KESKI-IKÄ LÄHESTYY TAAS

january 22, 2020, outfit

Tykkäsitte hurjasti mun keski-ikä lähestyy -postauksesta, joten tässä jatko-osa mun letkautuksista, johon on liittynyt keski-ikä assosiaatiot vahvasti.

En ymmärrä nykynuorison suosimaa musiikkia. 6ix9ine, lil pump, lil peep, mitä näitä nyt oli? 😅 En varmasti edes todellisuudessa tiedä, mitä nuoriso kuuntelee. Todelliset ikivihreät löytyy 2000-luvun alusta! Beyoncén tuotanto oli myös silloin parempaa.

Myös nuorison suosimat appit herättää ihmetystä. Mun oli pakko ladata TikTok, jotta hiffaan mistä on kyse. Tosin TikTok-videoiden sisältö ei ihan aina auennut tälle kalkkikselle, mutta oli siellä muutamia hauskojakin!

Siis vesijumppahan on ihan parasta! Ei tarvitse pelätä että rikkoo paikat ja se on nivelille hyväksi. Meksikossa kävin kerran vesijumpassa, mutta harmikseni sen jälkeen sairastuin. Pitäisi ottaa haltuun!

Samoin avanto kiinnostelee! En ole käynyt avannossa vuosiin, mutta tänä talvena meinaan kyllä ottaa tavaksi taas. Kohta näette mut siis joku huopahattu päässä saunomassa ihan tosissaan!

Yksi vahva keski-ikäistymisen merkki on se, että haluan muuttaa “mun huoneen” kotona kodinhoitohuoneeksi. Pesukonetta en toki sinne siirrä, mutta ajattelin ostaa isoja laatikostoja, johon saan nätisti kaikki petivaatteet, pyyhkeet, höyrystimet jne. säilöön. Käytännöllisyys ennen kaikkea!

Voitteko muuten kuvitella että osa nykynuorisosta ei ole kuullut Sex & The Citystä? Siis mitä! Aloin pitkästä aikaa katsomaan sitä, se ei kyllä vanhene koskaan. 🖤

Ray-Ban Sunnies
Toteme Coat
Toteme Sweater
Aritzia Pants
Chanel Bag
Miista Boots

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *