IKEA FINDS

Multa monesti kysytään että missä pihistän, kun tunnun panostavan sisustuksessa niin moneen asiaan. Tottahan se on. Mieluummin säästän pidempään ja ostan jotain mitä oikeasti haluan väliaikaisen sijaan. Se on järkevämpää sekä taloudellisesti että eettisesti, vaikka onkin kärsimättömälle välillä vaikea paikka. Kyllä mä myös jossain pihistän! Tehtiin Mariannan kanssa eilen Ikeaan reissu ja sieltä tarttui mukaan perusjuttuja. Ikeasta hamstraan yleensä kynttilöitä ja tuikkuja, servettejä ja sisätyynyjä. Asioita joissa voi mielestäni aivan hyvin pihistää. Meidän skumppalasit on myös Ikeasta, sillä niitä on ihan hurja määrä kaikkia juhlia varten. Niillä on skoolattu mun rippijuhlissa, ylppäreissä, meidän tupareissa ja muissa juhlissa. Jos yksi lasi menee rikki (mikä on enemmän kuin todennäköistä juhlallisissa olosuhteissa) niin se ei ole niin justiinsa.

I like to invest in furniture and decoration, but when it comes to accessories it’s fine to skimp sometimes…We went to Ikea with Marianna yesterday and we bought the things we usually get from Ikea: Candles and tealights, cushions and flowers. I also have a ton of champagne glasses from Ikea, because we needed to get a lot of them when I graduated years ago. They have been in use in many occasions; my graduation party, our housewarming parties, birthdays and so on… They are so inexpensive yet good-looking and it doesn’t matter if one breaks every now and then. What’s your favorite thing from Ikea?

ikea-tyyny
Pörrötyyny on ollut ostoslistalla jo ties kuinka kauan! Ei ole löytynyt Zara Homesta tai Hemtexistä, mutta Ikeasta tärppäsi! Sen kaveriksi haluan vielä Chhatwal & Jonssonin mustavalkoisen tyynyn ja ehkä Missonilta kullanvärisen tyynyn. Hyvä tulee!
ikea-glimmaikea-sisatyyny

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Pinja May 18, 2015

  Mäkin kattelin viime Ikea-reissulla tota ihanaa karvatyynyä, mutta ainakin vielä jätin sen hyllylle. Tota kuvaa katsoessa tulee kyllä sellainen fiilis, että ehkä pitäisi käydä hakemassa se kotiin asti :D

  Reply
  • Alexa May 18, 2015

   Haha se on IHANA! :D xx

   Reply
 2. Ada Alina May 18, 2015

  Hei! Tuli mieleen kysyä tuota upeasti rempattua uutta asuntoanne ihastellessa; häiritseekö sinua jos sisustuksessa on tehoste-metalleina sekä kultaa että hopeaa? Esimerkkinä koristeellinen kultareunainen peili, ja keittiön hopeiset/teräksiset asiat? :) Omaa silmää kun tuollaiset jutut häiritsee vähän liiankin kanssa!

  Reply
  • Alexa May 18, 2015

   Ei mua häiritse yhtään! Messinki ja kromi sopii hyvin yhteen. Olisi ihan överiä jos kämppä olisi täynnä vaan messinkiä :) xx

   Reply
 3. Roos May 18, 2015

  I love the cushion!

  Reply
 4. Maiju May 19, 2015

  satutko muistamaan ton karvatyynyn ‘nimeä’ kun netistä ei löytynyt tota? :-)

  Reply
  • Alexa May 19, 2015

   Hitsi ehdin jo heittämään liput ja laput veke. Ei näköjään oo netissä joo… xx

   Reply
 5. Liis Sults May 19, 2015

  Ikean sisätyynyt(untuva) ovat parhaat!:)

  Reply
 6. Katja May 19, 2015

  Ikea onkin hyvä ratkaisu aina välillä. Minäkin “luotan” IKEAn skumppalaseihin samaisesta syystä kuin sinä.
  Minun on ollut mielessä kysyä teidän ruokapöydästä pari juttua. Jos jaksat tällaiseen vastata. :)
  Eli kuinka suuri sen halkaisija on? Ja montako olet saanut pöydän ääreen mahdutettua syömään esim juhlissa?
  Aurinkoista päivää!
  Katja

  Reply
  • Alexa May 19, 2015

   Jeps! Halkasija on 130cm ja siihen mahtuu kuusi istumaan :) xx

   Reply
   • Katja May 19, 2015

    Kiitos!
    Haaveilu pyöreästä pöydästä saa siis jatkoa. :)

    Reply
 7. Annika August 1, 2017

  Onko nuo sisätyynyt höyhentä vai vanua? Oon harkinnut Ikean höyhensisätyynyjen ostoa. Onko ko. tyynyt pysyneet hyvinä, ettei oo hajonnu saumoistaan? Ps. Ihana blogi Sinulla! :-)

  Reply
  • Alexa August 2, 2017

   Höyhentä on ja hyvin toimii vieläkin! Kiitos kovasti! ? xx

   Reply