JUMPSUIT LOVE

october 1, 2019, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Mietin tossa yksi päivä kun viikkasin pyykkejä, että mitkä vaatehankinnat on olleet vuosien saatossa parhaita – jos asusteita tai takkeja ei saa laskea. Tulin siihen tulokseen että jumpsuitit ovat ehdottomasti olleet kaikista monipuolisempia ja käytetyimpiä vaatteita, jotka menee asusteita riippuen sekä arkeen että juhlaan. Muistan että joskus vielä ajattelin että jumpsuitit eivät sopisi vartalotyypilleni ollenkaan, mutta toisin todella kävi! Itse asiassa yksi Club Monacon jumpsuit on pelastanut mut vaatekriisissä kerta toisensa jälkeen; kerran meidän häiden cocktail-juhlissa, kahdesti lukijatapahtumassa ja lukemattomilla illallisilla. Omani ostin jo muutama vuosi sitten, mutta huomasin että vastaavaa löytyy tälläkin hetkellä Club Monacolta. Lähin Club Monacon liike on Tukholman Mood-ostoskeskuksessa ja sieltä olen myöskin omani ostanut. Suosittelen pistäytymään jos käy Tukholmassa!

I just recently realized that jumpsuits must be the most versatile and worn pieces in my wardrobe. They are easy to style for everyday looks and work equally well for parties. In fact, this cute black one from Club Monaco has saved me from many outfit crisis; once at our wedding cocktail party, twice at a readers M&G event and countless dinners. If you are looking for the perfect jumpsuit to save you from those “I have nothing to wear”-moments I would recommend to check out Club Monaco and &Other Stories, you can thank me later!

Tämä &Other Storiesin jo vuoden vanha jumpsuit on myös ollut päälläni useassa eri tapahtumassa ja se oli myös täydellinen vaate NYC:in reissuun mukaan. Se on niin upea ja imarteleva, että ajattelin ettei sitä olisi enää vuoden jälkeen saatavilla, mutta näköjään se löytyy vielä heidän nettikaupasta ja vieläpä -70% alella.

Celine Sunnies
&Other Stories Jumpsuit -70%
Chanel Bag
Hermès Shoes

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *