rinnoille “turvavyöt”, eli vilautusvaaraa ei ole, vaikka jättäisi rintsikat kotiin. Sama löytyy myös mustana, jonka laitoin myös itselleni tilaukseen. Kuulin myös huhua että valkoinen olisi jossain vaiheessa tulossa. Täydellinen vaate sekä arkeen että juhlaan, eikö vain?
Orange is the new black, right? I just love the way this jumpsuit is designed, I think it’s really flattering and it’s also available in black. I heard rumours that it has been so popular that it will be made in white as well – can’t wait! 
Photos by Linda Juhola

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *