KESKI-IKÄ LÄHESTYY

Olen todennut viime viikkoina liian monta kertaa, että “okei, keski-ikä selkeästi lähestyy!” Mutta miksi?

Puhun nykyään nykynuorisosta. Siis mitä ihmettä? Koska minusta tuli se, joka puhuu nykynuorisosta. Kylmä faktahan on tosiaan se, että vaikka tässä nuoria vielä ollaankin, niin ensi vuonna täysi-ikäistyvät ovat minua jo kymmenen vuotta nuorempia ja heillä on tietysti ihan eri meininki kun meikäläisillä.

Katson televisiosta Tanssii Tähtien Kanssa ja Vain Elämää ja vieläpä reaaliajassa, en suoratoistopalvelusta. Enpä olisi tätäkään päivää nähnyt tulevan! Saatika sitä, että buukkasin Vain Elämää -konserttiin liput. Kyllä!

Valitsen myös vaatetuksen aina mukavuus edellä. So long stiletto-korot ja minihameet. Nämä bootsit on meikäläisellekin jo aika villi kortti, mutta ne on sentään suht matalat.

Tykkään nykyään juoda suodatinkahvia. Jopa mun äiti oli niin edityksellinen, että hän alkoi tuomaan espressokoneita maahan Italiasta 30 vuotta sitten. Minä taannun ja siirryn suodatinkahviin. No ei vaan! Kyllä mulla on vielä Nespresso-kone kotona, mutta monesti kahvilassa tai neuvottelupöydän ääressä valitsen suodatinkahvin.

…ja tietysti mun valitsema aktiviteetti ystävien kanssa on kortinpeluu. Kas kun ei bingo-illat tai kutomisrinki.

Toteme Sweater | Toteme Jeans | Hermès Bag | &Other Stories Shoes

…ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Tunnen itseni aivan ulkopuoliseksi yöelämässä! En tiedä miten päin olla ja minne mennä, ihan kuin olisin laskeutunut avaruudesta (tai jostain muinaisesta kiikkustuolista) aivan väärään paikkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

24 comments

 1. Merja November 27, 2019

  Hauska postaus, en edes tiedä minkä ikäinen olet? Et vielä kolmeakymmentä ja kuvittelet olevasi keski-ikäinen. Minähän pidät viisikymppisenä itseäsi?
  Mielestäni on taas käynyt toisinpäin, viisikymppiselle ei osteta keinutuolia lahjaksi niinkuin ennen, kuusikymppiset reissaa ympäri maailmaa. Seitsemänkymppiset tanssii lattareita. Kasikymppiset on avoliitossa ja ysikymppiset netissä. Ikä on vain numero ja jokainen saa tehdä mitä tykkää. Vanhenemisessa on juuri se hyvä puoli.

  Reply
  • Alexa November 27, 2019

   Hahah, pilke silmäkulmassa 😍 Mutta toi on niin totta, että nykyään on asiat kyllä niin eri tavalla! Jokainen nimenomaan vanhenee tavallaan! Mun isoäiti on myös 80+ ja edelleen reissaa tyttöjen matkalle Kanarialle. Isoäiti-puoli hauskuutti terassilla minua vielä 95-vuotiaana rosé-lasi kädessä ja isoisä treenasi kuten nuori kaveri ihan viimeisiin hetkiin asti. Tietysti sairauksille, ikäville krempoille ja sen sellasille ei mahda mitään, mutta monesti ihan elämässä ylipäätään, asenne ratkaisee. ❤️ xx

   Reply
   • Janette November 27, 2019

    Tää osu ja upposi vaikka ikää on vielä vähän vähemmän kuin sinulla. Aviomiehen kanssa suurinta hauskuutusta kotona ollessa on Uno-korttipelin pelaaminen – en tiedä mitä se viestii meidän liitosta :D

    Reply
    • Alexa November 27, 2019

     Haha, sika hyvä! 😂 Pitäis varmaan itsekin ottaa taas Uno haltuun, niin hyvä! ❤️ xx

     Reply
 2. tn November 27, 2019

  Täällä toinen ’92 syntynyt ja täysin vastaavassa tilanteessa, suodatinkahvia myöten hahah!

  Reply
  • Alexa November 27, 2019

   Eikä hahah! Best 😂❤️ xx

   Reply
 3. Sini November 27, 2019

  Haha miten hauska postaus! Vaikka en näihin ikäkriiseilyihin voikaan samaistua, niin oli mukava lukea sinulta myös tällaista hauskempaa ja ei niin vakavaa postausta! :)

  Reply
  • Alexa November 27, 2019

   Kiitos! 😂❤️ xx

   Reply
 4. Kata November 27, 2019

  Hahha, nää on niin tuttuja tunteita! Etenkin yöelämä ei enää tunnu omalta paikalta. Ja hei, mä juon murukahvia (pikakahvia siis) ja tykkään käydä Espanjassa bingossa :DD Et hyvin menee täälläkin. T. Ensi kesänä 30 täyttävä. ♥

  Reply
  • Alexa November 27, 2019

   Haha, jes! Voidaan perustaa bingo-ryhmä ja virkata kaulahuiveja yhdessä! 😂❤️ xx

   Reply
 5. Kristiina November 27, 2019

  Ihana <3 sä se osaat viedä blogit uudelle tasolle. Tämä oli jälleen niin ihana ja aito postaus. Olet vaan niin hieno ihminen. Tykkään!

  Reply
  • Alexa November 27, 2019

   Voi kiitos 🙈❤️ Nykyään kun on niin monta kanavaa ylläpidettävänä, niin tunnen usein huonoa omaatuntoa siitä, että en ehdi päivittämään tänne enää niin usein kun haluaisin. Eli tuo palaute merkkaa kyllä ihan extra paljon! 😘 xx

   Reply
  • SukainAlfa December 1, 2019

   Tosi kivaa luettavaa ja kauniit kuvat♡

   Reply
 6. SK November 28, 2019

  Hahaha welcome to my life! 😂😂 Hauska postaus, ihanaa löytää kohtalotovereita!

  t. samat fiilikset jostain 22-vuotiaasta asti 🙈

  Reply
  • Alexa November 28, 2019

   Haha, jes! 😂❤️🙏 xx

   Reply
 7. Laura November 28, 2019

  Haha, ihana sinä! Tää oli kyllä tosi hauska postaus :D Täällä vasta 25v ja osittain ihan samoja tuntemuksia jo. Kahvini haluan tosin vielä mahdollisimman maitoisena ja vaahtoisena, joten suurkulutan kapselikahveja. Perjantaina on tän kauden ekat ja ainoat pikkujoulut (nekin työpaikan) enkä edes jatkoille ilmoittautunut. Kotona on niin mukavaa, en tahdo! Nykynuorisoa en minäkään ymmärrä lainkaan, tuntuu kuin ikäeroa olisi useampikin vuosikymmen välissä. Ehkä koska ei taida tämä elo ihan omaakaan ikäluokkaa vastata, mutta samapa se sinänsä :) Kovin tyytyväinen olen, ja ikätovereiden saadessa lisää ikää saa aina vain vähemmän kummaksuvia katseita :D

  Ihanaa joulunodotusta! <3

  Reply
  • Alexa November 28, 2019

   Voi kiitos! Tulipa hyvä mieli, että te tykkäsitte tästä! 😍 Mutta joo, I feel you, todellakin! ❤️ xx

   Reply
 8. Taija November 28, 2019

  Hei älä yhtään hauku bingo iltoja! 😂 Minulla ja miehellä, sekä välillä myös ystävien kesken, on niin hauskaa käydä lauantaisin lähikuppilan musiikkibingossa, ihan best! 😂

  Reply
  • Alexa November 28, 2019

   No nyt alko kyl kiinnostaa 😂 Pitää varmaan ottaa bingo-illat ihan tosissaan haltuun hahah! 🙈❤️ xx

   Reply
 9. Mami November 28, 2019

  Oi sua ihanaa! Äläpä yhtään ylenkatso kiikkustuolia, keinuminen tekee hyvää aivoille ja on mitä mainioin paikka imettämiseen (sitten kun sen aika koittaa). Rentouttaa sekä vauvan että äitiä.
  Ja kutominen myös ehdottomasti tulevien aikojen viihdykkeeksi. Luehan Holman Antin blogia ‘harpunsoittajanvaimo’, ihania kutomisjuttuja siellä.

  Reply
  • Alexa December 1, 2019

   Antin blogi on kyllä huikee!😍 Eli eiköhän pitäisi aloittaa toi kutominenkin! 👀 xx

   Reply
 10. minävuan November 29, 2019

  Jotenkin ihanan hyväntuulinen postaus ikäkriiseistä huolimatta :D

  Reply
  • Alexa December 1, 2019

   Kiitos 😍❤️ xx

   Reply