KESKIVIIKON KUULUMISIA

Terkkuja Tukholman vappuhulinoista! Tosin jos mun InstaStoriesia kurkkasit, niin huomasit että täällä ei ole vapusta tietoakaan, se on vaan normaali pyhäpäivä ilman sen kummempia karnevaalitunnelmia. Vaikka tänne alunperin vappua karkuun lähdinkin, niin samalla opin arvostamaan sitä suomalaista vappua, mikä on niin syvällä sisällä meidän kulttuurissa – se todellakin on jotain spesiaalia!

Juuri puhuttiin Lindan kanssa siitä että viime vuosina vapun juhliminen ei ole samalla tavalla innostanut kun vähän nuorempana, mutta joskus tulevaisuudessa kun on omaa perhettä, niin se varmasti inspiroi juhlimaan eri tavalla. Näen jo sieluni silmin meidän tulevaisuuden perheet jonkun ihanan vappubrunssin ääressä ja lapset leikkii ilmapallojensa kanssa tyytyväisenä vieressä. ❤️

Regards from Paris, or actually from Stockholm. I totally forgot to post these outfit photos while we were in Paris, but better late than never right? This outfit has been my uniform the past couple of weeks, so cozy and easygoing – totally love it! I found the trench coat from a Scandinavian brand called Dagmar, I totally love the design, because It’s more laid-back than a classic trench coat. But now we are heading to 1st of May brunch, so talk to you later!

Tämä on ollut mun viime viikkojen univormu, niin helppo ja mukava päällä. Olen myös iloinen että löysin vihdoin vuosien etsimisen jälkeen rennon trenssin, josta ei tule liian viralliset Sherlock Holmes-fiilikset.

P.S. Jos kaipaatte vappupäiväänne viihdettä, niin juuri ilmestyi uusin Nonsense-jakso. Kyseessä on yksi mun lempparijaksoista, sillä saatiin ihana Tuplakääk-duo meidän vieraaksi. Jakso löytyy normaaliin tapaan Soundcloudista, Spotifysta ja puhelimien podcast-appeista.

Illesteva sunnies
Dagmar Coat
H&M T-Shirt
Y.A.S Leather Pants
Chanel Shoes
Hermés Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Pumetta May 2, 2019

  Hyvää vappua!! Ruotsissa sitä vasta juhlitaankin Uppsalan ja Lundin opiskelijakaupungeissa, joissa on ihan mieletön meno (itse joskus vuosituhannen vaihteessa siellä rypeneenä ??). Suomenkin vappuperinteet taitavat olla osaksi syntyneet ruotsalaisten opiskelijakaupunkien perinteistä. Ihanat tulevaisuudenhaaveet sinulla, kuulosti omaan korvaan juurikin täydellisille! Hyvää keväänjatkoa!! ??

  Reply
  • Alexa May 2, 2019

   Joo niin mä oon kans kuulin että siellä opiskelijakaupungeissa on homma hallussa ? Huh huh! Kiitos ja samoin ?❤️ xx

   Reply
 2. Roosa May 2, 2019

  Oon samaa mieltä vapun suhteen, vähän tylsää kun ei ole opiskelija tai omista vielä perhettä :D Ehkä sitten joskus tosiaan kun lapsia niin vappu herää itelle taas eri tavalla eloon <3

  Reply