Keittiön Marmoritaso

marmori-taso-keittio marmori-taso-keittio2
Huomattavasti eniten kysymyksiä olen saanut tyytyväisyydestäni keittiön marmoritasoon. Pakko siis omistaa kokonainen postaus tasolle, sillä olen ollut enemmän kuin tyytyväinen valintaamme. Mä olen oikea rähmäkäpälä, enkä ole ollenkaan varonut kokkaillessani keittiössä, mutta silti marmori on edelleen ihan priima. Välillä olen huomannut vasta muutaman päivän jälkeen että mansikoista tullutta nestettä on lojunut tasolla, mutta sitäkään ei ole koskaan imeytynyt tasoon. Ainut mitä olen käsitellyt varoen on kahvi, koska sitä juodaan paljon ja se tiedettävästi voi jätttää jälkensä marmoriin. Marmoreissa on toki eroja, mutta voin lämpimästi suositella kiiltävää valkoista carraraa. Me ei tosiaan suojattu marmoria mitenkään, joten sen suhteen en osaa antaa mitään vinkkejä. Mutta jos se kestää mun käytössä, niin kestää varmasti muidenkin!

I have got a lot of questions regarding the marble countertop in our kitchen. I have been really careless when cooking and the countertop still looks like a new one! I really love the glossy white carrara and I’m really satisfied we had the guts to pick it, even tough most of the sellers recommended fake marble (easier to keep clean) instead of a real one. If you are considering putting a marble countertop into your kitchen, you got my warmest recommendations for it. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Jenni September 6, 2015

  Onkos tullut naarmuja? Ja mietin että johtuukohan se tuosta kiiltävyydestä että se ei niin ime tahroja itseensä? Kun itsellä on myös kiiltävä marmoripöytä johon ei tartu mikään, mutta sitten taas marmoriseen leikkuulautaan jää jälki ihan kaikesta :D

  http://shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa September 6, 2015

   Muutama tosi pieni joo, mutta ei niitä edes huomaa! Ja joo mulla on ollut leikkuulaudan kanssa sama juttu :D xx

   Reply
 2. T September 6, 2015

  Moi! Mistä olet hankkinut mustan Balmuir tyynynpäällisen joka oli sun sängyn päällä? Mulla olisi hakusessa samanlainen enkä ole löytänyt muualta kuin Balmuir nettikaupasta. Siellä on myös kahta eri kokoa joilla ero vain 5cm mutta hinnassa melkoinen ero. Mitä kokoa tuo sinun tyynynpäällinen on? ja mitä materiaalia se on? onko kiiltävä vai ihan mattamusta? Tiedätkö missä näitä voisi olla nähtävillä? Kiitos paljon jos jaksat vastailla :)

  Reply
  • Alexa September 6, 2015

   Heippa! Olen saanut se Balmuirilta lahjaksi, ja materiaali on samettia. Toivottavasti löydät! xx

   Reply
 3. Linda October 8, 2015

  Moikka!

  Ihana keittiö, ja etenkin tuo marmoritaso! Saako udella mistä olet kyseisen tason tilannut?

  Reply
  • Alexa October 8, 2015

   Meidän urakoitsija tilasi sen Virosta :) xx

   Reply