I'd like to wear today…

 

1. Pusero RUT M.FL. – Täältä!/ 2. Nilkkurit Wonders – Täältä!/ 3. Nahkahousut Selected Femme – Täältä!/ 4. Tekoturkis Jonas Hallberg – Täältä!/ 5. Statement Kaulakoru Asos – Täältä!
/ 6. Laukku Celine

Mikäli etsit kävelykenkiä korolla, niin nämä Wondersin yksilöt ovat kyllä kävelykengät isolla K:lla.  Nämä ovat juurikin ne kuuluisat nilkkurit, jolla tepastelin neljä päivää putkeen Pariisissa sellaisia kymmenen tunnin maratooneja. Joten ne ovat kyllä kaiken hehkuttamisen arvoiset:) Ja koodilla ALEXADAGMAR niistä saa vielä sen -15% kuun loppuun saakka.

Follow me on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. ROSA December 12, 2012

  Just samanlaisessa asussa mielellään itekki viettäisin tän päivän ja varmasti monen muunkin! En vain pääse tosta Celinen laukusta yli enkä ympäri, aivan täydellinen!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 12, 2012

   Hihi joo itse pidän tästä myös kovasti! Menisi arkeen ja juhlaan:) Ja joo kyllä himottais toi Celinen laukku…

   xx

   Reply
 2. Anonymous December 12, 2012

  Kiinnostuin noista nilkkureista, hakusessa kun on uudet mustat nilkkurit :) Ainut mikä hieman hämää on Spartoon sivulla oleva suositus siitä, että noista kannattaisi ottaa normaalia kokoaan pienempi koko. Minun jalkani kun on normaalisti kokoa 36 niin pienempää ei ole tuolla tarjolla. Miten sinulla meni tuon koon kanssa, valitsitko yhden koon pienemmän? Kiitos jo etukäteen avusta, aivan ihana blogi sinulla! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 12, 2012

   Moikka!

   Mulla on mun “normaalikoko”, eikä ne tunnu yhtään liian pieniltä/isolta. Mutta kehottaisin sua tilaamaan noi 36 ja sitten kokeilemaan kotona. Jos ne tuntuu isolta, niin ainahan voi laittaa vaikka pohjalliset (itse yritän mahduttaa kaikkiin nilkkureihin talvipohjalliset) ja jos ne ei sovi niin ainahan ne voi palauttaa ilmaiseksi:)

   xx

   Reply
 3. Sara December 12, 2012

  I so love this outfit! It’s perfect (:

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 12, 2012

   Thanks dear:)

   xx

   Reply
 4. Anonymous December 12, 2012

  Ois aika bueno asu:) Tiiätkö mistä noita Celinen laukkuja saisi, oon pitkään ettinyt, että mistä niitä voisi tilata/ ostaa? ovat nimittäin aivan ihania ! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 12, 2012

   Hihi joo esim. Luxbag Kämp Galleriassa myy Celineä, mutta olen ymmärtänyt että jonotuslista on aikamoinen. Tukholmassa olen kyllä aina nähnyt heti hyllyssä kys. laukkua Natalie Schutermanin putiikissa eli jos on sinne asiaa, niin sieltä sais ainakin heti:)

   xx

   Reply
 5. Anonymous December 12, 2012

  voi vitsi nuo wondersit houkuttelis:D mitenköhän on, kestääkö ne hyvin talvea ja lunta..? ja onko liukkaat?

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 12, 2012

   Joo itse käytin noita koko viime talven läpi:) Mun jalassa kaikkikengät on liukkaita, joten en voi sanoa tohon mitään:D Mutta pohja vaikuttaa kyllä sellaiselta että kengät olisi myös talvikäyttöön suunniteltu:) xx

   Reply
 6. Anonymous December 13, 2012

  oi kiitos PALJON :)

  Reply
 7. Anonymous December 13, 2012

  Mut eihän ole ne ihan identtiset mitkä sulla on, niin mistä voit tietää että noi kyseiset tuntuu hyvältä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 13, 2012

   Noi on tän vuoden malli siitä mitä mulla on eli lähestulkoon samat:) Itse en näe silmämääräisesti mitään eroa ja tosiaan en ole kyllä Wondersilta koskaan huonoja kenkiä kokeillutkaan, joten voin rehellisesti suositella! XX

   Reply
 8. Heidi Tuominen December 13, 2012

  Anonyymi: Mulla on noi kyseiset Wondersit, ja voin sanoa että ne on tosi mukavat jalassa! :)

  Reply
 9. Hanna Manjang December 14, 2012

  Noi nahkahousut on upeat!

  Reply