Josefina Stockholm

josefina-stockholm4josefina-stockholm2 josefina-stockholm5 josefina-stockholm6
Josefina on yksi niistä paikoista täällä johon olen jo pitkään halunnut mennä. Ystäväni Meri on jo vuosia hehkuttanut kesäiltoja Josefinassa, ja viimein pääsin kokemaan sen itsekin! Paikka sijaitsee Djurgårdenin laidalla, aivan Nordiska Museetin takapihalla. Josefinaan voi siis tarvittaessa kävellä, mutta helpointen pääsee 7 ratikalla, joka kulkee Kungsträdgårdenin ja NK:n välistä. Rennoilla sohvilla on ihanaa loikoilla, ihailla auringonlaskua ja nauttia kavereiden seurasta. Josefinasta saa ruokaa ja juomaa, joten siellä voi hyvin viettää iltaa pidemmänkin kaavan mukaan.

Eli jos olet tulossa Tukholmaan kesällä, niin kannatta ihmeessä mennä Josefinaan jos kauniit ilmat osuvat kohdallesi. Listasin Tukholma. fi -sivulle myös suosikkiravintolani täällä Tukholmassa, listan löydät täältä. Kivaa juhannusta kaikille!

Josefina is one of the places I have heard a lot about and I finally got a chance to go there! It’s a restaurant in Djurgården right beside Nordiska Museet. The best way to get to there is to take the tram 7 from Kungsträdgården to Djurgården. I totally love the restaurant, especially when the weather is beautiful. So if you visit Stockholm this summer, be sure to check out Josefina!  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Janica June 19, 2015

  Näyttää ihanalta, tänne on ehdottomasti päästävä! :) Ihastelin paikkaa jo muutamissa muissakin blogiessa.

  Reply
  • Alexa June 19, 2015

   Ah joo todellakin! :D xx

   Reply
 2. Abdullah Teke June 19, 2015

  Kiss Marianna on the cheek for me :p and your pictures are hot as hell

  Reply
 3. Sasha June 19, 2015

  Looks like a lovely restaurant!
  xx

  SASHA

  Reply
 4. Joona June 19, 2015

  Hei onpas kivan näkönen paikka!
  Ei nyt liity aiheeseen, mutta osaisitko vinkata jotain valmistajaa/liikettä , josta sais tyylikkäitä ja hyviä toimistokalusteita (pöytiä,tuoleja)? Mulla on kesätyönä sisustaa yhden yrityksen tila ja haluun koluta kaikki mahdolliset vaihtoehdot :D Kiitti jo etukäteen

  Reply
  • Alexa June 19, 2015

   Laita Zarroon viestiä zarro(a)zarro.fi, niin mun äiti voi laittaa vaihtoehtoja sulle meilitse :) xx

   Reply
 5. Karolina June 20, 2015

  Everything looks so delicious :)

  Reply
 6. Nancy June 21, 2015

  What a lovely little place. The flowers are so pretty! :)

  Reply
 7. Alesya June 29, 2015

  Why you always drink Cola Zero? It is not fashionable. This cola contains aspartame. American Cancer Society believes that aspartame causes a number of health problems, including cancer.

  Reply