Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ideoita ja Inspiraatiota Asuntoprojektiin

december 6, 2017, Apartment Blog 2.0
Moni odottaa jo malttamattomana lisää materiaalia tulevasta kohteesta ja lupaan päivittää tänne ainakin kerran viikossa uutta sisältöä. Ennen kuin annan teille liikaa mielikuvia tilasta, niin haluan jakaa hieman meidän visioita rempasta. Ajattelin että näin on alkuun parempi, niin pystytte sitten helpommin visualisoimaan remppaa kun laitan kuvia ja videoa raakatilasta myöhemmin kehiin. Lupaan että laitan ne teille vielä tässä kuussa!
Tila ei ole laatikkomainen, mutta tämä kuva vastasi hiukan meidän visiota. Kaksi kerrosta, josta ylemmässä on lasiseinät, avokeittiö, takka ja yksinkertaiset portaat – karkeasti jotain tämän henkistä.
I know you have been all waiting for more posts regarding the project. I’m really impatient as well, I wish we could move in already. But It’s going to take some time. First all the planning, then the permissions, building process etc… But it’s going to be a cool project for sure. 
Mulla on joku jännittävä viehätys kauniita portaita kohtaan, ne saa suorastaan korvani punoittamaan. 🙈 En tiedä johtuuko se sitten siitä että yleensä portaat on ihan pirun tylsästi toteutettu, että hienoja portaita tulee fiilisteltyä. Ajatuksena on rakentaa kuvan mukaiset modernit seinää pitkin menevät portaat, joissa on lasikaide.
I have a thing for beautiful stairs, I’m probably a weirdo. These stairs are perfect, I would say. 
Kylpyhuoneita tulee joka tapauksessa kaksi ja marmorista meikäläinen ei kyllä luovu! Vaikka olemme olleet tyytyväisiä aitoon Carraraan, niin meinaan tällä kertaa myös katsoa erilaiset jäljitelmät läpi. Olen nimittäin nähnyt ihan mielettömiä isoja n. 150cm marmorijäljitelmä-laattoja ja niitä voisi myös miettiä vaihtoehtona aidolle kivelle. Kylpyammetta olen myös kovasti kaivannut, sillä olen huomannut että suihkussa ajatukseni kulkee parhaiten – mitä mestari-ideoita mahtaisinkaan saada pitkässä kylvyssä. 😂
Saunaa ollaan myös pohdittu ja siinä on tietysti puolensa. Taloyhtiössä on mieletön saunaosasto (kerros meitä alempana), niin se ei ole meidän kotiin välttämätön. Mutta nostaisiko se kuitenkin arvoa vai käyttäisikö sen tilan mieluummin esim. säilytystilaksi?
We have been thinking about building two separate bathrooms. We still love marble, so I’m quite sure we are going to go with white marble – you just can’t go wrong with marble, right? We have also been thinking about whether or not we should build a sauna and we haven’t quite figured it yet. 
Tällaisia ovia ja tilanjakajia olen ihaillut pidemmän aikaa ja ullakkoasunnon fiilikseen ne mielestäni sopisi tosi hyvin. Eiköhän me joku kohta sieltä löydetä, johon saadaan tätä ideaa käytettyä.
I’m obsessed with these doors, we have to get them somewhere!
Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä kysymys, jota olen pohdiskellut. Mitä mieltä te olette? Normaalisti liputan klassisemman keittiön puolesta, mutta ullakkoasuntoon sopii todella hyvin myös moderni ja pelkistetty keittiö.
Last but not least, I’m in between these two kitchen styles. Should we go with classic style or modern and minimalistic?
Photos by Pinterest, Tumblr

74 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *