VH & Kylppäri

_MG_2103_MG_2098

Tässä pientä tilannekatsausta vaatehuoneeseen ja kylppäriin! Vaatehuone on oikeastaan jo valmis, tosin asennetaan vielä mittatilaustyönä teetetty peili tuohon oveen. Tavallaan sääli peittää noin kaunis ovi, mutta peili on vaatehuoneessa enemmän kuin tarpeen ja tuo lisää tilantuntua.

Kylppäri on myös todella loppusuoralla, mutta odottelen vielä spottien asennusta. Yritin ottaa remppavalojen avulla sieltä kuvia, mutta ne valot tappavat kyllä kaiken tunnelman! Yritän ottaa videoa tänään, niin saadaan pitkästä aikaa liikkuvaa kuvaa paikan päältä.

Here are a couple of pictures I took yesterday. The w-i-c is almost ready, though we are still waiting for the big mirror to arrive! It’s going to give so much light and space for the room. The bathroom is almost ready as well, I’m going to take some video material today for you guys! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Ninni February 8, 2015

  Oon innolla seurannu teidän uuden kodin remppaa ja täytyy sanoa, että hyvällä maulla ja tyylillä remppaatte :-) Onnea siis uuteen kotiin ja hauskaa muuttoa :-)

  Reply
 2. Mia February 8, 2015

  Teille tulee kyllä niin kaunis koti! <3 Nämä remppapostaukset ovat kyllä parhaita, toivottavasti rempan jälkeenkin tulee postauksia sisustukseen liittyvistä jutuista kodistanne :-)

  Reply
  • Alexa February 8, 2015

   Varmasti tulee! Kiitos :) xx

   Reply
 3. Katja G. February 8, 2015

  Heippa, minkä niminen on tuo ihana maalisävy teidän vaatehuoneessa?:)

  Reply
 4. T February 8, 2015

  Mistä olette löytäneet tuon vaatehuoneen ja kylppärin välisen oven? Mulla olis hakusessa just tollainen. Entäs mikä tuo vaatehuoneen maalisävy on? Näyttää ihan täydelliseltä, ei liian beige mutta erottuu valkoisesta. Tosi ihanalta näyttää teidän asunto, sisustusjuttuja odotellessa! :)

  Reply
  • Alexa February 8, 2015

   Voi kiitos! :) Kaikki ovet on teetetty mittatilauksena Virossa. Sävy on G487, se on enemmänkin harmaaseen menevä taupe, mutta kuvassa näyttä beigeltä :) xx

   Reply
 5. iipa February 8, 2015

  Kysyin tätä jo aikaisemmassa postauksessa, mutta sen verran jäljessä, että se on varmaan jäänyt huomaamatta. Mutta siis onko teillä tulossa uuteen asuntoon omaa pesukonetta, ja mihin se tulee? :)

  Reply
  • Alexa February 8, 2015

   Voi ei, luulin kyllä vastanneeni siihen! Se tulee tohon korkeeseen kaappiin :) xx

   Reply
 6. S February 8, 2015

  Äääk mä voisin muuttaa alivuokralaiseks tonne vaatehuoneeseen, se näyttää niin ihanalta! Odotan kyllä malttamattomana sitä päivää että itelläkin joskus tulevaisuudessa olisi kunnollinen vaatehuone <3
  Hei olis ihanaa jos tekisit videopostauksia sitten valmiista kodista myös! :)

  Reply
  • Alexa February 8, 2015

   Haha mä olen vieläkin ihan ihmeissäni siitä että onko tämä todella meidän tuleva koti :) Todellakin, videopostauksia coming up! xx

   Reply
 7. Bitisho February 8, 2015

  Ohh that closet looks like a dream! I’m so jealous right now haha but so happy that you get to enjoy it soon!

  Take care xx

  Reply
  • Alexa February 8, 2015

   That’s so sweet, thank you! xx

   Reply
 8. Asmaa February 9, 2015

  Your walk-in-closet is like the stuff every girl’s dreams are made of! *hearts in the eyes emoji*

  Reply
 9. Kikka February 16, 2015

  Todella kivan näköistä. Varsinkin nuo marmorit. Hienoa että olet uskaltanut tehdä rohkeita päätöksiä. Olisin kysynyt miksi valitsit kaksi yläkaappia etkä esim. yhden korkeamman kaapin jossa välihylly?

  Reply
 10. Jutta January 6, 2019

  Hei,

  ihanat kaapistot vaatehuoneessa. Minkä mallistoa ne ovat?

  Terveisin
  Jutta

  Reply