KESKI-IKÄ LÄHESTYY

november 27, 2019, outfit

Olen todennut viime viikkoina liian monta kertaa, että “okei, keski-ikä selkeästi lähestyy!” Mutta miksi?

Puhun nykyään nykynuorisosta. Siis mitä ihmettä? Koska minusta tuli se, joka puhuu nykynuorisosta. Kylmä faktahan on tosiaan se, että vaikka tässä nuoria vielä ollaankin, niin ensi vuonna täysi-ikäistyvät ovat minua jo kymmenen vuotta nuorempia ja heillä on tietysti ihan eri meininki kun meikäläisillä.

Katson televisiosta Tanssii Tähtien Kanssa ja Vain Elämää ja vieläpä reaaliajassa, en suoratoistopalvelusta. Enpä olisi tätäkään päivää nähnyt tulevan! Saatika sitä, että buukkasin Vain Elämää -konserttiin liput. Kyllä!

Valitsen myös vaatetuksen aina mukavuus edellä. So long stiletto-korot ja minihameet. Nämä bootsit on meikäläisellekin jo aika villi kortti, mutta ne on sentään suht matalat.

Tykkään nykyään juoda suodatinkahvia. Jopa mun äiti oli niin edityksellinen, että hän alkoi tuomaan espressokoneita maahan Italiasta 30 vuotta sitten. Minä taannun ja siirryn suodatinkahviin. No ei vaan! Kyllä mulla on vielä Nespresso-kone kotona, mutta monesti kahvilassa tai neuvottelupöydän ääressä valitsen suodatinkahvin.

…ja tietysti mun valitsema aktiviteetti ystävien kanssa on kortinpeluu. Kas kun ei bingo-illat tai kutomisrinki.

Toteme Sweater | Toteme Jeans | Hermès Bag | &Other Stories Shoes

…ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Tunnen itseni aivan ulkopuoliseksi yöelämässä! En tiedä miten päin olla ja minne mennä, ihan kuin olisin laskeutunut avaruudesta (tai jostain muinaisesta kiikkustuolista) aivan väärään paikkaan.

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *