I’M BACK

december 29, 2019, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Meikä on palannut takaisin lomalta! Kolme viikkoa reissussa meni yllättävän nopeasti, kun kohteita oli kolme ja tekemistä ja näkemistä riitti. Aloitettiin reissu siis Los Angelesista, jossa oltiin alkuun kolme päivää. Siitä teinkin oman postauksen. Losin jälkeen matka jatkui San Franciscon lähistölle, jossa oltiin melkeinpä viikko. Joksu kävi Stanfordissa koulua ja mä pyörin sateisessa San Franciscossa kaupunkiin tutustuen. Ystäväni piti tulla alkuun moikkaamaan, mutta hän jäi flunssan takia ymmärrettävästi kotiin toiseen osavaltioon.

Alkuun ajattelin että mitäköhän ihmettä mä siellä keksin, mutta lopulta olikin todella mielenkiintoista pyöriä täysin tuntemattomassa kaupungissa yksin, vailla agendaa. Vaikka paljon reissaankin, niin en ole koskaan ollut kohteessa yksin lomalla. Työmatkalla kylläkin, mutta ne on yleensä niin tarkkaan aikataulutettuja nopeita reissuja, että kokemuksia ei voi keskenään verrata. Neljän päivän aikana inspiroiduin hurjasti ja tein paljon havaintoja, josta tulee ihan oman postauksensa. Voisin todellakin kuvitella matkustavani vielä joskus yksinäni, ei se ollutkaan yhtään niin yksinäistä tai tylsää, mitä olisin kuvitellut.

San Franciscosta matka jatkui vielä Meksikon Caboon, jossa nähtiin ensimmäisen kerran kunnolla aurinkoa moneen viikkoon. Losissa ja San Franissa tosiaan satoi päivä toisensa jälkeen, joten Meksikossa päästiin vasta kunnolla lomamoodiin. Tosin mulle iski bakteeri heti ensimmäisenä lomapäivänä, joten loman alku meni sänkypotilaana. Onneksi antibiootit kuitenkin tepsi nopeasti ja sain kuumeen selätettyä. Meksikossa oli kyllä sen jälkeen ihan huippua, mielettömiä makuelämyksiä ja kauniita auringonlaskuja. Meksikon asuista teen vielä oman koosteen tänne, kun niistä tuli sen verran kyselyitä IG:n puolelle. Kaikki InstaStoriesit koko matkalta on tallennettu USA-tägin alle, jos haluatte kurkkailla vinkkejä sieltä myöhemmin.

Mutta nyt olen tosiaan takaisin kotona Helsingissä ja on täälläkin ihanaa! Taas osaa arvostaa tuplasti sitä, että raikasta juomavettä saa suoraan hanasta ja kadut on ruuhkattomia ja puhtaita. Plus tietysti omaa aamukahvia, jota ei vaan pysty mikään Starbucks voittamaan.

Celine sunnies
Toteme Coat
Toteme Sweater (similar from &Other Stories)
Toteme Leggings
&Other Stories Boots
Hermès Bag

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *