Kadonneen aarteen metsästys

zadaa-shopping

Selailin Zadaata puhelimellani viime viikolla, ja päädyin ostamaan itselleni uudet aurinkolasit. Joku teistä ehkä muistaakin että käytin vuosia sitten Ray-Banin Wayfarereita taukoamatta, kun kyseessä oli silloin lempilasini.  Muutama vuosi sitten joku pitkäkyntinen päätti sitten varastaa lasit reissussa, enkä sen jälkeen ole niitä omistanut. Sen verran kismitti oma huolimattomuuteni, että en raaskinut ostaa uusia. Muutama viikko sitten mallailin Lindan Wayfarereita ja ihastuin niihin uudestaan. Tuuri kävi, nimittäin löysin Zadaan kautta juurikin kyseiset lasit lähes uudenveroisina ja tietysti uusia edullisemmin. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä että laittaako tilauksen menemään. Tilaaminen oli todella vaivantonta (muutama napin painallus), ja tuote tuli ihan muutamassa päivässä. Myyjän kanssa voi sopia myös treffit, mutta tällä kertaa postitus oli helpompi ratkaisu.

I’m collaborating with Zadaa, which is a great app for selling clothes and finding people with similar body type and taste. Unfortunately it’s currently working only in Finland, but I’ll let you guys know if they expand abroad! :) 

zadaa-shopping2


Mikä Zadaa? Jokunen teistä onkin jo varmaan kuullut Zadaa -nimisestä appista (androidille täältä). Kyseessä on siis palvelu, joka yhdistää saman kokoiset ja -henkiset pukeutujat. Zadaan kautta voi siis turvallisesti myydä omia vaatteitaan tai vaihtoehtoisesti selata ja ostaa siellä myynnissä olevia muiden käyttäjien vaatteita tai asusteita. Palvelun nerokkuus perustuu siihen että voit strategisien mittojesi perusteella löytää tekstiilikaksosia, joka takaa vaatteiden istuvuuden. Tämä applikaatio on myöskin ratkaissut ikuisen maksuongelman, nimittäin Zadaa pitää ostajan maksusuorituksen turvassa siihen asti että ostaja kuittaa tuotteen ja tarjoaa täyden refundin mikäli ostaja ei esimerkiksi saakaan tuotetta. Käyttäjiä voi tietysti myös tähdittää kokemuksen mukaisesti ja ostotapahtuman jälkeen myyjän kanssa on mahdollista chattailla. Varsin loistavasti kehitetty applikaatio, sanon minä. Linda on kuulemma saanut paljon myytyäkin, ja mun pitää ehdottomasti viikonlopun aikana käydä kaapit läpi ja katsoa että mitä laittaisi itsekin myyntiin!

zadaa-shopping3

Nyt meinaan tosiaan käydä hiukan vaatekaappiani läpi ja tehdä tällaisen myöhäisen kevätsiivouksen. Laitan varmaan ensi viikolla tuotteita myyntiin, mutta tulen vielä laittamaan tänne erikseen muistutuksen kun kevätsiivous on tehty.

_MG_7481

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Emmi May 25, 2016

  Sopivat sinulle kyllä todella hyvin! Mikä koko sinulla on kyseisistä aurinkolaseista?

  Reply
  • Alexa May 25, 2016

   Mulla on toi suurin, olisko se ollu 54mm? :D Kiitos! xx

   Reply
 2. VMV May 25, 2016

  Kerro sitten, millä hakusanalla sut löytää- jos oikein tota käytän, pelkällä käyttäjänimellä ei voi hakee (typerää). Lindan löysin hakkeroimalla hänellä myynnissä olleen h&m:n vyön.
  Sairaan rasittava appi, mä kun oon nimenomaan käyttäjien perään (sama tyyli). Kokoluokitus vaatteissa menee niin rändömisti (ja jotkut vaatteet haluaa isompina tai pienempinä kuin numerotägi ohjais), etten todellakaan oo koko-twinsien perään.
  Brändihaku jumaa kans eikä aina löydä haluttua, muuten se on hyvä lempparimerkkien selailuun.
  Tuntuu niin salamyhkäsen suljetulta paikalta, kun haku on rajattu, eikä voi selaa vapaasti (kuten esim. huuto.netissä). Argh :D Mä haluaisin vaan ostaa!! :D

  Reply
  • Alexa May 25, 2016

   Joo mä kerron kun mä vaan saan laitettua tuotteet myyntiin! Oon kyllä samaa mieltä tosta hausta että se pitäisi ehdottomasti saada kuntoon. Tästä annoinkin heti palautetta ja se on kuulemma sellainen asia josta on tullut muiltakin käyttäjiltä sanomista, eli asia varmasti / toivottavasti korjaantuu pian :) Mutta kyseessä on just suht tuore startup, joten kaikki käyttäjäkokemus ja palaute on varmasti heille todella arvokasta tuotteen kehittämiseksi :) xx

   Reply
 3. VMV May 25, 2016

  Niin ja ehottomasti pitäs olla vaatteisiin materiaalihaku kanssa. Ihan vapaa hakusana-haku samoin.
  Ellen käytä väärin.

  Reply
 4. Lin May 26, 2016

  Moi Alexa! Olisko sulla ollut suositella paria/muutamaa eri tuolia, mitkä voisi soveltua myös työtuoleiksi? Harvemmin tulee kotona töitä tehtyä, joten ulkonäkö voittaa ja siihen uskon sinun osaavan hyvin auttaa :D

  Reply
  • Alexa May 26, 2016

   Mulla on itselläni ollut Magis -merkin Pina -tuoli ja nyt mulla on joku Boknäsin vanha nojatuoli :D xx

   Reply
 5. Kaarin May 26, 2016

  Toi sun tukka on kyllä jotain niin kadehdittavaa :)

  Reply
  • Alexa May 26, 2016

   Voi ihana, kiitos :) xx

   Reply