Keittiö valmistuu…

Kävin aamulla asunnolla käymässä, ja siellä se keittiö valmistuu pikku hiljaa! Vitsit on kyllä ihan mahtava fiilis, nimittäin asunto alkaa näyttää jo ihan kodilta. Tämä alkaa olemaan se palkitsevin vaihe remontissa, kun näkee oman visionsa toteutuvan. Pian muuton jälkeen se ahertaminen ja remppa tuntuu jo niin kaukaiselta, että sitä fiilistelee enemmän sisustusta kun niitä keittiön kaappeja. Vaatehuone oli vielä alkutekijöissä aamulla, mutta eiköhän sekin ole pian kasassa. Menen varmaan huomenna uudelleen kuvailemaan, niin saatte viikonlopuksi ehtaa keittiömatskua. Voisin napata videopätkääkin pitkästä aikaa! :)

The builders are installing our kitchen currently. It will be ready by tomorrow, so I’ll post more material during the weekend! :) 

kuva 1

Kotelo keskellä seinää oli yksi valitettava ratkaisu muutaman putken takia. Nyt se tietysti näyttää vähän karulta, mutta uskon lopputuloksen näyttävän kuitenkin ihan hyvältä. Yläkaappien päälle tulee vielä koristelista, joka peittää kotelon aika hyvin kaappien yläpuolelta, ja marmoritaso + tiilet toivottavasti pelastaa välitilan. Tällaista se remppaaminen välillä on!

kuva-1
Oviin tulee krominväriset kiiltävät nupit ja vetolaatikoihin taas kiiltävät kulmikkaat vetimet. kuva-2

Voisin joulun kunniaksi napata ensi viikolla ihan “kunnolliset” kuvat asunnolta, sillä nämä puhelimella otetut kuvat on aina vähän rähjäisiä ja rakeisia. Sinänsä ihan hauskaa vaihtelua mulle, kun olen tottunut postaamaan niin sliipattuja kuvia! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Johanna December 18, 2014

  Tosi upealta näyttää tuleva koti! Mistä muuten olette tilanneet keittiön marmoritason?

  Reply
  • Alexa December 18, 2014

   Kiitos :) Virosta! Urakoitsija tilasi, joten en tähän hätään osaa sanoa tarkkaa paikkaa! xx

   Reply
 2. mipsukka December 19, 2014

  Tykkään niin valtavasti tästä remppablogistasi, että jopa ihan erikseen aina kyttään onko tullut uusia postauksia! :)

  Ihanasti näyttää tulevan kaappitilaa ja marmoritaso kuulostaa ihanalta. :)

  Sellaista olen miettinyt, että kun tässä ja edellisessä kämpässä teitte todella isoja muutoksia, joissa kaadoitte seiniä ym. Niin, onko teidän pitänyt kysellä keltään mitään? Eli onko noissa vanhoissa arvotaloissa mitään rajoituksia? En tiedä tulenko ikinä ostamaan sellaisesta talosta asuntoa, mutta olen miettinyt että voisinko helposti tehdä rajujakin remontteja. :)

  Reply
  • Alexa December 19, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Joo voi kuule sitä lupien ja valvojien määrää, byrokratia Suomessa on ihan uskomatonta… Noihin menee yleensä rahaa, aikaa ja hermot :) Kyllä se kiitos sitten lopussa seisoo! xx

   Reply