Alusvaatteisillaan

[kaupallinen]

kaupallinen yhteistyö Pierre Robert

Täytyy myöntää että vähän jänskätti lähteä alusvaatekampanjaan mukaan, koska “ai minä alusvaatteisillani kymmenien tuhansien ihmisten pällisteltäväksi?” Mutta onhan sitä hitsi vie bikineissäkin kuvattu monet kerrat, eikä siinä ole ollut mitään kummallista! Mikä tekee alusvaatteista niin paljon henkilökohtaisemman? Johtuuko se siitä että bikineissä me pyöritään rannalla muutenkin tuntemattomien ihmisten edessä ja alusvaatteissa meidät näkee vain harvat ja valitut – vaikka kangasta on loppuen lopuksi vakiomäärä. Se oli ainut lopputulema joka tuli mieleeni. Loppupeleissä näitä oli ihan super hauska kuvata, eihän Janitan kanssa voi koskaan olla jäistä!

Syy miksi kampanjaan halusin lähteä löytyi alusvaatteiden yksinkertaisuudesta ja mukavuudesta, siinä kaksi itselleni olennaisinta asiaa kun valitsen alusvaatteita. En paljoa yksityiskohdilla revittele, nimittäin itselleni tärkeintä on se että alusvaatteet toimivat kaikkien vaatteiden alla (jotta liivejä ei tarvitse miettiä asun mukaan) ja että niitä ei edes päivän aikana ajattele. Tässä Pierre Robert on mielestäni onnistunut mielettömän hyvin. Pierre Robert on tosiaan alusvaatteiden markkinajohtaja Norjassa, ja tuotteet ovat erittäin suosittuja myös Ruotsissa. Tänä keväänä alusvaatteet lanseerataan Suomessa, mahtavaa! Mallistoon kuuluu useita erilaisia luomupuuvillaisia alushousuja, ylellisestä ohuesta microfiber-materiaalista valmistettuja alushousuja, pehmeät kaarituettomat t-paitaliivit ja toppi. Valitsin näistä suosikkini ja esittelen ne nyt teille. Muista kurkata postauksen lopusta löytyy myös huikea arvonta.

I wanted to show you my new favourite lingerie! I have been always a fan of really simple and comfy undies and I’m happy to be collaborating with Pierre Robert – the leading underwear brand in Norway. They really make the most comfortable underwear, which I love to wear on a daily basis. To me it’s important that underwear is practical, because I don’t want to consume a lot of time during the busy morning to play around with my clothes. Pierre Robert really nailed the simple and comfy underwear game and no wonder the brand is so popular in Scandinavia. 

[group]

[half]

Cotton Hipster Invisible Lace
Suosikkini alushousuista oli puuvillasta valmistetut alushousut, joissa on kaunis pitsireunus. Alushousut ovat todella mukavat ja huomaamattomat päällä. Pakko myös mainita että mielestäni ne imarteli takamustani! Kyseinen tuote on saatavilla päivittäistavarakaupoista.
I love the Cotton Hipster Invisible Lace undies. They are so comfy and invisible and they totally flatter my body type.

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Soft Bra

 

Soft Bra löytyy kahdessa eri värissä eli pearl pinkinä sekä mustana, muutahan ei tarvitakaan? Itse tosin käytän vaaleita vielä enemmän, sillä vaikka ne ei ole seksikkyydellä pilattu niin ne menevät takuulla jokaisen vaatteen alle. On myös mainitsemisen arvoista että liivit saa tarvittaessa taakse ristiin, jos asu niin vaatii. Nämä peittävät rinnan hyvin ja tukevat juuri tarpeeksi, ja saumattomuus sekä pehmeä materiaali takaavat täydellisen käyttömukavuuden – love it!

 

Soft bra is available in two different colors, pearl pink and black – that’s all you need. I use pearl pink a bit more, because it goes underneath every clothe I own. The soft bra is so comfy to wear as well!

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Arvonta
Mahtavaa että pääsen taas järjestämään teidän kesken arvonnan. Laitetaan tällä kertaa jakoon setti Pierre Robertin alusvaatteita kolmelle teistä. Kerro kommenttiboksissa lyhyesti että mikä saa tuntemaan olosi mukavaksi, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy tänään klo 23. Päivitän voittajan tähän postaukseen ja otan sähköpostitse yhteyttä. ARVONTA ON PÄÄTTYNT. VOITTAJAT: JANIKA, PEPI JA NOORA
Alusvaatteet saatavilla verkkokaupasta pierrerobert.fi sekä päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

[/half]

[/group]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

194 comments

 1. lillamyyy March 4, 2018

  Kauniit ja istuvat vaatteet saa tuntemaan mukavaksi!

  Reply
 2. Laura March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet ja aluusvaatteet :)

  Reply
 3. Miia March 4, 2018

  Hyvin valittu, imarteleva ja ennen kaikkea tilanteeseen sopiva asukokonaisuus saa minut aina tuntemaan oloni mukavaksi myös hankalissa tilanteissa!

  Reply
 4. Lotta March 4, 2018

  Mukavuutta on sohvalla löhöily talvireippailun ja saunan jälkeen. :)

  Reply
 5. Jenna March 4, 2018

  Hei,
  Olon mukavaksi saa juuri mukavat ja hengittävät alusvaatteet. Lisäksi vaatteet eivät saa kiristää eikä puristaa. On myös kiva olo, kun hiukset laitettu ja kevyt meikki ?

  Reply
 6. Mea March 4, 2018

  Harmi, kun koot lähtevät 70 ylöspäin, olisi kiva saada lisää valikoimaa pienen ympärysmitan liiveihin.

  Reply
 7. Aino March 4, 2018

  Mukavaksi olon tekee sauna ja avantouinti, johon olen jäänyt tänä talvena koukkuun!

  Reply
  • Soikku March 4, 2018

   Alusvaatteissa tärkeää on oikea koko ja hyvä istuvuus, jolloin niitä ei tarvitse päivän aikana ajatella.

   Reply
 8. Julia March 4, 2018

  Oloni mukavaksi saa itsevarma olo. Siihen vaikuttaa sitten taas omalla kohdallani puhdas iho, onnistunut meikki ja kampaus, energinen olo hyvin nukutusta yöstä ja terveellisestä ruokavaliosta, sekä vaatevalinnat. Alusvaatteetkin pelaavat tärkeää roolia muiden vaatteiden pohjana. Ikävät rajat tai huono istuvuus ovat pahimpia!

  Reply
 9. Omppu March 4, 2018

  Pitkän päivän jälkeen kotiin tuleminen, ja koti vaatteiden päälle vaihto <3 jospa nuo olisivat niin mukavat rintsikat ettei tarvitsisi joka kerta olla ilman kotona :D

  Reply
 10. Jii March 4, 2018

  Uusille alusvaatteille oliskin tarvetta… En tiedä tarkoititko tuolla kysymyksellä vaatetusta vai yleensäkin mukavuutta, mutta mulle mukavasta olosta tulee mieleen rennot kotivaatteet, jotka ei paina tai purista + siisti koti ja stressitön olotila!

  Reply
 11. Annuska March 4, 2018

  Alusvaatteissa oloni saa mukavaksi sellaiset jotka tuntuvat hyvältä eli tukevat oikeista paikoista mutta eivät kiristä. Mukavuutta lisää myös se että alusvaatteet näyttävät hyvältä päällä, eikä tarvitse häpeillä vaikka joutuisikin yllättäväänkin tilanteeseen alusvaatteisillaan.

  Reply
 12. St'rawberry March 4, 2018

  Mukavat vaatteet luonnonmateriaaleista, ei saa kiristää. :)

  Reply
 13. E March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet ja alusvaatteet saavat olon mukavaksi!?

  Reply
 14. Inka March 4, 2018

  Hyvän itsetunnon mukana tuleva itsevarmuus!

  Reply
 15. Janniii March 4, 2018

  Se hetki kun saa päivän päätteeksi ottaa vaatteet pois ja hypätä peiton alle :D siinä tilanteessa huomaa niin hyvin kuinka vaatteet painaa, vaikkei siihen päivän aikana niin kiinnittäisikään huomiota. Pahimmat ovat ainakin rintsikat ja farkut joista ensimmäisenä mainittuja en ole ostanut uusia vuosiin, sanomattakin selvää että olis jo korkea aika mutta jotenkin vaan inhoan niiden sovittamista.

  Reply
 16. Kepa March 4, 2018

  Oikean kokoiset alusvaatteet!

  Reply
 17. Riikka March 4, 2018

  Alusvaatteiden on nimenomaan oltava mukavat ja huomaamattomat koko päivän ajan. Mikään ei ole inhottavampaa, kuin korjailla alushousuja tai että rintaliivit painavat tai hankaavat. Tällä hetkellä tarvitsisin juuri täydellisiä rintaliivejä, jotka käyvät kaikkien yläosien kanssa.

  Reply
 18. laulau March 4, 2018

  Jos alusvaatteista puhutaan, niin pehmeät, mielellään ehkä saumattomat ja omiin muotoihin (ja muodottomuuteen) sopivat alusvaatteet. Mustat ihan perus alusvaatteet on mun lemppareita. :)

  Reply
 19. S March 4, 2018

  Hyvin istuvat, huomaamattomat alusvaatteet

  Reply
 20. Eliina March 4, 2018

  Kauniita kuvia! :) Hyvin istuvat, huomaamattomat ja laadukkaista materiaaleista valmistetut alusvaatteet saavat kyllä oloni mukavaksi! <3

  Reply
 21. Laura March 4, 2018

  Mukavuudenhaluisena rakastan laadukkaita materiaaleja kuten kashmir, silkki, angora, mohair, merino ja hyvälaatuinen puuvilla.

  Reply
 22. Henna March 4, 2018

  Alusvaatteet on onnistuneet mielestäni silloin, kun niitä ei edes ajattele päivän aikana! Sama pätee kyllä myös muuhunkin arkipukeutumiseen – se on parhaimmillaan silloin kun koko asiaa ei tarvitse ajatella. Mukavuus on siis huolettomuutta siitä, mitä on päällä :)

  Reply
 23. Veeruli March 4, 2018

  Vaikka kukaan ei nää niin juuri alusvaatteet on mulle tärkeä osa asua. Jos mulla on lempparimekkoni, mutta kulahtaneet alushousut, en tunne oloani hyväksi. Kauniit ja mukavat alusvaatteet on mulle mukavan asun ja olon perusta.

  Reply
 24. M March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet, puolison kehut ja puhtaat lakanat saunan jälkeen!

  Reply
 25. Sari March 4, 2018

  Hyvin istuvat, rennot ja ei kiristävät alusvaatteet ovat lähtökohta mukavalle ololle!??

  Reply
 26. Pinja March 4, 2018

  Aivan upeita kuvia Alexa!! Teillä kyllä Janinan kanssa homma toimii aina :) xx Itse tunnen oloni kaikkein mukavimmaksi silloin kun vaatteissa on hyvä olla, mutta kokonaisuus myös näyttää hyvältä!

  Reply
 27. Maiiiijju March 4, 2018

  Istuvat vaatteet, jotka peittävät kahden raskauden runtelemaa vatsaa, mutta korostavat kuitenkin naisellisuutta! ?

  Reply
 28. j March 4, 2018

  Mukavan olon tekee mukavat vaatteet, jotka eivät purista ja joita ei halua heti kotiin päästyä vaihtaa pois. Kun tämä paketti on kasassa tunnen oloni mukavaksi ja itsevarmaksi :)

  Reply
 29. Sina March 4, 2018

  Hyvin istuvat alusvaatteet (ja vaatteet) tuovat eniten mukavuutta!

  Reply
 30. M March 4, 2018

  Olon saa tuntumaan mukavalta hyvin istuvat, laadukasta kangasta olevat vaatteet, jotka ovat tapahtumaan sopivat. Mukavin olo on kotona, kun päälle saa valita pehmeät ja löysät kotivaatteet. :)

  Reply
 31. Jennie March 4, 2018

  Alusvaatteiden tulisi olla sellaiset, ettei niitä edes päivän aikana mieti. Siksipä mukana! :)

  Reply
 32. Jossu March 4, 2018

  Hyvin istuvat, mukavat vaatteet tekevät olosta mukavan :)

  Reply
 33. Minzu March 4, 2018

  Olon saa mukavaksi hyvin istuvat alusvaatteet, jotka eivät kiristä, purista tai kutita mistään ja jotka ovat luonnonmateriaalia. Sama pätee muihinkin vaatteisiin.

  Reply
 34. Sara March 4, 2018

  Se kun tulee kotiin ja saa vaihtaa lökärit ja ison hupparin päälle <3

  Reply
 35. Hanna March 4, 2018

  Mukavat vaatteet!

  Reply
 36. PinjaV March 4, 2018

  Upeita kuvia Alexa! <3 Olet kyllä ehdottomasti oikeassa, että istuvat ja laadukkaat alusvaatteet tekevät olosta mukavan. Lisäisin vielä, että lähtökohtaisesti oloni tekee mukavaksi pyhän kolminaisuuden toteutuminen, eli terveellinen ruokavalio, uni ja liikunta. Tunnen oloni vartalossa itsevarmaksi, jolloin tuntuu myös siltä, että kannan alusvaatteitanikin itsevarmemmin.

  Reply
 37. Bella March 4, 2018

  Täydellinen alusvaate ei purista, istuu kuin hansikas, joustaa, hengittää ja on vielä ilo silmälle, tulee täydellinen olo.

  Reply
 38. Aino March 4, 2018

  Se, että mitään ei näy läpi. :)

  Reply
 39. Taru March 4, 2018

  Mukavuutta on jooga ja/tai sauna :)

  Reply
 40. Mari March 4, 2018

  Mukavat ja omaa tyyliä olevat vaatteet :)

  Reply
 41. Suvi March 4, 2018

  Olon saa mukavaksi hyvän tuntuiset ja nätit alusvaatteet. Kuitenkaan mitään pitsihörhelöitä en kaipaa :)

  Reply
 42. outi March 4, 2018

  Alushousut jotka eivät tunnu päällä ?

  Reply
 43. Jonnz March 4, 2018

  Mukavat vaatteet joka kerroksessa, huolellinen meikki ja kampaus. Hyvin nukuttu yö ja virkeys. ? Selkäongelmaisena pakko myös mainita, että kivuttomuus tekee olosta mukavan.

  Reply
 44. Em March 4, 2018

  Hyvin istuvat rintsikat saavat koko asun näyttämän ryhdikkäältä – alusvaatteiden hyvä materiaali taas olon tuntumaan hyvältä.

  Reply
 45. Satuj March 4, 2018

  Vastapestyt, silitetyt vaatteet :)

  Reply
 46. Paulina March 4, 2018

  Oman tyyliset ja hyvin istuvat vaatteet! :)

  Reply
 47. Essi March 4, 2018

  Istuvat ja omaan tyyliin sopivat vaatteet tekevät olon mukavaksi ja itsevarmaksi. :)

  Reply
 48. Katja March 4, 2018

  Olon mukavaksi tekee liikunta, sen jälkeen suihkuun ja pehmeät ja hyvin istuvat kotivaatteet päälle!

  Reply
 49. Laura March 4, 2018

  Kyllä kevyet, joustavat kotivaatteet, villasukat ja iso lämmin peitto saa olon näin talvella mukavaksi :)

  Reply
 50. A March 4, 2018

  Hyvälaatuiset ja istuvat vaatteet saavat oloni mukavaksi! :)

  Reply
 51. Juli March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet ja hyvä hiuspäivä tekevät itsevarman olon!

  Reply
 52. Jonskihh March 4, 2018

  Mukavuutta on takkatuli ja viinilasi viikonloppuna. Mutta jos alusvaatteista puhutaan niin kaarituettomuus ja puuvilla takaa mukavuuden.

  Reply
 53. Violah March 4, 2018

  Oloni on mukavin silloin, kun olen käynyt salilla ja saunassa, ja sen jälkeen saan vetää ylleni mukavat vaatteet sekä alusvaatteet (!!), mitkä myös näyttää hyvältä :)

  Reply
 54. päivi March 4, 2018

  Kun mikään ei paina mistään, alusvaatteiden tulee olla vaatteiden alla huomaamattomat.

  Reply
 55. Tia March 4, 2018

  Aikaisemmin arvostin asukokonaisuudessa eniten juurikin ulkonäköä, mutta nykyään mukavuus ja käytännöllisyys menee ehdottomasti edelle. Vaatteiden laadukkaat materiaalit ja istuvuus takaavat mukavan olon koko päiväksi. Edelleenkin etsinnässä on kuitenkin juuri mukavat alusvaatteet, aikasemmin turvauduin juurikin kaikkiin erikoisiin pitsiviritelmiin, jotka olivat hankalia yhdistää asuihin ja painoivat ja hiersivät päivän mittaan.

  Reply
 56. Maija March 4, 2018

  Mahtava arvonta ja upeat kuvat (kuten aina?). Mukavaksi olon tekee istuvat, oikean kokoiset vaatteet!

  Reply
 57. EM March 4, 2018

  Mukavuutta minulle tuovat kauniit, tukevat, ryhdikkäät ja ennen kaikkea sopivankokoiset alusvaatteet.

  Reply
 58. mini March 4, 2018

  Aiheeseen liittyen vaikkapa puristamattomat ja huomaamattomat pikkarit ;)

  Reply
 59. Salla March 4, 2018

  Mukavuutta lisää pelkistetty tyyli ja luonnonmateriaalit:)

  Reply
 60. Suvi H. March 4, 2018

  Oloni saa mukavaksi oikea seura – kun voin olla täysin oma itseni. Erityisesti perheeni ja avopuolisoni seurassa :)

  Reply
 61. Ii March 4, 2018

  Iloinen mieli ja istuvat alusvaatteet, niin arkena kuin juhlassakin?

  Reply
 62. Heta March 4, 2018

  Olon tekee mukavaksi reippailu raikkaassa talvisäässä, hyvä ja ravitseva ruoka, puhtaat ja hyvin istuvat vaatteet ja siisti koti. :)

  Reply
 63. Miljah March 4, 2018

  Hyvin istuvat alusvaatteet ja suihkunraikas fiilis sekä suihkaus lempihajuvettä.

  Reply
 64. Tanja March 4, 2018

  Olon saa mukavaksi kunnon koti spa -hetki arjen keskellä.

  Reply
 65. Jane March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet, joissa viihtyy:)

  Reply
 66. Ancelmi March 4, 2018

  Olon tekee mukavaksi auringonpaiste ja tuleva kesä :) Ja tietysti hyvin istuvat ja laadukkaat alusvaatteet kruunaavat olon..

  Reply
 67. Janika March 4, 2018

  Kauniit ja hyvästä materiaalista valmistetut alusvaatteet saavat olon tuntuvan mukavalta sekä itsevarmalta!

  Reply
 68. Marjo March 4, 2018

  Jos puhutaan mukavista vaatteista, niin ei saa kiristää eikä puristaa, varsinkaan alusvaatteet. Kyllä nätit alusvaatteet tuovat hyvän olon. Vaikka niiden päällä olisi sitten kulahtanut kotiasu :D

  Reply
 69. SaaraP March 4, 2018

  Tukevat ja mukavan tuntuiset päällä. Nudet tai mustat suosikkeja.

  Reply
 70. mari March 4, 2018

  Alusvaatteissa pehmeä materiaali ja istuvuus!

  Reply
 71. Annika March 4, 2018

  Itsevarmuus ja mukavuus lähtevät ehdottomasti alusvaatteista. Kun alusvaatteet ovat kohdillaan, you can rule the world! ??

  Reply
 72. Km March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet, alusvaatteet mukaan lukien!

  Reply
 73. Emilia March 4, 2018

  Hyvin istuvat alusvaatteet.

  Reply
 74. Erika March 4, 2018

  Minulle on tärkeää että alusvaatteita ei tarvitse nykiä pitkin päivää, oloni on mukavin kun alusvaatteet tuntuvat kuin ei niitä olisikaan :D

  Reply
 75. Sariann March 4, 2018

  Kaikki lähtee hyvin istuvista alusvaatteista. Nätteys alusvaatteissa on myös iso plussa.

  Reply
 76. Anni March 4, 2018

  Mulle kaikkein mukavin olo tulee, kun saa pitkän päivän päätteeksi riisua rintsikat, ahh :D

  Reply
 77. Emma March 4, 2018

  Kauniit ja rennot vaatteet saavat oloni mukavaksi :)

  Reply
 78. Sennu March 4, 2018

  Itselläni olo on mukavin, kun olen kotona rennoissa vaatteissa läheisten seurassa <3

  Reply
 79. Hilla March 4, 2018

  Hyggeily sohvalla poikaystävän kainalossa yhteisen viltin alle käpertyneenä :)

  Reply
 80. Ella Salminen March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet pehmeistä materiaaleista!

  Reply
 81. Rosa. March 4, 2018

  Kiireettömyys ja positiivinen ilmapiiri :) Alusvaatteissa ehdottomasti hyvä istuvuus.

  Reply
 82. Pälvi March 4, 2018

  rennot mutta kivan näköiset ja tyylikkäät vaatteet✨

  Reply
 83. Maisa March 4, 2018

  Kyllähän ne vaatteet alusvaatteita myöten omaan oloon vaikuttavat. Mukavuutta tuovat hyvä laatu, istuvuus ja myös nätteys. :)

  Reply
 84. Aino March 4, 2018

  Olon saa tuntemaan mukavaksi kivat mutta ennen kaikkea sopivat alus- ja päälysvaatteet ;)

  Reply
 85. Annie March 4, 2018

  Mukavan tuntuiset mutta kuitenkin tilanteeseen sopivan tyylikkäät vaatteet :)

  Reply
 86. Pepi March 4, 2018

  Mukavaksi olon saa kun työpäivän jälkeen saa laittaa collarit jalkaan ja pehmeän hupparin päälle sekä villasukat jalkaan :) Mukavat vaatteen on a ja o.

  Reply
 87. Meri March 4, 2018

  Olo muuttuu hetkessä mukavaksi, kun saa työpäivän jälkeen korkokengät pois jalasta, ottaa lämpimän kylvyn ja vaihtaa sen jälkeen pehmoisen oloasun päälle :)

  Reply
 88. Sanna H. March 4, 2018

  Luonnonmateriaalit ja luonnollisuus yleensäkin. Freesit meikittömät kasvot ja suihkun jälkeinen raikkaus.

  Reply
 89. Ssss March 4, 2018

  Mukavat ja istuvat vaatteet, jotka eivät hierrä, hankaa, paina tai purista ja niissä on helppo liikkua. Pyrin pukeutumaan mukaviin vaatteisiin, sillä ne ovat jokaisessa päivässä ainut osa, johon voi aina vaikuttaa itse. Kaikkeen muuhunhun voi myös, mutta ei samassa mittakaavassa.

  Reply
 90. Marianne March 4, 2018

  Hyvin istuvat, kauniit ja ennenkaikkea mukavat vaatteet, jotka ei purista, kutita tai hierrä mistään!

  Reply
 91. Marianne March 4, 2018

  Todella kauniisti tehty postaus ja ihania kuvia, kuten yleensä :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 92. Hanna March 4, 2018

  Jos alusvaatteista puhutaan niin kaarituettomuus rintaliiveissä ehdottomasti tärkein ja mukavuuden kannalta paras ?

  Reply
 93. A March 4, 2018

  Mukavuutta on sanan kirjallisessa merkityksessä se, että mistään ei purista ;-)

  Reply
 94. Pia Lindqvist March 4, 2018

  Pitkän päivän jälkeen kotiin tuleminen, ja koti vaatteiden päälle vaihto <3

  Reply
 95. Meri March 4, 2018

  Hyvä istuvuus ja ennen kaikkea laadukas materiaali.

  Reply
 96. Veera March 4, 2018

  No ne hyvin istuvat ja mukavat alusvaatteet! Niiden tärkeyttä ei voi korostaa tarpeeksi.

  Reply
 97. Nia March 4, 2018

  Pehmeys, materiaalin ekologisuus sekä alusvaatteiden hyvä istuvuus tekee olon mukavaksi.

  Reply
 98. Paula March 4, 2018

  Istuvat vaatteet – ja alusvaatteet eritoten. Oikea koko on tärkeä.

  Reply
 99. HennaK March 4, 2018

  Kaikkein mukavin olo on saunan jälkeen kylpytakki päällä omalla sohvalla poikaystävän kainalossa. <3

  Reply
 100. Marianna March 4, 2018

  Olon saa mukavaksi kauniit, mutta rennot vaatteet, rakkaiden seura, hyvä treeni ja sohvalla löhöily hyvää sarjaa katsoen. ??

  Reply
 101. Ipsander March 4, 2018

  Hyvin istuvat ja hyvältä näyttävät alusvaatteet!

  Reply
 102. Ansku.Koo March 4, 2018

  Olen yksinkertaisten vaatteiden ystävä, myös alusvaatteissa. Tietäessäni alusvaatteiden olevan yksinkertaisia, helposti yhdistetttäviä toistensa kanssa olo on mukava joka ikinen päivä! :)

  Reply
 103. Else March 4, 2018

  Vaatteissa niinkuin myös alusvaatteissa oikea istuvuus ja mukavan tuntuiset materiaalit saavan olon tuntumaan mukavalta.

  Reply
 104. nimbus March 4, 2018

  Ystävälliset ihmiset :)

  Reply
 105. Katriina March 4, 2018

  Olon tekee mukavaksi itsevarma olemus, jonka syntymiseen vaikuttavat vaatteet kauniista ja mukavista alusvaatteista päällysvaatteisiin sekä hymy! :-)

  Reply
 106. Maria March 4, 2018

  Mukavalta tuntuisi uudet istuvat alusvaatteet ? Näihin kun ei useimiten ole varaa mutta haaveilla voi ?

  Reply
 107. Tanja March 4, 2018

  Mukavat, hengittävät ja kauniit alusvaatteet. Ihana seura.

  Reply
 108. Pia March 4, 2018

  Tukka hyvin, kaikki hyvin?

  Reply
 109. Salla March 4, 2018

  Alusvaatteissa olon tekee mukavaksi materiaali ja hankaamattomuus. Esim itselle pitsi tuntuu hankaavan ihoa, sen vuoksi suosinkin puuvillaa…

  Reply
 110. Suvi March 4, 2018

  Se että alusvaatteet istuu ja extraa on vielä se jos liivit ja alushousut mätsää!

  Reply
 111. RiikkaL March 4, 2018

  Mukavalta tuntuvat alusvaatteet ja hyvin istuvat vaatteet. Silloin on aina vähän parempi fiilis itsestä ja valmis valloittamaan päivän :).

  Reply
 112. Ansku March 4, 2018

  Huomaamattomat alusvaatteet on tärkeintä, ei saa hiertää painaa tms.

  Reply
 113. Aino March 4, 2018

  Mukavat ja oman tyyliset vaatteet!

  Reply
 114. Mari March 4, 2018

  Mukavin olo on kun pääsee pitkän päivän jälkeen kotiin, saa vaihtaa kotivaatteet päälle ja heittää kiristävät rintsikat pois.

  Reply
 115. Maija March 4, 2018

  Luonnonmateriaalia olevat vaatteet, jotka kuitenkin näyttävät hyvältä :)

  Reply
 116. Sanna O March 4, 2018

  Nätit ja sopivat vaatteet saavat olon mukavaksi#

  Reply
 117. Tuija March 4, 2018

  Minulla on mukava olla kun saan olla rauhassa hyvässä seurassa :)

  Reply
 118. Jenny F. March 4, 2018

  Kauniit ja hyvin istuvat vaatteet & alusvaatteet saavat olon mukavaksi ja samalla myös tyylikkääksi :)

  Reply
 119. Kinuski March 4, 2018

  Olo on erityisen mukava, kun saunan jälkeen kotona saa pukea mukavat ja pehmeät vaatteet päälle ja käpertyä sohvalle katsomaan elokuvaa!

  Reply
 120. Jenny F. March 4, 2018

  Hyvin istuvat ja päällä huomaamattomat alusvaatteet tekevät olo todella mukavaksi! :)

  Reply
 121. Elina March 4, 2018

  Ehdottomasti vaatteita valitsen mukavuus edellä, ei saa puristaa. Pehmeät materiaalit ovat ihania.

  Reply
 122. Ana March 4, 2018

  Hyvin istuvat ja kauniit, ei puristavat vaatteet :)

  Reply
 123. Annika March 4, 2018

  Mukavat vaatteet, jotka ei purista tai hierrä ja jotka ovat miellyttävää materiaalia. Myös se, että alusvaatteet ei vilku vaatteiden läpi on tärkeää! :D

  Reply
 124. Hemppe March 4, 2018

  Vaatteet, jotka istuvat, ovat mukavat sekä missä tunnen oloni hyväksi, omaksi itsekseni! :)

  Reply
 125. Maarit March 4, 2018

  Oma mies <3

  Reply
 126. Essi March 4, 2018

  Oi mukana mukana mukana!! Minut saa tuntemaan mukavaksi hyvin istuvat alusvaatteet, mieluiten neutraaleissa väreissä. Musta on kuitenkin ikisuosikkini. Mukavan olon kruunaa hitaat aamut, kahvi kauramaidolla, kynttilät, lämmin viltti ja hyvä elokuva. Parhautta <3

  Reply
 127. Elisabethh March 4, 2018

  Mukavan olon takaa hyvä ruoka, urheilu ja sen jälkeen sauna. Kaverit mielellään menossa mukana :)

  Reply
 128. Marjaana March 4, 2018

  Ihana arvonta! Oloni saa mukavaksi vaatteiden pehmeä materiaali ja sopiva istuvuus.

  Reply
 129. Anna March 4, 2018

  Materiaali, joka ei kutita jne..

  Reply
 130. Juulia March 4, 2018

  Oloni saa tuntumaan mukavalta hyvät ja hengittävät materiaalit niin alus- kuin päällysvaatteissa. Parhaimmillaan alusvaatteita ei edes huomaa!

  Reply
 131. Leena Pia March 4, 2018

  Sopivan kokoiset alusvaatteet on kaiken a ja o.

  Reply
 132. Eve March 4, 2018

  Koti, perheen yhdessäolo sekä pehmeät ja mukavat vaatteet ?

  Reply
 133. milja March 4, 2018

  hyvät alusvaatteet!

  Reply
 134. Oona March 4, 2018

  Alusvaatteiden osalta ehdottomasti istuvuus! En juuri käytä muita kuin yhdenlaisia sloggin hipstereitä, mutta rintaliiveistä en ole vielä löytänyt itselleni täysin sopivia pareja, aina jostain puristaa!

  Reply
 135. Maria March 4, 2018

  Kaikista mukavin olo tulee kun suihkun jälkeen menee alasti nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Heti siihen perään on hyvät alusvaatteet, hyvin istuvat, tukevat mutta ne ei saa tuntua. Kuin olisi taas alasti.

  Reply
 136. Eltsiii March 4, 2018

  Alusvaatteissa niiden pehmeä materiaali ja etteivät ne näy läpi! :)

  Reply
 137. Saara March 4, 2018

  Mukavat ja hyvinistuvat vaatteet :)

  Reply
 138. Laura March 4, 2018

  En voi kuin vain olla samaa mieltä kuin useimmat muut kommentoijat; hyvin istuvat ja mukavat alusvaatteet joiden olemassa olon melkeinpä unohtaa päivän aikana ovat kaiken a ja o hyvään oloon!

  Reply
 139. Heljä March 4, 2018

  Istuvat, mukavat ja tyylikkäät vaatteet tekevät olon varmaksi. Alusvaatteiden saumat eivät myöskään saa häiritsevästi erottua.

  Reply
 140. Tuija Nevalainen March 4, 2018

  Yhdessä tekeminen – oli se sitten perheen tai harrastusten parissa ?

  Reply
 141. Vilja March 4, 2018

  Väljät, luomupuuvillaiset vaatteet ja seura joka hyväksyy minut sellaisena kuin olen. :)

  Reply
 142. Maija March 4, 2018

  Sauna ja sen jälkeen rento oloasu.

  Reply
 143. Emilia March 4, 2018

  Mukavaksi oloni saa rennot ja pehmeät kotivaatteet, jotka eivät purista tai kiristä :)

  Reply
 144. Ida March 4, 2018

  Mukavat vaatteet sekä alusvaatteet :)

  Reply
 145. Jasmin March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet ja hyvä hajuvden tuoksu :)

  Reply
 146. Rosa March 4, 2018

  No rietysti mukavat, pehmeät vaatteet! :) saumattomat alusvaatteet ?

  Reply
 147. HannaM March 4, 2018

  Mukava olo lähtee siitä, että laittaa aamulla suihkunraikkaalle iholle pehmeät, laadukkaat, tukevat ja mukavat alusvaatteet. Päivä alkaa jo heti mennä hyvään ja positiiviseen suuntaan <3

  Reply
 148. Anni March 4, 2018

  Hyvät tyypit ympärillä, kauniit mutta mukavat asukokonaisuudet ja positiivisuus ylipäätään!

  Reply
 149. Johanna March 4, 2018

  Hyvin istuvat ja mukavat alusvaatteet on mukavan olon lähtökohta. Mikään ei ole inhottavampaa, kuin jos tuntuu, että alushousut ovat koko ajan jotenkin huonosti ja rintsikat painaa.

  Reply
 150. Ann A March 4, 2018

  Vaatteet eivät saa puristaa tai kiristää mistään ja ovat lisäksi armeliaat kropan virheille.

  Reply
 151. Marita March 4, 2018

  Parasta alusvaatteissa on että ne saavat päivän asun näyttämään istuvammalta päällä. Olematta kuitenkaan tukalan tuntuiset.

  Reply
 152. Jenna March 4, 2018

  Hyvä istuvuus ja laadukas materiaali kaikissa vaatteissa. :)

  Reply
 153. Sannahof // Unelmamaja March 4, 2018

  Mukavan olon saa aikaiseksi onnistunut asukokonaisuus ja hyvä tukkapäivä sekä ehdottomasti onnistunut treeni. Treenin jälkeen olo on ehdottomasti mukava, itsevarma ja hyvä!

  Reply
 154. Ella March 4, 2018

  Ylipäätään positiivinen energia ympärillä saa olon mukavaksi. Mitä vaatteisiin tulee, niin vaikka kokonaisuus näyttäisi hyvälle ja muuten tuntuisi hyvälle, mutta alusvaatteet on väärät asuun tai muuten vaan erehtynyt valitsemaan epämukavat alusvaatteet, niin se kyllä nappaa mukavasta ja itsevarmasta olosta roiman annoksen pois.

  Reply
 155. Heidi March 4, 2018

  Oloni saa mukavaksi hyvin istuvat alusvaatteet, silloin on myös itsevarma olo :) Mukana arvonnassa!

  Reply
 156. Mertsi March 4, 2018

  Alusvaatteiden mukavuuden takaa hyvä materiaali & sopiva koko :)

  Reply
 157. Satu March 4, 2018

  Työvaatteet :D. Vapaalla suosin siistejä, yksinkertaisia vaatteita jotka tuntuvat hyvältä päällä.

  Reply
 158. Hanna March 4, 2018

  Rennot, miellyttävät ja kauniit vaatteet

  Reply
 159. Fanny March 4, 2018

  Vaatteet jotka eivät hankaa tai purista. Tottakai saunan jälkeinen lököttely sohvalla kyllä vesilasi kädessä toimii myös:)

  Reply
 160. Helena March 4, 2018

  Oma koti ja ystävien tai perheen seura! Ja postaukseen liittyen mukavat ja istuvat alusvaatteet. :)

  Reply
 161. Noora March 4, 2018

  Vaatteet, joissa tunnen itseni itsevarmaksi ja omaksi itsekseni tekee oloni mukavaksi. :)

  Reply
 162. Anu March 4, 2018

  Hyvin istuvat, huomaamattomat alusvaatteet, jotka tukevat oikeista kohdista ja auttavat peittämään huonompia, antavat kauniin siluetin ja sitä kautta hyvän, itsevarmemman olon.

  Reply
 163. Eoifa March 4, 2018

  Kolmenkympinkriisi sen kun vaan jatkuu, mutta sen seurauksena tuli myös jotain hyvää. Kaikenmaailman kroppakompleksit hävisivät kuin tuhka tuuleen ja sekös sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ihan vain tällaisena omana itsenäni :). Lisäksi vaatepuolella on melkein ihan sama, mitä minulla on päällä kunhan vaate istuu hyvin, niin mukava olo on taattu.

  Reply
 164. Satu March 4, 2018

  Jos alusvaatteista puhutaan,niin sellaiset vaatekappaleet,jotka eivät paina eivätkä hierrä. Pierre Robertissa kiinnostavat saumattomuus ja ohut materiaali. Kuulostaa lupaavalta?

  Reply
 165. Pajulintu March 4, 2018

  Pehmeä materiaali ja joustavuus ovat tärkeitä alusvaatteilleni.

  Reply
 166. Mari March 4, 2018

  Mukavat kiristämättömät materiaalit ja sellainen yleinen varmuuden tunne kun tietää että on luottovaatteet käytössä!

  Reply
 167. Alisa March 4, 2018

  Kodista ja kodin tuoksusta, ihanasta yhteisestä ajasta perheen kanssa, naurusta, lukemisesta ja viikonloppuna pitkään nukkumisesta. Näistä on mukava olo tehty :)

  Reply
 168. Anni March 4, 2018

  Mukavan olon tekee villasukat ja kuppi teetä! Ja toki mahdollisimman mukavat vaatteet alusvaatteista lähtien! :)

  Reply
 169. Henna March 4, 2018

  Hyvin istuvat ja kauniit alusvaatteet tekevät oloni mukavaksi ja itsevarmaksi :)

  Reply
 170. Essi March 4, 2018

  Pehmeät ja mukavat alusvaatteet! Karheat pitsiset saavat kyllä niskakarvat pystyyn, hyh!

  Reply
 171. Evve March 4, 2018

  Hyvin istuvat, huomaamattomat alusvaatteet, jotka tukevat sopivasti ja saavat päällä olevat vaatteet näyttämään hyvältä :)

  Reply
 172. Sabina March 4, 2018

  Kauniisti istuvat vaatteet ja alusvaatteet :)

  Reply
 173. Essi March 4, 2018

  Mukavat oloasu/kotivaatteet päällä on paras fiilis! Asiaan kuuluu tietysti myös erittäin mukavat ja hyvin istuvat alusvaatteet :)

  Reply
 174. Henna March 4, 2018

  Rennot kotivaatteet ja kuppi kuumaa teetä:D

  Reply
 175. Päivi March 4, 2018

  Olon saa tuntumaan mukavalta rennot ja
  joustavat vaatteet, kotirytkyt ?

  Reply
 176. Ira March 4, 2018

  Suihkunraikas olo ja mukavat hyvinistuvat vaatteet, joissa tiedän näyttäväni hyvältä.

  Reply
 177. pt March 4, 2018

  Oikeat materiaalit ja istuvat omannäköiset vaatteet.

  Reply
 178. papukaisa March 4, 2018

  Tykkään laittautua arkenakin ja sunnuntaisin teen yleensä kasvonaamioita, lakkailen kynnet alkavaa viikkoa varten ja toisinaan kiharran hiukset. Tulee itsevarma olo kun tuntee itsensä kauniiksi.

  Reply
 179. K-M March 4, 2018

  Mukavaksi oloni saa reipas hiihtolenkki, sen perään sauna ja rennot kotivaatteet päälle. Silloin taas kun on aika poistua kotoa jonnekin muualle hyvin istuvat vaatteet ja onnistunut meikki saa olon itsevarmaksi ja sen myötä mukavaksi :)

  Reply
 180. Assi March 4, 2018

  Tunnen oloni mukavaksi, kun päälläni on vaatteet, jotka tuntuvat omilta ja ovat mukavat päällä. Sama pätee tietysti myös alusvaatteisiin. :)

  Reply
 181. Heidinen March 4, 2018

  Ystävät kenen seurassa ei tarvitse jännittää :)

  Reply
 182. Marianna March 4, 2018

  Hyvin istuvat vaatteet tekevät itsevarman olon.

  Reply
 183. Enna March 4, 2018

  Rento vapaapäivän oleilu mukavissa, kiristämättömissä vaatteissa, seurana oma perhe <3

  Reply
 184. Laura March 4, 2018

  Oloni saa mukavaksi hyvä istuvuus niin alus- kuin päälivaatteissakin. Hyvissä vaatteissa ei niiden päällä oloa edes huomaa :)

  Reply
 185. Sara March 4, 2018

  Mikään ei ole ihanampaa kuin olla juuri tullut suihkusta, tehdä siihen päälle omat pikku kauneusrutiinit, sujahtaa mukaviin alusvaatteisiin ja puhtaisiin vaatteisiin – voila! Paras fiilis, oli sitten jäämässä kotiin tai lähdössä liikenteeseen.

  Reply
 186. Kiia March 4, 2018

  Istuvat ja mukavaa materiaalia olevat alusvaatteet! Sellaiset päällä on ihan parasta olla!

  Reply
 187. Julia March 4, 2018

  Rennot ja itselle ns. huomaamattomat vaatteet, esim löysä neule ja legginsit! Ja tottakai alusvaatteet, jotka istuvat hyvin. Mikään ei oo niin ärsyttävää kuin puristavat vaatteet!

  Reply
 188. Annastina March 4, 2018

  Hyvin istuvat ja mukavat (alus)vaatteet ehdottomasti . Neutraalit värit ja hyvät materiaalit! :)

  Reply
 189. Paula March 4, 2018

  Alusvaatteissa (ja vaatteissa) hyvä istuvuus, mukavuus ja esteettisyys saavat oloni mukavaksi!

  Reply
 190. Kirsi March 4, 2018

  Kauniit, hyvin istuvat ja sitä kautta mukavat alusvaatteet tekevät olon itsevarmaksi ja mukavaksi.

  Reply
 191. iitup March 4, 2018

  Olo on mukavin salitreenin jälkeen suihkuraikkaana pehmeissä kotivaatteissa.

  Reply
 192. Sara Rosanna March 4, 2018

  Mukavuutta on pehmeä kylpytakki suihkun jälkeen ja puhtaat lakanat!

  Reply
 193. Susu March 4, 2018

  Hyvin istuvat alusvaatteet joiden olemassaolon jopa unohtaa kun ovat niin mukavat <3

  Reply