Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June Feelings

july 2, 2015, outfit

biker-chic2
Tämä taitaa olla toiseksi viimeinen asu Tukholman varastoista. Niin ihanaa olla taas kotona täydessä touhussa! Jostain syystä viihdyn vain paremmin kiireisenä ja aktiivisena, kun lomalaisena. Kai se johtuu siitä että olen vähän sellainen “kaikki tai ei mitään” -tyyppi. Kesäkuu vain lipui ohi ja tuntui ettei saanut oikein mitään aikaiseksi. Se on mulle todella vieras tunne, sillä normaalisti paahdan todella pitkiä päiviä. Aamut alkaa aikaisin palavereilla, sieltä seitsemäksi tunniksi töihin, illalla ehkä salille ja sitten vain blogijuttuja siihen asti että poikaystävä kirjaimellisesti laittaa mut nukkumaan. Toisinaan valitan että ei ole aikaa “katsoa vaikka telkkaria jos huvittaa”, mutta siihen poikaystäväni on todennut että tuskin haluaisin edes katsoa telkkaria. Niin se kai vähän on, tykkään tekemisen meiningistä ja tylsistyn helposti.

Kesäkuussa vietin Tukholmassa paljon aikaa yksin ja laiskistuin, mitä ihmettä? En muista koska sellaista olisi viimeksi tapahtunut! Ehkä se oli toisaalta ihan paikallaan, jotta jaksaa taas paahtaa samaan vanhaan tahtiin. En tiedä missä oli vika, mutta mielestäni asukuvat ei oikein onnistuneet meren toisella puolen. Tiedän että vika ei ole kuvaajassa, sillä ollaan Lindan kanssa kuvattu monet vuodet ja homma yleensä toimii moitteettomasti. Ei vain ollut jotenkin fiilistä. Monesti mun kuvaajat ja kaverit muistuttavat mua siitä että olen liian kriittinen blogimatskun suhteen. Välilllä nimittäin itsekin sokaistuu sille mitä tekee. Ehdin jo miettimään että olenko menettänyt mun blogi -otteen reissussa, mutta onneksi nyt viime päivinä on taas homma luistanut vanhaan malliin. Kai vähän joka työssä tulee ylä – ja alamäkiä.  Mutta onneksi lomat on nyt lomailtu ja tunnen itseni levänneeksi ja super energiseksi taas kohti loppukesää. Kivaa että on vähän päivätöitäkin, jotta pysyy aktiivisena ja tehokkaana läpi viikon. Suurimmalla osalla alkaa lomat nyt heinäkuussa, nauttikaa ihanat!:)

We took these outfit pictures with Linda while I was in Stockholm. It’s much warmer in Helsinki right now, thank god! I can finally start wearing some summer clothes. I’m actually glad I’m back to work, even though I’m not working full time besides the blog. I felt so lazy and passive during my holiday, I couldn’t get anything done. That’s really a weird feeling for me, because usually I’m coming and going 24/7 and I’m super effective. I get usually asked why I’m not quitting my “day job”, because I financially could. I’m working at my mom’s store 3-4 times a week and that’s a perfect job besides the blog, it keeps me active and I’m always taking full advantage of the days I have off from work. I guess I would be much lazier if I would quit my day job and that’s not good for me. It’s good to rest sometimes, but I’m in my best state when I’m active and have a lot of projects going on. 

So I’m really happy to be back in Helsinki and back at work. I already feel more effective and happy! Call me weird, but I like being busy! I guess most of you are spending your holidays now in July? Hope you have a great one!!

rock-chic6rock-chic3rock-chic5

Photos by: Linda Juhola
Céline Sunnies
Iro Jacket (similar here, here and here)
Brandy Melville Top
Tiger of Sweden Jeans (similar here and here)
Topshop Pumps (similar here!)
Saint Laurent Bag
postaus sisältää mainoslinkkejä

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *