KESÄSUUNNITELMAT UUSIKSI

july 2, 2019, outfit

Jos sattumalta katsoit mun eilisiä InstaStorieseja, niin tiedät että täällä ollaan ihan toipilaana. Kaaduin nimittäin eilen lenkillä rappusissa, sillä seurauksella että nilkkani (sisäkehräs) murtui. Sain kipsin joka kattaa koko säären ja nyt odottelen leikkausta, joka on toivottavasti tulevana perjantaina. Tämä viikko menee siis odotellessa ja leikkauksen jälkeen alkaa usean viikon toipuminen ja kuntouttaminen.

Hi guys, it’s me and my broken ankle. We took these pictures a couple of weeks ago, when I was still walking like a normal person. So here’s what happened: I woke up early yesterday, feeling super happy and energised. The weather was beautiful, so I thought that it would be a great idea to start the day with a morning run. Ten minutes went by, I ran through some stairs and fell badly. My left ankle twisted underneath me and I couldn’t get up by myself. Luckily I still had battery (15%) on my phone, so I was able to call my husband. At the hospital I heard the bad news, I needed surgery and the recovery time would be at least six weeks – goodbye summer!

Vaikka äärimmäisen tylsää tämä onkin, niin olen koittanut keksiä tästä hyviä puolia! Ensinnäkin ajoitus oli paras mahdollinen, jos kerran elämässä joutuu tällaista kokemaan. Deadlinet ei puske päälle, eikä ole mitään reissujakaan lähitulevaisuudessa. Sääkin on sen verran huono tällä viikolla, että sekään ei pistä harmittamaan. Olin myös saanut pressilähetyksenä jäätelöä pakkasen täyteen, niin eväätkin on tosiaan kunnossa! Kirjojakin on vino pino yöpöydällä odottamassa ja Frendit-sarjaa ei voi koskaan katsoa liikaa.

It’s a shitty situation for sure, but I have tried to make the best out of it.
I don’t have any deadlines left, it’s mostly raining this week and I have my freezer full of acai bowls and ice cream! So if this needed to happen, the timing couldn’t be better. Now I’m just waiting for the surgery (it’s supposed to be this week!) and then the recovery process begins.

Nyt ei siis auta muu kuin kärsivällisyys. Pitää vain levätä ja leikkauksen jälkeen hiljalleen kuntouttaa jalkaa. Mulla on kepit ainakin koko heinäkuun, eli täällä lomaillaan nyt sitten ihan ahkerasti. Podcast-jaksot ollaan nauhotettu etukäteen, joten podi ilmestyy läpi kesän täysin normaalisti. Muutamia postauksia mulla on kuitenkin varastossa, eli tulen kyllä päivittämään kuulumisia tännekin viikottain. Ja sitten kun pääsen jalottelemaan, niin voin kuvata vaikka kipsin kanssa :D

Needless to say, I’m probably posting less the upcoming weeks, but I’ll still keep you guys updated. Fingers crossed that everything goes well!

Saint Laurent Sunnies
Zara Dress
Hermès Shoes
Kuna Bag

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *