Kashmir-rakkautta + arvonta

october 4, 2018, Fashion

kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Jos jotain rakastan, niin kashmiria! Kun muutamia vuosia sitten laitoin ensimmäisen kerran kashmirneuleen päälle, niin se oli menoa sitten. Arkipukeutumisessa kashmirneuleet kuuluvat vaatekaappini kulmakiviin ja kotona (tai pitkillä lennoilla) en muuta käytäkään, kun ihanan pehmoisia oloasuja. Kuvassa näkyvä Balmuirin Lausanne kashmirtakki on ollut lemppari aamutakkini jo usean vuoden ajan, ja sitä olen aikaisemmin hehkuttanutkin. Mikään ei ole parempaa kun heittää heti sängystä noustua pehmeä ja lämmin aamutakki päälle, ja pistää kahvi valumaan. Ilokseni saan arpoa yhdelle teistä tämän ihanimman aamutakin, katso postauksen lopusta ohjeet!

As you guys know I love cashmere, I mean who wouldn’t? I constantly wear my cashmere turtlenecks and at home my cashmere robe is totally my go-to. There’s nothing better than waking up, putting the silky soft robe on and taking the first sip of your morning coffee – right? 

Kashmirin hoito-ohjeet

Pitääksesi tuotteen kauniina ja kestävänä säännöllinen huolto on tärkeää. Kashmirneuleelle tulee antaa lepopäiviä ja sitä on hyvä tuulettaa säännöllisesti. Parhaiten neule pysyy muodossaan, kun säilytät sitä viikattuna. Irtonukanvoi poistaa tuotteen mukana toimitettavalla kashmirkammalla.

Ohjeiden mukainen, varovainen vesipesu on mahdollinen, mutta BMuir-tuotteille suositellaan kuivapesua. Kashmirtuotteiden pesussa käytettävää villapesuainetta voi ostaa esimekiksi luontaistuotekaupoista. Pesun jälkeen neule täytyy muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla. Säännöllisellä huollolla varmistat, että kashmirvaatteesta on iloa vuosiksi eteenpäin.

Cashmere is a very elegant and soft material. Balmuir recommends taking good care of your cashmere products and airing them regularly. Dry clean is recommended, but you can also gently hand wash the product, following washing instructions. Please remember, that cashmere products should be reshaped moist and dried on a flat surface.

Iloksemme Balmuir on lanseeraa tänään myös BMuir-nimeä kantavat kashmir-vaatemalliston, joka on myynnissä heidän liikkeissä ja nettikaupassa. Pääsin ennakkoon testaamaan tätä oloasua meidän Pariisin matkalla ja mä olen myyty! Tämä beigen sävy on ihan täydellinen (löytyy myös mustana ja harmaana) ja asu muutenkin todella pehmeän ja laadukkaan tuntuinen. Itse olen käytössä huomannut että eri brändien kashmirit käyttäytyvät eri tavalla, osa on toista pehmeämpää ja jotkut nukkaantuu enemmän kuin toiset.

Rehellisesti sanottuna en tiedä ihan hirveästi eri kashmirlaaduista ja siitä syystä käännyinkin Balmuirin puoleen ja pyysin heitä kertomaan laadusta;“Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Balmuirin tuotteissa käytetty kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5-16 micronia, ja 34-36 millimetriä pitkää. Laadukas kashmirtuote nukkaa vähemmän, ja nukkaantuminen vähenee entisestään ensimmäisen pesukerran jälkeen.”

Balmuir’s 100% cashmere products are made of the finest Inner Mongolian cashmere that is extremely valued all over the world. Thanks to the fine, long fibers, cashmere feels very soft against the skin. It is a very breathable and antistatic material.

Cashmere’s fineness is measured in microns. The finer and longer the cashmere fibers are, the better the quality. The cashmere used in Balmuir products is very fine, 15,5–16 microns, and 34–36 millimetres long. Long fibers are less prone to pilling.

LUKIJAMIITTI
Olette pitkään pyytäneet lukijamiittiä ja vihdoin päästään Lindan kanssa tositoimiin! Voitte tavata meidät ensi viikolla 10.10 Balmuirin liikkeessä järjestettävässä lukijatapahtumassa. Tapahtuma on klo 18-20 ja ilmoittautua voi meilitse alexadagmar@gmail.com. Järjestetään paikalle pientä purtavaa, joten toivomme että ilmoittaudutte hyvissä ajoin. Nähdään siellä!
ARVONTA
Arvon yhdelle teistä tuon ihanan pitkän Lausanne-aamutakin. Osallistua voit kommentoimalla tähän postausta tänään klo 23 mennessä. Voitto napsahti nimimerkille Janika, olen sinuun yhteydessä.
Photos by Janita Autio

1,074 Comments