Interior Inspiration

Olen viime päivinä selannut Pinterestiä ihan hullun lailla, enkä malta odottaa että pääsisin jo sisustamaan uutta asuntoa. Nykyisen asunnon sisustamisessa meni melkein pari vuotta, ja uudessa on vielä huomattavasti enemmän neliöitä… Eli pitkä projekti tulossa, mutta mielestäni sisustuksen ei tulisikaan koskaa olla täysin “valmis”. Elämäntilanteet muuttuu ja tilanne elää, joten on luonnollista että sisustuskin muuttuu siinä sivussa. Mä olen myös sellainen säätäjä, että jos multa kysyy niin koti ei koskaan ole valmis! Tosin ehkä se on juuri se kantava syy siihen miksi mamma on pitänyt sisustusputiikkia pystyssä  jo kaksikymmentäviisi vuotta.

Huh näkisittepä tämän nykyisen asuntomme! Sohva myytiin (kaikki myynnissä olevat huonekalut löytyy täältä) alta aikayksikön, joten toinen jalka on jo niin sanotusti muuttokuormassa. Olohuone on siis tyhjillään, tosin erkkeri on täynnä kaikennäköistä rompetta… Myöskin telkkari sai väliaikaisen paikan makuuhuoneesta, joten täällä on todella paikat sekaisin. Epäjärjestys ei tosin haittaa mua ollenkaan, sillä katse on jo kirkkaasti uudessa asunnosssa!

I’ve been scrolling Pinterest endlessly during the past few weeks. I can’t wait to get my hands on the new apartment! I’m so inspired and I’m sure that all the waiting will be worth it. 

Our current apartment looks so messy at the moment! We already sold some of our furniture and our living room is filled with plastic bags and boxes… So I won’t be taking much photos here anymore, but fortunately we have tons of inspiring photos on Pinterest. 

INTERIORINSPO
Pictures: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Anna November 22, 2014

  Apuaa kaksikymmentäviisi kirjoitetaan yhteen! :D Sori, pisti silmään!

  Reply
  • Alexa November 22, 2014

   Totta kai! Inhimillinen virhe, kun postausta kirjoittelee yhdeltä yöllä :D xx

   Reply
 2. LadyBlue November 22, 2014

  Niin, muttuuhan ihmisen vaatetyylikin, miksei myös sisustus :) Mua ainakin piristää kun vähän tekee muutoksia kotiin. Tietysti on hyvä, jos isot elementit on mieluisia ja ajattomia niin niiden päälle voi rakennella uusia juttuja. Muuton yhteydessä toki tulee helpommin hinku uusia niitä kalliimpiakin huonekaluja.

  Reply
  • Alexa November 22, 2014

   Nimenomaan juuri näin! :) xx

   Reply
 3. Marika November 22, 2014

  Hei! Onko flossin ase valaisimet myyty? :)

  Reply
  • Alexa November 23, 2014

   Ei oo vielä, niistä taistellaan! :D xx

   Reply