5 x Kevään suosikkitrendi

Yksi ystävistäni pyysi minua kahvihetkellämme valottamaan häntä kevään ja kesän trendeistä, niin ajattelin että siinähän olisi sopiva postausaihekin! Tässä siis omat suosikkitrendini tältä kaudelta.

My friend asked me to tell her about my favourite trends during the spring and summer season, so I thought that it would be something that you would be interested in as well! 

White denim

Valkoiset suorat farkut ja mielellään revityllä lahkeella iskee ja kovaa! En ole vielä löytänyt omalle kropalleni toimivaa mallia, mutta heti kun löydän sopivat, niin ostan kyllä. Näyttää niin klassiselta ja raikkaalta!

I’d love to have a pair of white straight denim trousers. It looks so fresh and chic!

Classy Trench Coat

Klassinen trenssi on toki aina tyylikäs valinta, mutta tänä keväänä se on aikaisempaa enemmän tapetilla. Kuten näistä inspiraatiokuvista näkeekin, niin se ei todella ole tylsä valinta!

A classy trench is always a great choice, but this spring it seems to be trendier than ever. It’s a great wardrobe essential and I’d pair it with basic T, black jeans and white sneakers.

The Polka Dot

Tämä ei tullut varmaan kenellekään teistä uutena tietona, mutta printit (erityisesti pilkut, pallot ja ruudut) on todella pinnalla tällä hetkellä. Itse olen kuluneen vuoden aikana hurahtanut näihin ihan täysin, enkä malta odottaa että kesällä pääsee taas käyttämään ihania pilkullisia mekkoja. Eli viime kesän trendi jatkaa voiton kulkuaan tänäkin vuonna.

As you guys already know, polka dot is huge this season! It’s the cutest trend and it’s not going anywhere anytime soon. Fortunately all of the stores are packed with the prettiest polka dot dresses, jumpsuits, blouses – you name it! 


Power Suits

Yksi vuoden lempitrendeistä on puvut, erityisesti värikkäät sellaiset. Pastellisävyisiä pukuja on vilissyt niin katumuotikuvissa kun ketjuliikkeiden valikoimassakin. Helsingin kaduilla en ole vielä pukuihin pahemmin törmännyt, mutta toivottavasti lämpimät säät saa myös ihmiset pukeutumaan värikkäämmin – itseni mukaan lukien! Punaista pukua tuli käytettyä muutamaan otteeseen New Yorkissa (asukuvat löytyy täältä) ja siitä sain sekä teiltä että ihan vastaantulijoiltakin hurjasti kehuja.

I love power dressing! Everyone seems to be obsessed with pastel suits this season and so am I. It’s so feminine yet cool at the same time! 

Bamboo Bags

Yksi tämän vuoden suloisimmista muoti-ilmiöistä on pienet bambulaukut! Kerrankin laukkutrendi, jota ei ole hinnalla pilattu. Omani löysin Dubaista markkinoilta, mutta näitä näkyy nyt paljon myös ketjuliikkeissä. Ylhäällä oikealla näkyvä Cult Gaian laukku tuntuu olevan kaikkien bloggaajien mieleen.

Bamboo bags (especially this one from Cult Gaia) are the biggest accessory trend this season, finally an affordable bag trend – I totally support this!

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Marianne April 6, 2018

  Ihan yhtä innoissani jokaisesta mainitsemastasi trendistä!
  Ostin viime kesänä Cult Gaia Ark laukun jota en malta odottaa käyttää myös tänä kesänä :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa April 6, 2018

   Jee, ihana kuulla! 😍 xx

   Reply
 2. Aurora April 7, 2018

  Kiva postaus🤗 ja hei kerro sitten heti kun löydät ne valkoiset farkut,on ollut kanssa vaikeuksia löytää sopivia 🙈🙈

  Reply
  • Alexa April 7, 2018

   Joo! Mä kerron, kiva kuulla! 😘 xx

   Reply
 3. Annie April 8, 2018

  Äää, kuolaan joka kevät ja syksy tyylikkäitä trenssitakkeja muiden päällä. Aina innoissani olen itsekin ostamassa omaa, mutta joka ikinen kerta sovitellessani tulen siihen tulokseen, että jostain syystä trenssit ja minä ei vaan kuuluta yhteen.. Olen näyttänyt joka ikisessä sovittamassani trenssissä, oli väri ja malli mikä tahansa, vain ja ainoastaan jostain vanhasta brittisarjasta karanneelta yksityisetsivältä :D Mikä ei ehkä ole se look, jota kuitenkaan haen :D

  Reply
  • Alexa April 8, 2018

   Haha ei hitsi, niin kuvaava vertaus 😂❤️ Ymmärrän niin mitä tarkoitat! Itsekin olen viime vuosina käyttänyt sellasia rennompia trenssejä, mutta tänä vuonna kyllä himottaisi tommonen ryhdikkäämpi perinteinen – saa nähdä tuleeko mulle samanlaiset mielikuvat 😂 xx

   Reply