I’m a Brunette

Terveisiä kampaajalta! Päätettiin Hannen kanssa repästä, ja laitettiin mulle astetta tummempi tukka näin syksyn kunniaksi. Tyvessä on samaa kun aina ennenkin, mutta laitettiin tällä kertaa latvaankin hiukan aikaisempaa tummempaa. Lopputulos on siis “liukuva”, mutta kuitenkin selkeästi aikaista tummempi. Tykkään tästä ihan super paljon, ja tämä itse asiassa vastaa aikalailla mun omaa väriä.  Joskin se oma väri ei ole ehkä sävyltään yhtä kaunis, mitä Hanne sai Peilissä aikaiseksi. Olen myös huomannut että viime aikoina on tullut käytettyä sivujakausta paljon enemmän! Keskijakaus on ollut mulle itsestäänselvyys jo monta vuotta, mutta  vaihtelu todella virkistää.

Laitoin eilen remppablogiin postauksen ensimmäisestä sisustusostoksesta, ja tänään vuorossa on eteisen uusittu pohja!

I got my hair fixed this week! I’m still into the dark ombre look so we sticked with the same recipe, though we added a hint of  darker brown to the roots.  I think that this is definitely the perfect color for the fall, do you agree? :)

hair123
 Hair: Hanne / Peili Hiussali (yhteistyö)

Photos by: Pasi Haaranen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 comments

 1. Magda October 26, 2014

  Perfect color! You look beautifullllllllll <3

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Thank you so much Magda! :) xx

   Reply
 2. Barbora Ondrackova October 26, 2014

  Looks so much better Dagmar :)

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Haha thank you! :) xx

   Reply
 3. Katariina October 26, 2014

  Aivan upea väri!! Korostaa tosi kauniisti sun kasvonpiirteitä :) Vaihtelu tekee aina ihmeitä vaikka ei ookkaan isosta muutoksesta kyse. Pirteää sunnuntaita sulle!!

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Nimenomaan! Kiitos paljon, sitä tarvitaan kun ulkona on noin harmaata haha :) xx

   Reply
 4. Pia October 26, 2014

  V.A.U! :) Upea!

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Haha kiitos! Hyvää työtä Hannelta jälleen kerran :) xx

   Reply
 5. LadyBlue October 26, 2014

  Eiiiii sinne meni kesäblondi ;) No tuleehan se kesä taas! Leppoisaa sunnuntaita!

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Hahah joo :D Samoin sinne! xx

   Reply
 6. Liisa October 26, 2014

  Oi näyttää upealta! :)

  Reply
 7. Salla October 26, 2014

  Looks good! Väri tosi nappiin, ei liian iso muutos vaan just sopiva. Ei näytä siltä, että olisi liian radikaalisti leikitty sävyillä ja väreillä, vaan sopii sun kasvoille, jos tiiät mitä tarkoitan. Itseasiassa voi olla, että mun pitää kans ottaa yhteyttä Peiliin hiusten värjäämisestä, tuntuu nimittäin, että oma kampaaja ei ole viime aikoina ollut mun kanssa samalla aaltopituudella. :D Alkuun kun laitettiin ombre vuosia sitten, meni se niin kun pitikin. Osa kavereista oli ihan ihmeissään, että miten mulla voi olla vaaleat latvat. Uutta ja ihmeellistä. Nykyään tää trendi on levinnyt kaikkialle ja koko ajan näkee omaa silmää miellyttävämpiä värjäyksiä entistä enemmän. Mulla tosin lähtötilanne on tummemmasta tyvestä vaaleampaan, joten se on aina vaikeampi, eikä niin nopeasti muutettavissa kun näin toisinpäin. Oon vaan aika vakuuttunut, että Peilissä saisin enemmän sitä mitä haluan :) Pähee karvatakki kans, mistä tommosen löytää?

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Kiitos! Olen itsekin lopputulokseen aina tyytyväinen, tosin en ole Peilistä koskaan lähtenyt tyytymättömänä! Suosittelen todellakin käymään siellä, uskon että ne taikoo sulle vähintään yhtä upean värin kun mullekin! :) xx

   Reply
 8. Miiii October 26, 2014

  Tosi nätti väri

  Reply
 9. Bitisho October 26, 2014

  Looks really pretty!
  Idk if it’s just me but it makes your face looks so much softer, if you know what i mean haha

  Take care xx

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Haha yeah maybe, because it’s closer to my natural shade :) You too! xx

   Reply
 10. Sasha October 26, 2014

  Looks great! I also usually go for a bit darker shade for fall!
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Exactly haha! :) xx

   Reply
 11. Miss Dior October 26, 2014

  Moikka :) Odotan tosi paljon, että rupeet kuvaamaan videoita :) esim my day-tyyppisiä ( miten kävelet vaikka jossai Stadissa tai Tukholmassa tai missä vaan ja juttelet random-jutuista :D ja miten käyt vaikka jossai syömässä yms.. sellaisia arkielämävideoita ois kiva nähdä :) ) ja tykkäisin paljon, jos tekisit jotain videoita joissa vain puhut kivoista asioista. Jotenkin minusta tuntuu, että ostosten näyttäminen videolla ei oikein oo sun tyyliin, mutta esimerkiksi kuukauden lempituotteet ja erilaisia hauskoja videoita inspiraatiosta, kuulumia ja muuta :) odotan kovasti jos niitä joskus tulis :)

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Joo alan kyllä tekemään pian! Just sovittiin Pasin kanssa että kuvataan joku päivä! Tosin haluan tehdä videot laadukkaasti ja opetella editoimaan kunnolla, joten saattaa jokunen viikko mennä ennenkun saadaan niitä ulos. Mutta joo tulossa on haha! :) xx

   Reply
 12. Tinja October 26, 2014

  Todella nätti ja luonnollinen väri! Luulin ekaks otsikon vuoks että olit värjännyt kauttaaltaan esim. tumman pähkinänruskeaksi. Sekin varmaan sopis sulle :)

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Mä tykkään kans hurjasti! Joo haha vähän hämäsin :D xx

   Reply
 13. Tintti October 26, 2014

  Hyvältä näyttää! :)

  Reply
 14. Noora October 26, 2014

  Tämä kysymys menee nyt vähän postauksen aiheen vierestä mutta olen jo kauan ihastellut teidän olkkarin upeaa marmoripintaista sohvapöytää- mistä se mahtaisi olla? :)

  Ihanaa syksyä x

  Reply
  • Alexa October 26, 2014

   Se on Zanotan valmistama, ja Aerosta (liikettä ei ole enää…) ostettu vuosia sitten! Meillä on Zarrossa hieman vastaava, jota saa kolmella eri jalkavaihtoehdolla (messinki, kromi tai musta). Suosittelen tsekkaamaan! :) xx

   Reply
 15. Annuschka October 27, 2014

  The hair color looks so natural! I like it!

  Reply
 16. Jemppa October 27, 2014

  Ihana tukka kerrassaan, sopii kuin nenä päähän sulle! :) Saanko kysyä, mitä sävyä tuo ruskea on? Se on juuri täydellinen.

  Reply
  • Alexa October 27, 2014

   Haha, kiva kuulla! Tukkaan laitettiin kolmea eri sävyä, ja mulla ei ole mitään hajua mitä ne oli :D Kannattaa siis suunnata Peiliin, jos kiinnostaa vastaava setti!:) xx

   Reply
 17. Julia October 27, 2014

  Vau! Todella kaunis! Hei muuten, jos toiveen saa esittää niin lisää jotain terveellisiä reseptejä (esim leivonta-reseptejä) Healthy Banana Bread on ihan mun suosikki, sairaan helppo ja hyvä, joten kiitos siitä että voi joskus ihan hyvälläkin omalla tunnolla syödä herkkuja!

  Ihanaa viikkoa!

  Reply
  • Alexa October 27, 2014

   Kiitos :) Haha joo pitää inspaantua taas noiden suhteen, en oo pitkään aikaan kokeillut mitään uutta! :) Samoin sinne! xx

   Reply