First Outfit With My Kelly Bag

Varmaan ensimmäinen lokakuu naismuistiin, kun syksy ei ahdista tai hirvitä. Normaalisti jo elokuussa alan kauhistelemaan syksyä ja tulevaa pimeyttä, mutta ainakin toistaiseksi on huikea fiilis ja hyvä energiataso. Ehkä se johtuu näistä lähes puoli vuotta kestäneistä huikeista keleistä, fiilis voisi olla toinen jos olisi ollut surkea kesä takana. Samoin fiilistä parantaa varmasti myös koti jossa viihdymme ja lukuisat kivat projektit mitä on meneillään. Edes paikallaan junnaava asuntoprojekti ei haittaa, kun muut työt pitävät kiireisenä. Mutta kyllä sekin tässä sivussa etenee ja pääsen toivottavasti kertomaan uutisia myös siltä saralta pian.

Tällä viikolla on luvassa työmatka Espanjaan, lähden jälleen reissuun Finnairin kanssa tekemään heille sisällöntuotantoa. Tosin sääennuste näyttää tällä hetkellä niin sateiselta, että vähän jännittää että kuinka meidän oikein käy. Sisällöntuotantoa kun on hiukan haastavaa tehdä myrskyn keskellä. Muuten viime päivät ovat pitkälti kuluneet eri palavereissa istuessa, kun kovasti suunnitellaan jo ensi vuotta eri projektien osalta. Hullua miten aika menee, kohtahan on joulukin taas!

It’s the first October in years that I haven’t felt autumn anxiety and I’m so glad about that. If you leave far away from Scandinavia, it’s probably hard to understand, but it’s so dark here during the winter time, that it takes (at least my) energy levels really low. It’s not the darkest time yet, but I’m still so happy I have a lot of drive and energy to push through this autumn. Lately I have been mainly sitting in meetings (so glamorous…) and planning next year, so crazy that after six weeks it’s already December – I can’t believe it! Though I’m quite excited, because that means that I can start decorating for Christmas soon! 

Sain hurjasti viestejä jossa toivottiin laukkukuvia in action, joten tässä tulee! Tämä asu on muutenkin syksyn suosikkini, sitä on tullut käytettyä eri tavalla asustettuna jo todella monta kertaa. Neulemekko on juuri täydellisen pituinen käytettäväksi ylipolvensaappaiden kanssa ja poolo lämmittää sen verran mukavasti, että uskaltaa lähteä liikkeelle ilman huivia. Neulemekkoa tuli juuri lisää Zalandolle ja se löytyy mun Zalando-sivun kautta. Takista on tullut myös paljon kyselyitä, mutta sitä ei enää valitettavasti valmisteta.  Maxmaralta löytyy vastaavia, sekä myös ihan Zarasta ja H&M:stä.

You guys wished to see some in action outfit photos with the new bag. I love it so much! I have been obsessed with this outfit the past month, I have been wearing it multiple ways. Here you can see the look styled differently, if you are interested. 

Illesteva Sunnies
Adoore Coat
Topshop Sweater Dress (Zalando*)
Hermès Bag
Cassis Shoes (Zalando*)

Shop my Zalando boutique here | *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29 comments

 1. Ella October 16, 2018

  Kaunis laukku, mutta itselläni ei riittäisi kärsivallisyys noiden solkien sulkemiseen aina. Mutta meneehän se noinkin, etä soljet ovat auki!

  Reply
  • Alexa October 16, 2018

   Joo siis en mäkään ala missään nimessä vääntämään niitä edestakaisin ja musta laukku näyttää rennommalta just noin 👌 xx

   Reply
 2. IdaMaria October 16, 2018

  Ihana syysasu jälleen kerran, ja tuo laukku = <3. Olet yksi harvoista suomalaisvaikuttajista, joiden saitille surffaan lähes päivittäin. Inspiroivaa ja kevyttä luettavaa!

  http://www.idamariaankkuri.com

  Reply
  • Alexa October 16, 2018

   Voi kiitos, ihana kuulla! 😍 xx

   Reply
 3. Anne-Mari October 16, 2018

  Upea laukku! Postaus toiveen, jos saa esittää. Olisi mielenkiintoista vielä kuulla laukusta enemmän (luin edellisen postauksen ostosta), esim. oletko ottanut erillisen “laukku vakuutuksen”, kun laukku kuitenkin arvokas. Pitikö laukku maksaa heti? Tuliko hoito-ohjeita jne. Kiitos :)

  Reply
  • Alexa October 16, 2018

   Mulla on itse asiassa ollut pitkään laukkuvakuutus lisänä kotivakuutukseen 🙈 Ja joo piti kyllä maksaa heti. Ei mitään erikoisia hoito-ohjeita, mutta Hermesillä on spa johon voi viedä huollettavaksi ❤️🙏 xx

   Reply
   • Anna October 19, 2018

    Onnittelut upeasta laukusta!
    Osaatko neuvoa (tai osaako joku lukija neuvoa) missä Helsingissä kannattaa käydä korjauttamassa designer-laukku? En uskalla ihan mihin tahansa suutarin viedä, toisaalta laukku on jo second handia enkä voi sitä mihinkään myymälänkään kiikuttaa korjauspalveluun. Olen todella kiitollinen kaikista vinkeistä!

    Reply
    • Alexa October 19, 2018

     Suosittelen että lähetät Handbag Spa:han britteihin, tein itse niin! Suomessa en uskaltaisi viedä mihinkään… 😅❤️ xx

     Reply
     • Anna October 23, 2018

      Kiitos vinkistä!


 4. Veera October 16, 2018

  upea look ja laukku myös!!! Niin chic!!!!

  Reply
  • Alexa October 16, 2018

   Voi kiitos ihana! 😘 xx

   Reply
 5. -M- October 16, 2018

  Ihana ihana ihana!!! Kellyn väri on täydellinen, tarpeeksi tumma sopiakseen moneen, muttei niin kova kuin musta. Upea ostos ja upea sinä, onneksi olkoon!

  Reply
  • Alexa October 16, 2018

   No se on kyllä totta 😍 Kiitos M ❤️ xx

   Reply
 6. E October 16, 2018

  Moi! Kaipisin vinkkejä miten sä pukeudet kun menet juhlimaan etenkin nytkun alkaa olla kylmemmät ilmat ja mitä vaatteita suosit sillon? Vinkkejä/asuehdotuksia otetaan mielellään vastaan mulla nimittäin on hirveä asukriisi.😅

  Reply
  • Alexa October 17, 2018

   No siis en mä käy kauheesti juhlimassa, etenkään tähän aikaan vuodesta 😂 Mutta jumpsuitit on tosi hyviä tai sitten pidemmät mekot ja sukkikset, jos on tosi kylmä. Myös nahkahousut ja silkkipusero toimii aina 😘 xx

   Reply
 7. gabrielakre October 17, 2018

  woow love it so much!!

  Reply
 8. Kamilla October 17, 2018

  Ihania kuvia ja aina olet niin kaunis! Kiinnostaisi tietää oliko Kellyn saaminen vaikeaa? Siitä on aina niin ristiriitaisia tietoja ja harvoin ylipäätään näkee suomalaisilla muita kuin prelove.

  Reply
  • Alexa October 17, 2018

   Voi kiitos ihana! 🙊 No joo, ei se ihan helppoa tosiaan ollut, eli en vaan kävellyt sisään ja ostanut sitä 😅 Monena kertana kyllä yrittänyt, mutta viimein onnisti 😅❤️ xx

   Reply
 9. Minä October 17, 2018

  Mikä on Kellyn koko?

  Reply
 10. Minä October 17, 2018

  Mistä löytäisin tuon takin, tai just samanlaisen?

  Reply
  • Alexa October 17, 2018

   Tota ei saa mistään enää 😭 xx

   Reply
 11. Oona October 17, 2018

  Moi Alexa! Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta kysyn anyway. :) Minulla olisi hankinnassa sohva niin millaiset kokemukset sulla on Boknäksen Heaven -sohvasta? Haluaisin, että sohvalla saisi kunnolla löhötä mutta samalla se olisi silti ”skarpin” näköinen.

  Reply
  • Alexa October 17, 2018

   Mulla ei ole muita kun hyviä kokemuksia! Se oli tosi ihana! 😍🙏 xx

   Reply
 12. K October 18, 2018

  HI, Alexa! The bag is gorgeous! And it goes with everything, so classy and such an investment piece for life. Can you please tell one more time what’s the size of it? 32? And if it’s not a secret then how much is it in a boutique? I’ve wanted to buy one from Vestiaire and was wondering if there isn’t a much difference (as Hermes bag is always and anywhere expensive) then I would definitely buy one from the shop. Thank you so much and congrats once again!

  Reply
  • Alexa October 18, 2018

   Exactly! 😍 The prices you see on VC are the same than in store or either more expensive. http://www.hermesbagprice.com <- these prices are really accurate and up to date. ❤️ xx

   Reply
 13. Elli October 25, 2018

  Moi Alexa! Mulla olisi kysymys noista saappaista; pysyvätkö hyvin ylhäällä (tarvitseeko pysähtyä kiskomaan)? Mitä olet muuten tykännyt, ovatko hyvät kävellä yms?
  Kiitos hirveästi, jos kerkeät vastaamaan! :)

  Reply
  • Alexa October 25, 2018

   Noi on tosi hyvät! Oon käyttänyt niitä useasti aamusta iltaan. Paljasta jalkaa vasten valuu kyllä vähän, mutta se voi olla toki vartalon mallistakin. Uskoisin että housujen / sukkisten kanssa ei valu 🤔 Mut kantsii tilata vaikka testiin, mun mielestä on todella rahansa arvoiset! xx

   Reply