Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULU HYVÄSSÄ JA PAHASSA

december 14, 2018, outfit

Eilen fiilisteltiin täällä blogin puolella joulua sisustuksen merkeissä, mutta podin puolella hypättiin aiheessa syvemmälle. Käytiin toki läpi meidän lemppariherkkuja, mutta samalla myös niitä vaikeampia ja ristiriitaisia puolia joulussa – tulipa siinä tirautettua parit kyyneleetkin! Jakso löytyy tuttuun tapaan Soundcloudista, Spotifysta ja puhelimien podcast-appeista. Nauhoitettiin jakso tosiaan ekaa kertaa Tukholmassa, ihan sängystä käsin. Oli ihan super hauskaa nauhottaa noin rennoissa merkeissä ja tuntuu että jutteleminen oli vielä astetta luonnollisempaa. Saatiin niin paljon hyviä ideoita ensi vuoden varalle, eikä malteta odottaa että päästään meidän ideoiden kimppuun.

Huomattiin myös että ollaan Suomen paras podcast -äänestyksessä mukana, eli jos sieltä löytyy NONSENSE-faneja, niin saa käydä äänestämässä. Ollaan jokaisesta äänestä super kiitollisia!

Isn’t Helsinki pretty during the holiday season? I totally love the city centre with all the Christmas lights. I actually took these pictures yesterday evening, when we were strolling around in the Christmas market. Totally love this cozy outfit, it’s like walking around in pyjamas. You can find this cozy teddy coat from H&M, they have such a great selection this year. 

Tässä niinkin tuoreet asukuvat, kun eiliseltä illalta. Käytiin Aadan kanssa vähän joulumarkkinoilla pyörimässä ja hakemassa joulun ensimmäiset glögit. Asu on maailman mukavin, ihan kuin olisi pyjamassa liikenteessä! Takki on H&M:ltä ja huomasin juuri että H&M:llä on koko viikonlopun ajan takit -30% koodilla 9144. Kannattaa siis käyttää hyväksi, jos on takki vielä hakusessa.

Moncler Beanie
H&M Coat
H&M Sweater
Zara Pants (similar here!)
Zara Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Aada Syrjänen

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *