JOULU HYVÄSSÄ JA PAHASSA

Eilen fiilisteltiin täällä blogin puolella joulua sisustuksen merkeissä, mutta podin puolella hypättiin aiheessa syvemmälle. Käytiin toki läpi meidän lemppariherkkuja, mutta samalla myös niitä vaikeampia ja ristiriitaisia puolia joulussa – tulipa siinä tirautettua parit kyyneleetkin! Jakso löytyy tuttuun tapaan Soundcloudista, Spotifysta ja puhelimien podcast-appeista. Nauhoitettiin jakso tosiaan ekaa kertaa Tukholmassa, ihan sängystä käsin. Oli ihan super hauskaa nauhottaa noin rennoissa merkeissä ja tuntuu että jutteleminen oli vielä astetta luonnollisempaa. Saatiin niin paljon hyviä ideoita ensi vuoden varalle, eikä malteta odottaa että päästään meidän ideoiden kimppuun.

Huomattiin myös että ollaan Suomen paras podcast -äänestyksessä mukana, eli jos sieltä löytyy NONSENSE-faneja, niin saa käydä äänestämässä. Ollaan jokaisesta äänestä super kiitollisia!

Isn’t Helsinki pretty during the holiday season? I totally love the city centre with all the Christmas lights. I actually took these pictures yesterday evening, when we were strolling around in the Christmas market. Totally love this cozy outfit, it’s like walking around in pyjamas. You can find this cozy teddy coat from H&M, they have such a great selection this year. 

Tässä niinkin tuoreet asukuvat, kun eiliseltä illalta. Käytiin Aadan kanssa vähän joulumarkkinoilla pyörimässä ja hakemassa joulun ensimmäiset glögit. Asu on maailman mukavin, ihan kuin olisi pyjamassa liikenteessä! Takki on H&M:ltä ja huomasin juuri että H&M:llä on koko viikonlopun ajan takit -30% koodilla 9144. Kannattaa siis käyttää hyväksi, jos on takki vielä hakusessa.

Moncler Beanie
H&M Coat
H&M Sweater
Zara Pants (similar here!)
Zara Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Meri December 14, 2018

  ❤️

  Reply
 2. Taija December 14, 2018

  Moi! Mä kävin antamassa ääneni Nonsenselle. Olen lukenut teidän molempien blogeja jo vuosia, varmaan sieltä 2012 saakka. Sit te perustitte podin ja mä ajattelin, et mulla ei ole aikaa niitä kuunnella. En ole siis yhtäkään podcastia aiemmin kuunnellut. No sit mä jotenki keksin, et voisin työmatkalla kokeilla kuunnella. Mun työmatka kestää n. 22 minsaa ja siis siinähän ehtii kuunnella hyvän siivun! Sit vaan kotimatkalla taas jatkuu. Sit olen käynyt pitkillä kävelyllä, ja niillä sitä vasta ehtiikin! ? Ja parin tunnin lenkki menee ihan vilauksessa (ai kun hyvä). Mä olen kuunnellut nyt putkeen kaikki jaksot ja ai vitsi. Suosittelen lämpimästi kaikille!! Aikaa kyllä löytyy edes se 20 minsaa päivästä varmasti. Te puhutte niin rohkeasti tosi vaikeistakin aiheista, mut sit vastapainona saa nauraa kyllä! ? Oon saanut “tutustua” teihin paremmin tän podin kautta ja mä tykkään teistä mun kuuntelumaratonin jälkeen vieläkin enemmän. Huippunaisia!! Kuunnelkaa ihmiset tätä ??

  Reply
  • Alexa December 14, 2018

   Voi kuinka ihana olet Taija! Tulipa hyvä mieli, hurjasti kiitoksia ja ihanaa joulun odotusta! ❤️ xx

   Reply
 3. Lotta December 15, 2018

  Pakko kommentoida sinulle!<3

  Sun blogi on varmasti kaunein ja inspiroivin, mitä olen koskaan lukenut ( ja olen seurannut blogeja vaikka ja kuinka yli 10 vuotta)!

  Olet niin kaunis, aito ja ihanan oloinen! Pysy aina tuollaisena?

  Kiitos että teet tätä!<3 Ihanaa joulua?

  Reply
  • Alexa December 15, 2018

   Voi kuinka ihana olet, kiitos Lotta! ❤️ Ja samoin sinne ? xx

   Reply
 4. Maria December 27, 2018

  Moikka!! Ihanat kengät, bongasin Zaran netistä että ne on alessa ? halusinkin kysyä, että onko tuntunu hyvältä jalassa ja onko varsi joustavaa materiaalia?

  Reply
  • Alexa December 27, 2018

   Siis tuntuu! Oon kävelly noissa ihan sikana, eli suosittelen kyllä ? xx

   Reply