Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANA KESÄ

may 21, 2019, helsinki

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakoti

Vanha sanonta pitää kyllä minusta paikkansa: Kodissa tärkeintä on sijainti sijainti, ja sijainti. Haha, toki sisustusfriikkinä vannon myös kotoisan ja oman näköisen sisäpuolenkin nimeen, mutta asunnon sijainti on myös elämän sijainti.

Napattiin nämä kuvat loppuviikosta, kun päästiin nyt viimein nauttimaan kunnon kesäsäästä, missäpä muuallakaan kun Eiranrannassa. Yksi parhaista asioista meidän Lumo-kodissa onkin nimenomaan sijainti, jonka merkitys erityisesti kesällä korostuu. Viime kesänä ei tosiaan päivää ollut, jolloin en olisi käynyt Löylyssä tai Birgitassa hengailemassa ja Padeliakin tuli “pelattua” myös useasti viikkossa. Pelattua lainausmerkeissä siitä syystä, että viime kesänä meillä ei ollut pelin säännöistä kauheasti havaintoa, kunhan palloteltiin – ehkä tänä kesänä päästäisiin kunnolla tosiaan pelaamaankin? Se on niin hauskaa! Meidän kodista on tullut nimenomaan sijainnin vuoksi meidän koko kaveriporukan tukikohta, täältä kun on helppo lähteä nimenomaan vaikka Löylyyn illanviettoon (olen vissiin lupautunut jo järjestämään neljät istujaiset meidän terassilla kesän aikana…) tai rantaan kävelylenkille. Nyt kun vaan tämä ihana kesäsää vielä jatkuisi, niin avot. Meikäläinen ei taida heinäkuun aikana kauheasti täältä poistua, eli rannassa törmätään! ❤️

One of my favorite things about our home is its location. We live close to the Eira seashore and I must say, it is the best part of Helsinki for spending summer days and evenings. Last summer I visited countless times the cozy restaurants and cafés by the sea and played padel with my friends many times a week. Our home has actually become a “basecamp” for my friends during summer time since it’s easy to gather there and head out to enjoy the sun and the sea breeze or to Löyly for a night out later in the evening. Let’s see how many times I will leave my lovely hoods these next two months since everything needed for a perfect summer day is just around the corner!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *