Interior Inspiration

Ehdottomasti paras vinkki minkä voin remontoijalle tai sisustajalla antaa on Pinterest. Siellä on niin helppoa selailla eri ideoita, ja laittaa niitä talteen omiin kansioihin. Itse uppoudun Pinterestin maailmaan päivittäin, sillä sen selailu on mulle yksi tapa rentoutua. Tosin yleensä selailun jälkeen onkin jo niin inspiroitunut, että ei ole enää rentoudesta tietoakaan haha. Pinterest on hyvä tapa visualisoida projekteja, ja saada selkeämpi kuva omasta tyylistä ja “tarpeista”.

Ensimmäisen asuntoprojektin kohdalla olin todella hukassa, mutta Pinterestin myötä löysin pikku hiljaa oman tyylini – ja pian kaikki olikin täysin selkeää. Nyt omaan jo vahvan oman maun ja tyylin, mutta Pinterestistä saa silti mitä mainiompia ideoita esimerkiksi säilytysratkasuihin. Suosittelen kokeilemaan!

P.S. Remppablogissa uusi postaus! 

I’m in love with Pinterest. When we started renovating our first apartment I was really lost with everything before I found Pinterest. Pinterest is definitely a great tool for finding inspiration and your own style – it’s like a interactive magazine. When I told my mom about Pinterest she was totally blown away. Now she doesn’t buy that much magazines, but she loves to pin inspiring pictures on Pinterest. I really love to check my readers’ accounts there, so let me know if you have one! :)

P.S. Now post on the apartment blog!
interiorinspo2Photos: Pinterest

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 comments

 1. Asmaa November 2, 2014

  Pinterest is a lifesaver! I’m getting a tiny studio apartment soon so it’s helping a lot with decor inspiration and ideas!

  Reply
 2. Ms. Valkea November 2, 2014

  Ihania kuvia! O milenkiintoista seurata sisustusurakkaasi, vaikkei itselle aihe olekaan mitenkään ajankohtainen :)

  Reply
 3. Elina November 3, 2014

  Moikka! Selailen joka päivä sun pinterestiä ja ihastelen kaikkia inspiskuvia mitä oot löytäny, ja pakko kysästä millä hakusanalla haet kuvia? Kiitos :)

  Reply
  • Alexa November 3, 2014

   Heippa! Kiva kuulla :) Mä seuraan tosi monia ja niiltä vaan pinnailen menemään :) Ellen sitten juuri satu etsimään asiasta x inspiraatiota :) xx

   Reply
 4. Shona November 9, 2014

  http://www.pinterest.com/whatbutdesign/

  Love your interior inspiration, beyond scandinavian chic.

  Reply