January Thoughts

alexa-aavarinneKirjottelin viime vuonna vastaavaan aikaan siitä kuinka rakastan tammikuuta. Se on suorastaan lempikuukauteni, jos nyt kesäkuukausia ei lasketa mukaan. Loppuvuoden kiireet ovat hellittäneet, joululomalla on ehtinyt lepäämään ja keräämään voimia tulevaa vuotta varten, ja kaikki tuntuu niin raikkaalta ja uudelta. Jostain syystä en ole tuntenut stressiä tippakaan, olen nukkunut hyvin ja on ollut sellanen hyvä flow päällä. Jos nyt jostain haluaa valittaa niin onhan täällä kylmää kuin Siperiassa, mutta onneksi vaatetta voi laittaa päälle mielin määrin. Itse asiassa “pukeutumiseen panostaminen” on päässyt ihan uuteen merkitykseen arjessani. Ulkonäöllä ei ole niin kauheasti väliä, kunhan vain on lämmin!

Tässä on mun kuukauden turva-asu, jolla olen uhmannut tätä säätä. Tietysti Timberlandit, kymmenen vuotta vanha Canada Goose, nahkahousut ja Mohair -villapaita. Ja toivottavasti tykkäätte näistä kuvista, sillä mä tykkäsin sen verran että jaoin kahteen eri postaukseen. Myöhemmin tulee sitten värillisiä! ;)

Same time last year I wrote about my love for January. The stress is long gone after sleeping and eating well during the holidays and everything feels so fresh after the year has changed. 2015 was a good year, but I’m feeling extremely excited about 2016. I have been feeling so good the first weeks of January, I can’t wait to experience the opportunities the year 2016 is going the bring. Hope you are feeling as good and as relaxed as I am! 

Here’s my savior during these crazy gold -24°C days. A pair of Timbs, a 10-year-old Canada Goose, leather pants and a cozy mohair sweater. It’s so cold right now, my first priority is to stay as warm as I can!

IMG_6172-2 alexa-aavarinne2 IMG_6139-2

Photos by : Janita Autio

Global Beanie (similar here!)
Canada Goose (affordable version here!)
Samsoe Samsoe Sweater
Malene Birger Pants (affordable version here!)
Timberlands from Zalando*

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. LiisaK January 15, 2016

  MÄ RAKASTAN NÄITÄ KUVIA!!!! Wau!

  Reply
  • LiisaK January 15, 2016

   Niin ja siis tarkennettakkoon, että menin ihan sanattomaks, kun näin nää kuvat, joten ainut hyvä vaihtoehto oli laittaa capslock päälle ja ilmaista mielipiteensä :’D

   Reply
   • Alexa January 15, 2016

    Hahah no todellakin siis! Mä tykkäsin näistä myös ihan hurjasti :D Sen takia oli pakko jakaa ne kahteen postaukseen! xx

    Reply
 2. siiri January 15, 2016

  Oih miten tunnelmallisia kuvia! Mustavalkoisuus toimii näissä loistavasti :-)xx

  Reply
  • Alexa January 15, 2016

   Kiitos ihana! :) xx

   Reply
 3. Sandra January 15, 2016

  Tää ei nyt liity postaukseen, mutta minkälainen sänky sulla on? Aikeissa ois ostaa samantyylinen sängynpääty kuin sulla kun oon sellaisesta jo niin kauan haaveillu, mutta pitäs myös uusi sänky ostaa.. Tyhmä kysymys, mutta se sun sängynpääty on porattu sänkyyn kiinni, eikö? :-D Kiitos jos vastaat :)

  Reply
  • Alexa January 15, 2016

   Meillä on moottorisänky. Mutta siis sängynpäädyn kanssa käy ihan mikä tahansa sänky, että no worries ;) Pääty on “puristuksessa” seinän ja sängyn välissä, eikä siis kiinni missään :) xx

   Reply
 4. Pinja January 15, 2016

  On kyllä aivan upeita kuvia, vau!!

  Reply
  • Alexa January 15, 2016

   Mä tykkäsin myös hurjasti! :) xx

   Reply
 5. Jo January 15, 2016

  Love the dramatic turn of a B&W pic, the wind just played in your favor for a beautiful pic. Dreamy, nostalgic. Good tip on the coat for keeping you warm.

  Reply
 6. Elisa January 15, 2016

  Oi oho mitä kuvia! Ihan käsittämättömän upeita! Mustavalkoisuus passaa näihin tosi hyvin :)

  Ja vitsi jätin vaikka kuinka moneen nettikauppaan kokovahdin Timberlandeista, pakko saada myös tuossa värissä (vaikkakaan väri nyt ei näissä näy haha ;D) – ihanat!

  Reply
  • Alexa January 15, 2016

   Nämä oli kyllä tosi onnistuneet! Noi on huikeet kyllä noi kengät. Samasta asusta tulee ens viikolla vielä värillinen setti, joten don’t you worry ;) xx

   Reply
 7. Emmi January 15, 2016

  Olemme lähdössä Dubaihin helmikuussa. Voisitko tehdä postauksen entertainer-appin ravintoloista, joissa kävitte ja jonkinlainen arvostelu niistä. Iso kiitos!

  Reply
  • Alexa January 15, 2016

   Heippa! Ei ole mitään kuvamatskua, niin ei oikein onnistu enää valitettavasti! Kannattaa katsoa Tripadvisorin lista, se yleensä pitää hyvin kutinsa. Appista löytyy paljon Tripadvisorin top 25 ravintoloita. Mukavaa matkaa! :) xx

   Reply
 8. pakkasakka January 15, 2016

  Hyvin samanlaisella asulla menty: Beige Goose, mustat Balmuirin pipo ja huivi sekä lämpimimmät talvikenkäni i k i nä, villavuoriset Palladiumit! Yllättivät mut täysin, Timberlandit oli liian kovat ja laitoin kiertoon, Lilous-Hertan vinkistä tsekkasin P:t ja pam, uusi ihastus oli syntynyt:D Ovat vielä aivan loistavat pitkiin lenkkeihinkin vaikkei ensinäkemältä uskois. Mä tykkään kun saa pakkasilla pukeutua oikeen robustisti;D

  Reply
  • Alexa January 15, 2016

   Noni loistavaa :D Eipä tarvitse aamulla paljon miettiä mitä päälle laittaa, kun ei ole oikein vaihtoehtoja haha! xx

   Reply
 9. Mona January 17, 2016

  Aivan mielettömän IHANAT kuvat <3 Mikä fiilis!! <3 :)

  Reply
  • Alexa January 17, 2016

   Kiiitos Mona!! :) xx

   Reply