Keittön työtaso

keittiontaso

Keittiö alkaa näyttämään jo valmiilta! Sain kuvan tasosta ja se on mielestäni täydellinen! Marmori on luonnonmateriaalina aina jännittävä, sillä se voi olla periaatteessa minkälainen tahansa. Todella valkoinen tai todella harmaa, dramaattinen tai rauhallinen. Ainakin kuvan perusteella voin sanoa olevani todella tyytyväinen! Kuva on laadultaan huono, mutta heti kotiuduttani menen ottamaan teille kunnon setit! :)

The kitchen is almost ready! I just got a picture of the new marble countertop and it looks gorgeous. Marble is always a risk, because it’s unique and it can be anything from grey to white and from plain to dramatic. It looks really good in the picture, but I can’t wait to see it with my own eyes. I’m going to take tons of pictures when I get home from Thailand!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. lausku February 1, 2015

  Saanko kysyä että mistä/keneltä ostitte ton tason? Otitteko sen ns pakettina keittiön kaapistojen kanssa? Näyttää kyllä todella hyvältä jo tästä kuvasta katsottuna!

  Reply
  • Alexa February 1, 2015

   Suomesta tilattuna se olisi tullut todella kalliiksi. Diapol (Eestissä) oli yksi vaihtoehto, mutta päädyttiin kuitenkin tilaamaan urakoitsijan kautta (Eestistä), sillä silloin urakoitsija ottaa siitä täyden vastuun :) xx

   Reply
 2. Hennah February 2, 2015

  Näyttää kauniilta jo nyt :) Me tilattiin myös Virosta kivitasot, hinta edullisempi ja palvelu hyvää. Kannattaa todella vertailla hintoja! Mukavaa uutta viikkoa Alexa :)
  ps. joko sait myynnissä olleet peilit kaupaksi?

  Reply
  • Alexa February 2, 2015

   Kiitos :) Joo Virosta kantsii! Makkarin peili on myyty, mutta pidän ehkä tuon antiikkipeilin sittenkin! :) Samoin sinne! xx

   Reply
 3. Kata February 2, 2015

  Näyttääpä upealta!
  Mua kiinnostaisi kuulla perustelusi (ne muut syyt kuin tämänhetkinen muotimateriaali-status) marmorin valitsemisesta keittiötason materiaaliksi?
  Lämmitättekö vain mikrossa ruokaa vai miten aiotte taklata tahriintumisen, naarmuuntumisen ja marmorin huokoisuuden aiheuttamat haasteet?

  Reply
  • Alexa February 2, 2015

   Voi kiitos! Meillä ei edes ole mikroa! :D Juttelin Helena Karihtalan ja muutaman muun tutun sisustusarkkitehdin kanssa, ja he rohkaisivat käyttämään marmoria. Ehkä ensimmäiset läikät ärsyttää, mutta ajan kanssa patina on vaan plussaa. Keittiöss meillä on tälläkin hetkellä marmoripöytä 60-luvulta, joka on kerännyt itseensä jos jonkinlaista punkkutahraa. Elämää se vaan on ja se saa näkyä! Koitetaan kuitenkin ottaa iisisti kahvin ja sitrunaan kanssa, ja jos nopeasti pyyhkii niin jälkiä ei jää! :) xx

   Reply
   • Sanna February 3, 2015

    Moi! Meillä on marmori keittiössä työtasona ja tosi tyytyväisiä ollaan. Ruotsalaisilta nettisivuilta löytyy hyviä vinkkejä marmorin suojaamiseen, siellä kun on enemmänkin käytetty materiaali. Ompelukoneöljyllä kiveä on helppo ja nopea kyllästää (kannattaa heti alkuun tehdä vähän useammin, selvästi tekee pinnan kestävämmäksi; eli sively yöksi ja kiillotus aamulla) ja soodavesiseoksen seisottaminen tahran päällä imee lian itseensä (ei kannata hangata). Koska marmori on niin huokoinen, se “elää” ajan kanssa ja myös siis puhdistuu itsekseen. Eli syntynyt tahrakaan ei välttämättä siinä säily vaan haalenee ajan myötä. Ja, kuten sanottua, patina ja elämä saakin näkyä. Tyylikäs, kestävä ja ekologinen valinta, onnittelut!

    Reply
    • Alexa February 3, 2015

     Kiitos vinkeistä hei! :) xx

     Reply
 4. sisii February 2, 2015

  hyvältä näyttää!! en malta odottaa et on valmista:D<3

  Reply
 5. Timo Kortelainen February 2, 2015

  Siis aivan upea!!

  Ei voi muutakun ihastella, vau!

  Ja kotihan on tehty elämistä varten, eikä aina tarvitse varoa kaikkia tavaroita kulumiselta. Käyttöön ja nautiskeluun ne on tehty!

  Mutta vau vielä kerran!

  Timo, xx

  Reply
  • Alexa February 2, 2015

   Voi kiitos ja totta puhut! :) xx

   Reply