Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

First Outfit With My Kelly Bag

october 16, 2018, outfit

Varmaan ensimmäinen lokakuu naismuistiin, kun syksy ei ahdista tai hirvitä. Normaalisti jo elokuussa alan kauhistelemaan syksyä ja tulevaa pimeyttä, mutta ainakin toistaiseksi on huikea fiilis ja hyvä energiataso. Ehkä se johtuu näistä lähes puoli vuotta kestäneistä huikeista keleistä, fiilis voisi olla toinen jos olisi ollut surkea kesä takana. Samoin fiilistä parantaa varmasti myös koti jossa viihdymme ja lukuisat kivat projektit mitä on meneillään. Edes paikallaan junnaava asuntoprojekti ei haittaa, kun muut työt pitävät kiireisenä. Mutta kyllä sekin tässä sivussa etenee ja pääsen toivottavasti kertomaan uutisia myös siltä saralta pian.

Tällä viikolla on luvassa työmatka Espanjaan, lähden jälleen reissuun Finnairin kanssa tekemään heille sisällöntuotantoa. Tosin sääennuste näyttää tällä hetkellä niin sateiselta, että vähän jännittää että kuinka meidän oikein käy. Sisällöntuotantoa kun on hiukan haastavaa tehdä myrskyn keskellä. Muuten viime päivät ovat pitkälti kuluneet eri palavereissa istuessa, kun kovasti suunnitellaan jo ensi vuotta eri projektien osalta. Hullua miten aika menee, kohtahan on joulukin taas!

It’s the first October in years that I haven’t felt autumn anxiety and I’m so glad about that. If you leave far away from Scandinavia, it’s probably hard to understand, but it’s so dark here during the winter time, that it takes (at least my) energy levels really low. It’s not the darkest time yet, but I’m still so happy I have a lot of drive and energy to push through this autumn. Lately I have been mainly sitting in meetings (so glamorous…) and planning next year, so crazy that after six weeks it’s already December – I can’t believe it! Though I’m quite excited, because that means that I can start decorating for Christmas soon! 

Sain hurjasti viestejä jossa toivottiin laukkukuvia in action, joten tässä tulee! Tämä asu on muutenkin syksyn suosikkini, sitä on tullut käytettyä eri tavalla asustettuna jo todella monta kertaa. Neulemekko on juuri täydellisen pituinen käytettäväksi ylipolvensaappaiden kanssa ja poolo lämmittää sen verran mukavasti, että uskaltaa lähteä liikkeelle ilman huivia. Neulemekkoa tuli juuri lisää Zalandolle ja se löytyy mun Zalando-sivun kautta. Takista on tullut myös paljon kyselyitä, mutta sitä ei enää valitettavasti valmisteta.  Maxmaralta löytyy vastaavia, sekä myös ihan Zarasta ja H&M:stä.

You guys wished to see some in action outfit photos with the new bag. I love it so much! I have been obsessed with this outfit the past month, I have been wearing it multiple ways. Here you can see the look styled differently, if you are interested. 

Illesteva Sunnies
Adoore Coat
Topshop Sweater Dress (Zalando*)
Hermès Bag
Cassis Shoes (Zalando*)

Shop my Zalando boutique here | *tuotteet saatu

Photos by Linda Juhola

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *