IN ACTION UPDATE

Noniin nyt saatte vihdoin tilannepäivityksen työmaalta! Miehet ovat olleet hommissa viime tiistaista perjantaihin, ja aika paljon he ovat saaneet aikaiseksi. Tarkemmin ottaen yhtä paljon kun me saimme viimeksi kahdessa kuukaudessa. Näyttää siis siltä että remontti voi valmistua jopa etuajassa, joka olisi historiallinen hetki remppaajien keskuudessa. Kaikki seinät on nyt siis kaadettu, ja tarvittavat oviaukot avattu. Alkaa pikku hiljaa konkretisoitumaan omat suunnitelmat, kun näkee remontin kulun paikan päällä.

Tällä viikolla löydään sähkösuunnitelma lukkoon, ja työmiehet jatkavat projektiaan tasoitusten ja seinien rakentamisen merkeissä. Ihanaa että viimeinkin hommat etenee! Menen taas loppuviikosta kuvailemaan, ja teen tänne tilannepäivitystä remontin kulusta.

The renovation started last Tuesday and gosh they are quick! All the unnecessary walls are down and the new doorways are fixed. This week it’s time to start building the new walls and fixing the old surfaces. At first we thought that we would be moving in early March, but it seems like the renovation could be ready earlier. Fingers crossed! 
eteinen
Eteisestä katsottuna. Vasemmalla olohuone (mites toi kylpyamme?!) ja oikealla keittiö. Perällä näkyy työhuone ja kylpyhuone. Päätettiin muuten napata työhuoneen kulmasta toi 60cm pois, jotta saadaan lisää tilaa tohon ahtaaseen “käytävään”.  Tulee heti enemmän tilantuntua eteisestäkin katsottuna.  Työhuoneen ovi tulee siis samaan linjaan 60cm syvien vaatekaappien kanssa, mikä on itse asiassa aika kiva ratkaisu.  olkkari
Olkkari. Vasemmalla näkyy sisäänkäynti eli siihen väliin tulee 90cm seinä ja eteisen vaatekaappi. Olohuone on tosiaan 20 neliöä eli vähän isompi miltä näissä näyttää!
makkari
Makuuhuoneen uudistuksia. Vaatehuoneeseen on nyt tehty läpikulku kylppäriin, ja vaatehuoneen ja makkarin välistä oviaukkoa on nostettu. Kylppärin puolelle tulee tietysti ovi, mutta makkarin puolelta vaatehuone jätetään “auki”. Myös 60cm tukirakenteet on laitettu valmiiksi, ja käytävää jää 140cm kaappien väliin. Myös Makuuhuoneen ja olohuoneen välistä oviaukkoa on suurennettu isoja pariovia varten, ja se itse on asiassa on prikulleen samankokoinen vaatehuoneen oviaukon kanssa.
kylppari
Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä on kylpyhuone! Se on kokenut kyllä aika suuren muodonmuutoksen jo nyt. Puolet kylppäristä oli seinäänrakennettujen kaappien peitossa, ja WC oli alunperin erikseen. Päätettiin yhdistää WC ja kylppäri yhdeksi isoksi tilaksi, jotta saadaan käytävän hukkatila hyötykäyttöön. Kylppärissä on siis kaksi sisäänkäyntiä, kuvassa näkyy vaatehuoneeseen menevä oviaukko ja kuvat on otettu olohuoneen puolelta tulevasta sisäänkäynnistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. cecilia November 3, 2014

  Moikka Alexa!
  Pakko sanoo että pidän hirmuisesti sun blogista, sekä sun “tavallisesta” että tästä “remppablogista”. Tapasi kirjoittaa, ja sun kuvat luo ihanan tunnelman ja tänne on kiva tulla inspiroitumaan ja ihailemaan.
  Jatka samaan malliin!!
  Kiitos paljon, oot huikea!

  Reply
  • Alexa November 3, 2014

   Voi kuinka ihana kuulla, suurkiitos Cecilia! :) xx

   Reply
 2. adele November 4, 2014

  Nää remppapostaukset on mun suosikkeja!

  Nostan hattua teidän rohkeudelle ja viitseliäisyydelle. Onneksi teillä on tehokkaat työmiehet siellä auttamassa :) Lopputuloksesta tulee taatusti upea!

  Me aiotaan myös kaataa yksi väliseinä, jotta saadaan lisää avaraa tilaa. Nyt meillä on pimeä eteishalli ihan tyhjänpanttina. En yhtään tykkää kapeista, sokkeloisista tiloista, kun ei niillä oikein ole kunnon käyttöä.

  Kiitos hyvästä blogista!

  Reply
  • Alexa November 4, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Tsemppiä projektiin! xx

   Reply
 3. xod November 6, 2014

  Nää remppapostaukset on ehdottomasti mun lemppareita!!
  Ihanaa kun kerrot kaikesta näin yksityiskohtaisesti :)
  Unelmani on joskus itsekin remontoida joku kämppä noin itselleni ihanaksi… :)

  Reply
  • Alexa November 6, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) xx

   Reply